Franko költöztetés logó

Biztosítások, nemzetközi és belföldi árukár biztosítás

Cégünk 1990-es indulása óta mindig felelősséget vállalt az általunk végzett költöztetési munkákra. Ha hibáztunk, annak terhét semmi esetre sem hárítottuk az ügyfeleinkre, hanem saját hatáskörünkön belül rendeztük a káreseményt. Szerencsére erre a több mint két évtizedes fennállásunk alatt is csak kevésszer volt szükség.

Tapasztaltuk, hogy ügyfeleink érthető okokból teljes biztonságban szeretnék tudni ingóságaikat a költöztetés időtartama alatt. Ez legyen nemzetközi költöztetés, vagy belföldi költöztetés, a garanciára, biztonságra törekvő igény maximális minden ügyfél esetében.

Ezért a saját garanciavállalásunkat komplett káreseményekre történő biztosításokkal egészítettük ki mind belföldi költöztetések, mind külföldi költöztetések vonatkozásában. Törekvésünk szerint minden, akár speciális biztosítási igényre is megoldást kínálunk.

A Franko-költöztetés weblapját meglátogató régi és új ügyfeleink itt, a most olvasott írás alatt megtekinthetik biztosítási kötvényeinket, ezzel is kifejezve, hogy vállalkozásunkat ügyfeleink igénye és maximális kiszolgálása tartja 1990 óta a piacon.

Ha ügyfelünk igényli, hogy a költöztetését, tehát ingóságait egyedileg megemelt összeghatárra biztosítsuk, akkor egyedi egyutas formában, kifejezetten lakossági ingóságok kezelésére kialakított extra biztosítást is tudunk kedvezményesen kötni. Így minden, biztosításra vonatkozó megrendelői igényt ki tudunk elégíteni. Érdemes minden ügyfélnek figyelni, hogy a választott költöztető rendelkezik-e érvényes biztosításokkal. Mert egy esetleges nem kívánt baleset miatt nagyon égető kérdéssé válhat a biztosítás. 

Mind a nemzetközi CMR biztosítás, mind a belföldi árukár biztosítás negyedévenként kerül rendezésre, így előfordulhat, hogy a lentebb látható kötvényvények nem naprakészek. Ennek kizárólag az az oka, hogy a weblapunk szövegállományát nem frissítjük ilyen sűrűn. Természetesen az érvényes biztosítás aktuális kötvényeit minden esetben megkötjük, és igény esetén akár e-mailben, akár fax-on, vagy személyesen is bemutatjuk az ügyfeleinknek.

Ha bármilyen kérdése felmerülne a biztosításokkal kapcsolatban, vagy költöztetésére egyedi biztosítást kíván kötni, akkor a Franko-költöztetés diszpécser szolgálata szívesen áll a rendelkezésére.

Igazolás - belföldi árufuvarozói felelőségbiztosítás
Igazolás - belföldi árufuvarozói felelőségbiztosítás
Igazolás - nemzetközi árufuvarozói felelőségbiztosítás

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.