Franko költöztetés logó

Behajtási zónák

Budapest személygépkocsival relatív egyszerűen közlekedhető városnak tűnik. Sajnos tehergépjárművek esetében ez korántsem igaz. A főváros pár év alatt Budapest egészét, még a külterületeket is, tehergépkocsikra vonatkozó, behajtási korlátozásokkal, és ezáltal díjfizetésekkel sújtotta. Igen sok területre rendelkezünk állandó behajtási engedéllyel, amit rögtön az ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsájtani, de van, amit csak kiváltani tudunk. Cégünk regisztrálva van a Budapest város, behajtási engedélyek kiadására szakosodott alvállalkozójához, így minden típusú engedély beszerzésére lehetőségünk van.  Az igénylés beadását követően, 2-3 munkanapra szükség van, hogy az engedély érvényesítve legyen, így a legnagyobb igyekezetünk ellenére is korlátozottak az időbeli lehetőségeink. Kérjük, tanulmányozza az Ön jelenlegi, és a majdani lakóhelye milyen zónába esik, így ha szükséges, és mi nem rendelkezünk vele, akkor beszerezzük Önnek az engedélyt. Költöztetés esetén, ha a behajtási korlátozásokat, az ügyfél kérésére figyelmen kívül hagyjuk, akkor annak, nagyon komoly anyagi következményei lehetnek. Mind a rendőrség, mind a közterület felügyelet, nem beszélve a fix telepítésű kamerákról ellenőrzi, és kíméletlenül bünteti a szabályokat áthágó tehergépkocsikat. Ezek a tételek sok esetben nagyobbak, mint a költöztetés ára, így értelemszerűen ez az anyagi teher a megrendelőt terheli. 
Gyakori esetekben a helyi önkormányzat a lakókörnyezetben, lakóparkokban kihelyez teherforgalmat korlátozó táblákat. Ha Ön erről nem értesít bennünket, akkor a kiszabott büntetést áthárítjuk Önre. Ha nyugodt, és gondtalan költöztetésre vágyik, akkor a behajtási engedélyek esetleges  szükségességére is figyelemmel kell lennie.

Kérem nézze meg az alábbi térképen, saját lakása milyen behajtási zónába esik (képre kattintva .pdf formátumban is letöltheti).

Költöztetés - behajtási zónák Budapest

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.