Árajánlatkérés

Amennyiben 24 órán belül nem kap választ,
kérjük keressen telefonon minket (+36-1-290-33-80; +36-20-9552-669)!
Adatait a lentebb ismertetett adatvédelmi nyilatkozatban leírtaknak megfelelően, teljes diszkrécióval kezeljük.

* = Kitöltendő mező

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

infoHázszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

infoKomplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

infoA költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

infoA költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

infoItt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

infoItt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat

Budapesten belüli, és a Budapest vonzáskörzetében végzett óradíjas költöztetések esetében a kitöltött ajánlatkérés segít minket abban, hogy megítéljük hány fős brigádot ajánljunk ki a költöztetése elvégzésére. Ez alapján tudjuk megbecsülni, hogy nagyságrendileg mennyi időt vesz igénybe az adott költöztetés. Budapesten belüli, vagy Budapest vonzáskörzetében végzett költöztetésekre, így egy részletes - az Ön lakására kidolgozott órabéres árajánlatot tudunk adni.


Fix, végárat helyszíni felmérés nélkül nincs lehetőségünk adni, mivel ezt látatlanba, csak leírás alapján felelősséggel, és korrekten megadni lehetetlen.


A költöztetés szakértő elvégzéséhez szükséges munkaidejét nagyon sok, általunk nem befolyásolható tényező alakítja. Ha pl. arra gondolunk, hogy ha Ön vállalta a csomagolást, azt milyen alapossággal tette, biztosított-e parkolóhelyet a tehergépkocsi számára, hányadik emeletről történik a költözés, lift használható-e a költöztetésnél, ha nem, akkor milyen a lépcsőház, milyen jellegű a bútora, hányan lakják a lakást, és ezáltal mennyi a személyes ingóság, bútorok szét-, majd összeszerelésére igény van-e stb.


Cégünk az órabéres költöztetésnél teljeskörűen garantálja, a folyamatos szakszerű, hozzáértő, és ellenőrizhető, garancia mellett végzett munkát.


Így a költözés hosszát, idejét, és ezáltal a fizetendő összeget csak a munka nagysága és annak körülményei határozzák meg.


Budapesten belüli, vagy Budapest vonzáskörzetéhez tartózó költöztetésekre fix díjas tarifát csak helyszíni felmérés alapján készítünk, de ennek igénylését csak 3-5 szobás vagy ennél nagyobb, esetleg csomagolási szolgáltatással egybekötött komplett költöztetés igénye esetén ajánljuk. 
Természetesen, igény szerint, kisebb lakásméret esetén is végzünk helyszíni felmérést, és adunk fixdíjas ajánlatot.


Nemzetközi és vidéki költöztetésekre előzetes felmérés nélkül is készítünk fix díjas ajánlatot. Ebben az esetben, az adott munkára kiajánlott költöztető tehergépkocsi kategóriája nagyban határozza meg a szolgáltatás árat.


A költöztető tehergépkocsi kategóriákat részletesen, és mindenre kiterjedően tanulmányozhatja a következő linken: https://frankokoltoztetes.hu/koltozteto-tehergepkocsi-tgk-kategoriak


Természetesen segítünk Önnek az ingóságok mennyiségének megfelelő költöztető tehergépkocsi kiválasztásában.

Korrekt, gyors, professzionális és egyben teljeskörű garancia mellett végzett munkát biztosítunk, hiszen a célunk, hogy Ön megelégedett ügyfélként később is velünk végeztesse költöztetését, illetve továbbajánlja szolgáltatásunkat családja, barátai, ismerősei körében. Ennek köszönhetően van jelen 28 éve töretlenül, és folyamatosan növekedve ezen az igényes piacon, a Franko-költöztetés.
Köszönjük, hogy ajánlatkérésével megtisztelte cégünket.


Gondtalan költöztetést kívánunk!

Franko-költöztetés


Nyomtatás