Franko költöztetés logó

Belföldön használt költöztető tehergépkocsik méret szerinti kategóriái

Belföldi professzionális költöztetéseknél, cégünk által használt, speciálisan költöztetésre kialakított, dobozos, ponyvás, zárt, filcezett burkolású felépítménnyel, és védőanyagokkal ellátott tehergépkocsik, méretkategóriák szerinti bemutatása, osztályozása:

A Franko-költöztetés a belföldi, Budapesti, és Magyarországi költöztetések elvégzésére, négyféle költöztető tehergépkocsi kategóriát tud biztosítani ügyfelei részére.

Belföldi viszonylatban végzett költöztetések professzionális színvonalú elvégzéséhez is, elengedhetetlenül szükség van, az igényes munkára, és szakmai kihívásokra aktualizált tehergépkocsira.

A burkolt, védett, minden szükséges költöztető felszerelésekkel ellátott tehergépkocsijaink széles méret választéka, lehetővé teszi, hogy a Franko-költöztetés szakemberei, egy fordulóval képesek legyenek megoldani az akár az 1 szobás lakástól, a  4 - 6 szobás lakásig terjedő mennyiségű ingóság, szakértő, és profi költöztetését is.

Ebben a cikkben lentebb részletesen bemutatjuk a belföldi viszonylatú költöztetésekben használt, négy különböző tehergépkocsi méretkategóriát, melynek alapos tanulmányozásával, megkönnyítjük Önnek a választást, a költöztetése szerinti helyes, és megfelelő költöztető tehergépkocsi kiválasztásában. Részletes, és képekkel, is illusztrált bemutatásunk segítségével, minden érdeklődő kiválaszthatja, a lakása méretének, és az ingóságai mennyiségének, megfelelő nagyságú, és méretű, tehát kategóriájú költöztető teherautót, és a kapcsolódó aktuális személyzet létszámát is.

A kategóriák tanulmányozásakor feltűnhet minden kedves érdeklődőnek, hogy II. kategória bemutatásában, a kategórián belül is eltérő lehet a költöztető tehergépkocsik raktérfogata, és a hasznos terhelhetősége is. Ebben, tehát a II. kategóriában, a 7.5 és a 12 tonnás költöztető teherkocsikat mutatjuk be az érdeklődőknek. A 7.5 tonnás, és a 12 tonnás összterhelésű költöztető tehergépkocsiknak közel azonosak az adott útvonalra kivetíthető költségeik, viszont kissé eltérőek a lehetőségeik, a költöztethető hasznos terhelhetőség, és ezáltal a költöztethető ingóság mennyisége szempontjából is.

Tehát a II. kategóriában, nagyobb súlyú ingóság esetében legfontosabb mérlegelni való, hogy lehetőség szerint, az 5000 kg hasznos terhelhetőséggel bíró 12 tonnás kocsit rendeljük meg a költöztetésünk elvégzéséhez.

Egyedileg kialakított, filcezett, és megerősített oldalfalú felépítmény hatalmas előnyei!

Költöztetésnél minden kategóriánál elsődleges szempontnak kell, hogy legyen, a speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított felépítmény megléte. A belföldi, és elsősorban vidéki költöztetések esetén, a hosszú költöztetési távot, és költöztetési időt figyelembe véve, csak ez a felépítmény kialakítás garantálja a sérülésmentes, és biztonságos költöztetést.

Az általunk biztosított belföldi költöztető tehergépkocsi dobozos, és a megerősített szerkezetű ponyvás, filcezett, burkolt lécezésű kialakítása megvédi az Ön ingóságait, a sérülések minden lehetőséges kialakulásától. Természetesen még belföldi viszonylatban végzett költöztetési munkánknak is az alap szolgáltatása, a bútorok filcezése, fóliázása, tehát a teljes levédése. Így még biztonságosabban tudjuk elvégezni, a belföldi, és budapesti költöztetéseket, és így garantáljuk mindig a nyugodt, és felelősségteljesen elvégzett, minőségi költöztetési szolgáltatást.

 Az egyedileg kialakított költöztető tehergépkocsi esetében, felépítmény kialakításának merevsége, egysége, és annak belső párnázottsága adja a nagyfokú különbözőséget, egy általános áruszállításra kialakított standard tehergépkocsihoz képest. Hogy egy kocsikhoz nem értő is érzékelni tudja a különbözőség mértékét, ez olyan, mint mikor egy Megrendelő, egy gyenge, puha oldalfalú dobozba pakolja a nehéz, és kényes porcelánjait. Valószínűleg ebben az esetben sérülnek az ingóságok, de ha egy erős, 5 rétegű masszív, a mozgatást is szilárdan, és jól viselő dobozba teszi ugyanezeket a kényes porcelánokat, akkor ingóságai sértetlenek lesznek a kicsomagoláskor. Nagyjából ugyanúgy kell a költöztető tehergépkocsi belterét is megrakodni az ingóságokkal, mint ahogy egy dobozba is rakodunk, és ezáltal érthető, miért is fontos az egyedi, és merev kialakítás.

Azzal tisztában kell lenni, hogy ponyvás felépítménnyel készült költöztető tehergépkocsit csak belföldi költöztetésekhez lehet használni, de csak nagymértékű átalakítás, specializálódás után lehet erre a kényes szakmai kihívásra alkalmassá tenni azt. 

Írásunk folytatásaként minden kedves érdeklődő olvashatja, és tanulmányozhatja, mind a 4 darab belföldi költöztetésre biztosított méretkategória részletes, egyenkénti bemutatását. Így tanulmányozhatja, minden egyes költöztető tehergépkocsi méretkategória szerinti lehetőségeit, és egyben az adott kategória korlátait is.  

A Franko-költöztetés közel három évtizedes költöztetési gyakorlatát, és tapasztalatát fölhasználva segít minden ügyfélnek, megrendelőnek, akár telefonon, akár elektronikus levelezés útján, vagy személyesen, az irodánkban, vagy helyszíni felmérés formájában, a lakásában található ingóság mennyiségének megfelelő költöztető kategória kiválasztásában.

A Franko-költöztetés teljes stábja mindent megtesz, hogy gyakorlatunkkal, szakértelmünkkel segítsük, a helyes, és az Ön számára legelőnyösebb költöztető tehergépkocsi kiválasztását.

A Franko-költöztetés felkészült diszpécserei nagyon szívesen válaszolnak bármilyen felmerülő kérdésre, segítve ezzel, minden kedves érdeklődőnket, hogy a legmegfelelőbb kategóriát tudja kiválasztani, az ingóságai elköltöztetésére.

Belföldi I. kategória (furgon)

Belföldi I. kategória (furgon)

3,5 tonna össztömegű, speciálisan költöztetésre kialakított, dobozos, burkolt, párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsi, 23 - 30 m3-es (közötti) raktérfogattal. A hasznos terhelhetőség Budapestet elhagyva maximum: 800 kg!!!

Belföldi kategória I. ⤑

Belföldi II. kategória

Belföldi II. kategória

7,5 - 12 tonna (közötti) össztömegű speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított, dobozos, vagy ponyvás kialakítással, burkolt, párnázott oldalfallal készült tehergépkocsi, 37 - 41 m3-es (közötti) raktérfogattal. Ennek a kategóriának a kiajánlott tehergépkocsi függvényében, a hasznos terhelhetősége 2.800 – 5.000 kg közötti

Belföldi kategória II. ⤑

Belföldi III.kategória

Belföldi III.kategória

12 tonna össztömegű speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított, ponyvás megoldású, burkolt, párnázott lécezésű tehergépkocsi, 56 m3-es raktérfogattal. A hasznos terhelhetőség 5. 000 kg.

Belföldi kategória III. ⤑

Belföldi IV. kategória

Belföldi IV. kategória

21 tonna össztömegű speciálisan költöztetésre kialakított, dobozos, burkolt, párnázott oldalfalú (pótkocsi ponyvás) pótkocsis szerelvény, 82 m3-es raktérfogattal. A hasznos terhelhetőség 10. 500 kg.

Belföldi kategória IV. ⤑

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.