IV. Speciálisan belföldi költöztetésre kialakított kategória (Pótkocsis szerelvény)

21 tonna össztömegű speciálisan költöztetésre kialakított, dobozos, burkolt, párnázott oldalfalú (pótkocsi ponyvás) pótkocsis szerelvény, 82 m3-es raktérfogattal. 

A hasznos terhelhetőség 10. 500 kg.

Az itt bemutatott pótkocsis kategóriának, a magyar közutakon közlekedő, lehető legnagyobb raktérfogat az előnye, mely alkalmassá teszi, akár egy komplett családi ház költöztetésének az egy fordulóval történő elvégzését is.

82 m3-es a hasznos raktérfogat tökéletes, és szakmai alapokon nyugvó kihasználásával, akár egy 4-6 szobás lakás, családi ház teljes, szakértő költöztetése is elvégezhető egy fordulóval.

Hátránya, az extrém nagyságú útdíjak, illetve a magas üzemanyag költség, és a sok városra, településre vonatkozó behajtási korlátozás megléte.

2013 júliusától már Magyarországon is bevezetésre került, a „HU-GO” útdíj rendszer, mely kilométerenként 60-80 Ft közötti útdíjakat jelent, mely értelemszerűen rárakodik a költöztetés munka költségére, és ezáltali árára is.
Ennél a kategóriánál még fontos mérlegelni a fel, és lerakódó cím megközelíthetőségét is, mert a pótkocsis szerelvény teljes hossza 17, 70 méter, így a mozgása parkolása, címre történő behajthatósága igen korlátozott.

Nagyon fontos még figyelembe venni, hogy egy pótkocsis szerelvény megrakodásának, majd lerakodásának munkaideje, még egy emelt létszámú brigád esetén, is sok munkaórát vehet igénybe. Ebből kifolyólag ennél a kategóriánál gyakran előfordulhatnak két napos költöztetések, mert a magyar, és nemzetközi vezetési, és munkaidőt szabályozó, és azt szigorúan szankcionáló törvények miatt, egy munkanap alatt nem elvégezhető egy nagy távolságú, és nagy fel, és lerakodás igényű belföldi költöztetési munka.

Pótkocsis szerelvény

Összterhelhetőség: 21 tonna
Hasznos raksúly pót+gép együttesen: 10. 500 kg

hossz-szélesség-magasság:

Gépes /vontató/: 6.6m x 2.5m x 2.6m ~ 41m3

Pótkocsi: 6.6m x 2.5m x 2.5m ~ 41m3

Összes hasznos raktérfogat: 82m3

A „IV. kategóriás” pótkocsis költöztető szerelvény (vontató+pót) nagyságrendileg egy 4-6 szobás lakás komplett elköltöztetésére biztosít lehetőséget egy fordulójával.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

infoHázszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

infoKomplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

infoA költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

infoA költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

infoItt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

infoItt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat


Nyomtatás