Franko költöztetés logó

Tanácsaink - hasznos tanácsok költözőknek

Bízunk benne, hogy minket bíz meg lakásának, irodájának költöztetésével, éppen ezért mindent elkövetünk, hogy elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk.

1990-óta, tehát 33 év alatt, a nagy számban elvégzett költöztetéseknél tapasztaltak alapján, szeretnénk megosztani Önökkel néhány tanácsot. Ezeknek figyelembe vételével és betartásával nagy mértékben elősegítheti, hogy az Ön költöztetése könnyed és problémamentes legyen. E tanácsok betartása a garancia vállalásunk alapja is egyben.

Költöztetési tanácsaink

Néhány hasznos tanács költözőknek - kérjük, figyelmesen olvassa végig!

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

A költöztetés megkezdése előtt egyeztesse az Ön által ismert árakat, a brigád munkalapján leírt árakkal.

A költözés megkezdése előtt minden dobozt, zsákot, csomagot zárjon le. Lehetőség szerint számozza meg őket, és a költözés végén ellenőrizze csomagjai számát és sértetlenségét.

Személyes értékeit, mint készpénz, ékszer, óra, hitelkártya tartsa magánál vagy zárja el. Ne csomagolja be az ilyen jellegű értékeket, mert nem tudunk felelőséget válallni érte.

Költöztetési tanácsaink

A későbbi félreértések, problémák elkerülése érdekében, kérjük, ellenőrizze át a fontos értékeit, hiszen tudjuk a bizalom alapja a bizonyosság. Dobozai, személyes értékei meglétét ellenőrizze, különösen nagy figyelemmel a nagyobb értékekre. (pl. hordozható elektronika, videókamera, fényképezőgép, laptop, mobil telefon)

A bútorok épségét, állapotát a szállítás előtt, illetve a szállítás végén az egyik munkatársunkkal együtt ellenőrizze. Személyes dolgok meglétét a lepakolás végén szintén ellenőrizze . A tehergépkocsi rakfelületét, és a fülkéjét munkatársunkkal együtt tekintse át. /Garanciavállalás feltétele/

Elektromos és egyéb készülékekben a szállítás folyamán természetesen fellépő rezonancia által okozott károkért felelősséget nem vállalunk. Csak a mi hibánkból történő, fizikai behatás által okozott, látható sérülésekre tudunk garanciát vállalni.

Költöztetési tanácsaink

Teljeskörű felelősséget csak a költöztetés megkezdésétől az Ön, és kollégáink által közösen végzett szemrevételezés, ellenőrzés elvégeztéig tudunk vállalni. Későbbi reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Pianínó, zongora, páncélszekrény szállításáért súlypénzt számítunk fel. A munkafelvételkor ennek az árait ismertetjük Önnel. Más, egyedi munkáért, pl. (bútorfelhúzás) nem kell felárat fizetnie. Ebben az esetben azt kell mérlegelni, hogy emberileg és biztonságtechnikailag megoldható-e a feladat. Ha mi kétségesnek ítéljük meg a munkafolyamat megvalósíthatóságát, de az ügyfél ragaszkodik az általa preferált megoldáshoz, akkor a felelősség a megrendelőt terheli.

A költözés hosszát nagyon sok, rajtunk kívülálló dolog befolyásolja. Ilyen például a parkolási lehetőség (Önnek kell biztosítania), Ön hogy csomagolt össze, lift van-e, és használható-e, folyosó, illetve bútorok mérete, jellege stb. A mi részünkről a folyamatos munkavégzés garantált.

A tehergépkocsi közlekedési, parkolási, manőverezési képességeit a gépkocsivezető ismeri a legjobban. Így kérjük, hogy az előbb említett kérdésekkel kapcsolatban bízzon a gépkocsivezetőben, hiszen kötelessége az Ön kéréseit, igényeit figyelembe venni, de a gépkocsi sértetlenségéért ő az anyagi felelős. Gépkocsiaink közúti szállításra alkalmasak, így terepre, nehezen megközelíthető helyekre nem, illetve csak a gépkocsi maximális sértetlenségét figyelembe véve tudunk bemenni. Ezt eldönteni a gépkocsivezető, illetve az irodánk jogosult.

Költöztetési tanácsaink

Az utcán történő fel, illetve lepakolásnál, valaki(k) a családból, illetve ismerősi körből legyen(ek) jelen, mert így megakadályozhatjuk hogy idegenek a kocsiról, lift elől, illetve mellől lophassanak. Ha Ön ezt nem tudja biztosítani, akkor lassul a költöztetés menete, hiszen így egy csomagja sem eshet ki az embereink látószögéből.

A költöztetés egyik legsarkalatosabb pontja a gépkocsin történő elpakolás, hiszen a sérülések valószínűsége itt a legnagyobb. Így a felpakoláskor a "pakkert" ritkábban látja a lakásában, hiszen ő a legtöbb idejét a gépkocsi platóján a bútorok, csomagok szakszerű elhelyezésével, levédésével tölti. Természetesen, ahogy ezt elvégezte, aktívan folytatja a lehordást.

Egy tehergépkocsi haladási sebessége és manőverező képessége, a városban lévő rossz minőségű utakon, bútorokkal rakottan sokkal lassabb, mint egy személygépkocsié. Így ha megoldható, akkor személygépkocsival kísérje költöztető autónkat, hogy annak folyamatos haladásáról megbizonyosodjon. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a tehergépkocsi fülkéjében utazhat önöktől egy fő.

Két feltételünk: Minden megkezdett óra számolandó, minimum 3 óra fizetendő (óradíjas elszámolás esetében)

Ha bármi problémája, gondja akadna a költöztetéssel, elszámolással, esetleg az embereink munkájával, hozzáállásával kapcsolatban, kérjük, azonnal hívja az irodánkat, hogy orvosolni tudjuk a felmerült problémákat. +36/1-290-33-80, +36/20-9-552-669

005lakasvas konyve"Lakásvásárlók kézikönyve"

Cégünknek és embereinknek ugyanolyan érdeke, hogy jól sikerüljön a költöztetés, mint Önnek, így kérjük, segítő partnerként tekintsen ránk.

A költözés végén kitöltendő információs lapot, kérjük tényszerűen, az Ön által tapasztaltaknak megfelelően töltse ki, hiszen az észrevételeiből tanulhatunk, és fejlődhetünk.

Reméljük, e pár tanáccsal segítségére lehetünk.

Költöztetési tanácsaink

Gondtalan, és könnyed költözést kíván Önnek, a Franko-költöztetés egész stábja.

Költöztetési tanácsaink
Költöztetési tanácsaink
Költöztetési tanácsaink

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.