Profi költöztető céget keres? Nézze meg a gépkocsiparkot is!

Profi költöztető céget keres? Nézze meg a gépkocsiparkot is!

A költöztetés egyáltalán nem olyan egyszerű feladat, ahogyan azt laikusként sokan elképzelik. Nemcsak a gyorsaság, de a biztonság is nagyon fontos akkor, ha ingóságainkról van szó. Éppen emiatt akár nemzetközi, akár belföldi költözés van tervben, érdemes okosan költöztető céget választania!

Ha költözik és költöztető céget keres, mindenképpen praktikus a választás előtt tájékozódnia arról, milyen gépkocsiparkkal is rendelkeznek. A bútorok és egyéb személyes tárgyak biztonságos szállítását ugyanis csak speciálisan az erre a célra kialakított tehergépkocsikkal lehet megoldani.

Be lehet ugyan dobálni mindent a sógor kisbuszába, de megéri? Biztos, hogy semmi sem fog megkarcolódni, eltörni, megrongálódni pakolás és szállítás közben? Mi a garancia arra, hogy a költöztetés folyamata nem fog rémálommá változni?

Cégünk jótállást nyújt Önnek, ami kiváló, megbízható szakember gárdánk mellett professzionális gépkocsiparkunk segítségével garantálunk Önnek. Így biztos, hogy a költöztetés fennakadások nélkül fog lezajlani!

Mit tudunk Önnek elmondani gépkocsiparkunkról?

Több teherautóval rendelkezünk.

Pontosan héttel. Ez azért nagyon fontos, mert így, ha mégis akad valami probléma, az nem fog fennakadást okozni! Mi nem fogjuk visszamondani a költöztetést meghibásodott gépkocsira vagy nagyobb megrendelésre hivatkozva!

Teherautóink tiszták, modernek és biztonságosak.

Megfelelő raktérfogattal rendelkeznek ahhoz, hogy egy átlagos méretű lakás berendezési tárgyait akár egy fuvarral is elszállítsák. Van azonban olyan teherautónk is, ami akár egy hatszobás ház összes bútorát képes egyszerre elszállítani.

A pakolási terület speciálisan van kialakítva.

A belülről filccel bélelt, mindig frissen tisztított raktér a garancia arra, hogy minden berendezési tárgy olyan kitűnő állapotban fog megérkezni a célba, mint ahogyan bekerült.

Cégünk a nemzetközi költöztetés terhét is leveszi a válláról!

Ha külföldre költözik, vagy éppen fordítva: most cuccol haza, keressen minket bátran! Minden bútort, ruhát, vagy akár jakuzzit is el tudunk szállítani!

Híres márkák!

A költöztetésre használt járművek nemzetközileg is a legjobb, legmegbízhatóbb autómárkákat képviselik, mint amilyen a MAN, az IVECO vagy a Mercedes.

Pótkocsit is bevetünk!

A nemzetközi költöztetéshez is használható pótkocsi nagyon jól jön akkor, ha a raktér már televan. Így nem kell újabb fuvarra várnia, mi egyszerre elszállítunk mindent, ami kell!

Akár belföldi, akár nemzetközi költöztetésre keres profi költöztető céget jól karbantartott, modern gépparkkal, ne habozzon! Kérjen tőlünk árajánlatot!