Nem az a legnagyobb félelme a költözéssel kapcsolatban, amire gondol

Nem az a legnagyobb félelme a költözéssel kapcsolatban, amire gondol

Költözik. A legfőbb gondolatai vele kapcsolatban, hogy milyen lesz az új otthona, meg fogja-e szokni a körülményeket.
Vajon talál-e jó áron költöztető brigádot. Mikor lesz ideje a pakolásra. És a gyerekek hogyan fogják fogadni az új helyzetet…

Azonban legnagyobb félelme a költözéssel kapcsolatban mégsem ez… annyira egyértelmű, hogy észre sem veszi.  Pedig mi az elkerülésében is tudunk segíteni. Mi is volna ez?

 

A legnagyobb félelme, ha előrevetíti a költözés gondolatát, hogy a rendszertelenség miatt hónapokig nem lesz rend az életében.

Nem tudja majd, mi hol van. Ezért a 6. doboz felbontásánál már egy kupleráj lesz a lakás közepén, de a nehézkes és körülményes kicsomagolás miatt akár hónapokig élhetnek majd dobozokból.

Netán a bútorokat nem fogja hova rakni. Pedig egy költözés lehet a végletekig rendszerezett.

 

Ön is tart a káosztól?

A költözés lehet izgalmas, lehet kalandos, de egy idegtépő esemény is. Egy kerülettel, három várossal, vagy egy országgal arrébb, mindegy is. A változás az már csak változás. A költözés egyes részei ugyanazok: otthonát kell összepakolni és odébb vinni.

Mindez könnyűnek tűnik elméletben. De csak addig, míg a gyakorlatban rá nem döbben ennek a buktatóira.

Ha festette már ki otthonát, akkor tudja, hogy milyen az, amikor a bútorok szanaszéjjel vannak, és sokáig minden a feje tetején áll.

Nos, ennek esélye egy költözésnél jóval nagyobb.

Hiszen itt a bútorokat nem csak odébb húzni, pakolni, de szállítani is kell. A lakást időre kell kipakolni, és az utolsó tányérig mindent elrakni.

A rendszertelenül elpakolt holmik potenciális veszélye pedig az, hogy a kábelek és hosszabbítók kerülnek majd elő akkor, amikor a poharakra volna szükség.

Idegesítő igaz?

 

Hogyan kerülje el a potenciális káosz lehetőségét a költözésnél?

A költözés illetve csomagolás előtt mindenképp érdemes rendezni egy nagy szortírozást. Hiszen rengeteg kacat gyűlt össze az évek során, amit felesleges magukkal cipelni.

 

Mi a helyzet azokkal, amik maradnak?

Pakolni kell.
Elsődleges gondolata a pincéből előhalászott régi mikro és háztartási berendezések dobozai. Netán a DM-ből, hipermarketekből kuncsorog majd nagyobb méretű dobozokat.

De vajon jól jár velük?

Ha a dobozok túl nagyok, nehéz lesz megemelni vagy megfelelően kitölteni őket. A bevásárlóközpontok egyes dobozai kiválóan elbírnak egy 43 dobozból álló rizskészletet, de az Ön súlyosabb könyveit már kevésbé fogják preferálni.

Lezárásuk pedig sok esetben a doboz jellegétől is függ. Így nem feltétlenül biztonságos. Nem fog tudni különböző anyagú, méretű és minőségű dobozokat összegyűjteni.

Viszont kéznél vannak,...és semmi kedve a költözés előtt még nagybevásárlást tartania.
Nincs is rá szükség.

 

Kerülje el az átláthatatlan helyzeteket költöztető-dobozainkkal

A csomagolás, csomagolóanyagok biztosítása, előre történő kiszállítása szolgáltatásunk részét képezi.

A költözés költöztető dobozok használatával kevésbé lesz felesleges munkáktól és rendezetlen folyamatokkal terhelt. A holmik feliratozását, a doboz tartalmának megjelölését is alkalmassá teszik. Erős, praktikus és egységes szállítást valósítanak meg.

Könnyen emelhetőek és mozgathatóak; és megfelelő védelmet nyújtanak a kosszal, porral szemben is, mely egy költözéssel mindig együtt jár.

Pillanatok alatt összehajthatóak. Velük nem kell tartania az örökre nyoma veszett ingóságok eshetőségével sem.

Teljes körű be-, és kicsomagolást, bútorok szét-, és összeszerelését is vállaljuk.
Értékesebb bútorok fóliával történő levédése nálunk evidens. 5 rétegű, különleges költöztető-dobozainkat bérbe is adjuk. De a helyszínre is szállítjuk.

Rugalmasan állunk hozzá a szituációkhoz.

 

Nem olyan gördülékeny a költözés üteme, mint tervezte?

Az ideális költözés menetrendje, hogy a kiköltözés után van hová menni. Azonban előfordulhat, hogy bizony az átköltözés egy kis újratervezést igényel.

Csúszik az átadás. Így barátoknál, rokonoknál kell megszállni.
No, de mit kezdjen addig az ingóságokkal?

 

Bútortárolás szolgáltatással nyugodt és rendezett költözésre számíthat

Mi rövidebb és hosszabb időtartamú tárolást is biztosítunk ügyfeleinknek.
Mitől jobb megoldás ez, mint a rokonok pincéjében megoldott tárolás?

 

A szakszerű bútortárolás  biztonságos, garanciával végzett tárolást jelent. A látszat ellenére komoly gyakorlatot, szakértelmet igényel.

Raktárunk tiszta, kizárólag ingóságok tárolására kialakított helyiség, ahol kizárólag lakossági bútor és személyes ingóság tárolását végezzük.

A nagypapa pincéjével ellentétben nálunk bútorai, személyes ingóságai elkülönítve, fóliázva, tehát por-, és nedvességmentesen várják a költözésük valós idejét. A raktár belső része kamerarendszerrel és riasztóval is biztosított.

Szakszerű lerakodást és elhelyezést végzünk, palettára rakva, lefóliázva. Így a maximális költséghatékonysággal végzett tárolás Önnek is pénztárcabarát megoldást nyújt.

 

Felejtse el a legnagyobb félelmét a költözéssel kapcsolatban! Velünk garantálhatja a rendszerezett költözést és biztosíthatja saját és családja életének gördülékeny menetét.