Nemzetközi költöztetés – vámolási ügyintézés (Svájc, Norvégia, stb. esetében)

A nemzetközi költöztetés EU-s tagországokon belül teljesen úgy történik, és ugyanaz a folyamata, mintha Magyarországon belüli költöztetést végeznénk. Természetesen a nagyobb távolság még komolyabb csomagolást, előkészítést, illetve még precízebb rakodást, költöztető tehergépkocsin történő elhelyezést igényel. A költöztetés végző speciális tehergépkocsi is modernebb, és még egyedibb, és tökéletesebb a költöztetésre való kialakítása.

Egy picit nagyobb papírmunka is jár vele, hiszen a költöztetést egy részletes szerződés alapján végezzük el, így biztosítva mind az ügyfelünket, mind saját magunkat hogy a költözés, és a körülményei mindkét fél számára tisztázva legyenek, és a nemzetközi költözés végén ügyfelünk tökéletesen elégedett legyen. Nem kérünk előleget, sem foglalót, hiszen a szerződésben a költözés végén történő fizetés is leírva, és mindkét fél számára elfogadva van. A papírmunka része még egy csomaglista, és egy CMR (nemzetközi fuvarokmány) elkészítése. Ezek után már csak a költöztetés van hátra, amit  31 éves gyakorlatunkkal, specializált embereinkkel, és költöztető tehergépkocsijainkkal, professzionálisan megoldunk, gyarapítva az elégedett, visszatérő, és továbbajánló ügyfeleink számát.

Viszont amit sokan nem tudnak, illetve „hozzáértők” elbeszéléséből másképp értesültek, nem EU-s tagországokból, illetve tagországokba történő költöztetéshez vámkezeltetni kell a költöztetendő ingóságokat.

Természetesen lehet megpróbálni ezt elkerülni, de a lényeg hogy ennek elkerülése esetén vám, illetve adócsalás bűntettét hajtják végre. Még rágondolni sem érdemes, nemhogy megpróbálni.

A Franko költöztetés Svájci, és Norvég költöztetések esetében elvégzi a vámkezelési procedúrát, megkímélve az ügyfeleket minden papírmunkától, és utánjárástól. Ügyfeleinknek teljeskörű felvilágosítást adunk a vámmentességhez szükséges okmányokról, és azok beszerzési lehetőségeiről. Mind a Svájci, mind a Magyar vámkezelési eljárást elintézzük. Ugyanúgy Norvégia, és egyéb EU-n kívüli ország esetében is megtesszük ezt.

A Svájcból történő hazaköltöztetések esetében, több évtizednyi gyakorlat, és tapasztalat segíti vámügyintézési szolgáltatásunk zökkenőmentes folyamatát. Több évtized alatt, több száz, Svájcból történő költöztetés tapasztalata, és gyakorlata kialakította, a gyors, és hatékony ügyintézést, vámkezelési procedúrát.

Svájci nemzetközi költöztetésre adott ajánlatunk tartalmazza a vámkezelés speditőri költségét, illetve a cégünk csekély ügyintézési díját is. Ha ajánlatunk elfogadásra kerül, akkor felvilágosítjuk megrendelőinket, a szükséges iratokról, beszerzési lehetőségeiről, illetve a vámmentesség feltételeiről.

Komplett költöztetés, nemzetközi költöztetés szolgáltatási csomagunk leegyszerűsíti, illetve könnyebbé teszi ügyfeleink dolgát. Így megrendelőink válláról levesszük a nemzetközi költöztetés, csomagolás, vámkezelés, vámügyintézés terhét, így minden energiájukat a lakásokkal kapcsolatos ügyintézésre fokuszálhatják.

Vegye fel kapcsolatot, a belföldi, és nemzetközi költöztetések elvégzésére,  31 éve szakosodott cégünk egyik diszpécserével, és mindenre kiterjedő, részletes bemutatkozásunk meggyőzi Önt, szaktudásunkról, gyakorlottságunkról és profizmusunkról.

Várjuk megkeresését.

Franko - költöztetés

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
Tel./Fax: +36 1 2948 075
Mobil: +36 20 9552 669
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.