Franko költöztetés logó

Amit rólunk tudni érdemes

Cégünk 1991 óta foglalkozik belföldi költöztetéssel, majd később nemzetközi költöztetéssel. A kezdetekben egy korszerűtlen elavult tehergépkocsival, és 3 fővel végeztük a költöztetéseket.

Az akkori brigádvezető /a mai ügyvezető/ és a két rakodó /egyikük ma is a cég hírnevét öregbíti/ odafigyelő, hosszútávra gondolkodó munkája eredményeként, ma ez a kis cég, 25 fővel és 14 db modern, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsivalrendelkezik.

költöztető tehergépkocsik

Évek tapasztalatainak eredménye

Ezalatt az idő alatt cégünk magas szintű szakmai tapasztalatot és gyakorlatot szerzett a megrendelői igények kifogástalan és teljes körű teljesítése érdekében. Fennállásunk és folyamatos növekedésünk is jelzi, hogy cégünk érdeke a tisztességes, hosszútávú és magas szintű szakmai munka.

Cégünk minden munkatársának 1990 óta, tehát  33 éve fő célkitűzése, hogy kiemelkedő színvonalú költöztetést, nagy darabszámban és ezáltal a piaci ár alatt nyújtson.

költöztetők

Tevékenységünk legfőbb irányelve a minőség, megbízhatóság és korrektség. Számunkra a legfontosabb a megelégedett, visszatérő ügyfél, hiszen ennél jobb és hatékonyabb reklám nem létezik.

Kikkel és mivel dolgozunk?

Jelenleg 25 gyakorlott, szakképzett, állandó dolgozóval14 db nagyméretű speciálisan burkolt, ápolt, tiszta, költöztetésre kialakított tehergépkocsival és egy pótkocsival dolgozunk.

Nem hagyjuk pácban

A több járműből álló gépkocsipark, illetve a nagyobb dolgozói létszám biztosítja Önt arról, hogy műszaki probléma, illetve egy nagyobb haszonnal kecsegtető munka miatt sem mondjuk vissza a megrendelését!

Erre 33 éves szakmai múltunk alatt - és évente 1400-1600 db elvégzett lakossági és közületi költöztetés mellett - sem volt példa. Amit mi vállalunk, azt el is végezzük.

Az ügyfelek tájékoztatását, megrendelések felvételét, a költöztetések szervezését, a költöztető brigádok irányítását diszpécsereink végzik. Hívjon minket még ma!

Kapcsolattartás:

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály költöztetés ügyfélszolgálat

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó költöztetés ügyfélszolgálat

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.