Lomtalanítás

Lomtalanítás

Cégünk a Franko költöztetés, nemzetközi költöztetés, belföldi költöztetés, és csomagolási szolgáltatás professzionális elvégzése mellett, igény szerint végezz lomtalanítási munkát is.

Megörökölt ingatlanok lomtalanítását, kiürítését teljes körűen, gyorsan, és hatékonyan elvégezzük. Levesszük a gondot a válláról, hiszen az egyre szigorodó EU-s normák miatt megszűnő szemétbányák okán, nagyon nehéz már hazánkban is a hulladék szabályszerű kezelése. Megkeressük Önnek, illetve a lom jellegének legoptimálisabb, és ezáltal az ügyfelek részére legolcsóbb elhelyezésének módját. Így önnek nem kell lehordania akár emeletről a nehéz, régi, és bizony sokszor kellemetlenül mocskos ingóságokat, ezt elvégezzük mi, megkímélve Önt a kellemetlenségektől.

Általában akkor keresnek minket az ügyfelek lomtalanítási munka elvégzésére kérve, ha olyan ingatlant örököltek, amely telis-tele van az új tulajdonos számára használhatatlan és felesleges tárgyakkal, értéktelen ingóságokkal. Ráadásul a lom nagy része, általában nehezen mozgatható bútorberendezési tárgy, amelyeket sokszor a sokadik emeletről kell lépcsőn lehordani az utcára.

Képzelje el, hogy mennyivel könnyebb lesz a lakás kiürítése, lomtalanítása, ha szakképzett rakodók végzik Ön helyett a pakolást, rámolást, cipekedést, a lomok szervezetten történő elszállítását? Nincs idegeskedés, nincs kosz, nincs veszekedés a szomszédokkal, nincs izzadós, kellemetlen, rossz emlékű cipekedés. Nem kell barátokat vagy családtagokat megkérni arra, hogy kevés, és drága szabadidejüket egy lomos lakás kipakolására, kiürítésére áldozzák.

Bízza ránk a lomtalanítást!

A Franko-költöztetés saját bejelentett embereivel végzi lomtalanítást. Nagy tapasztalattal rendelkező brigádjaink gyorsan és hatékonyan megoldják ezt a nehéz, és piszkos problémát, Ön helyett! Nem kell cipekednie, napokon át megerőltető fizikai munkát végeznie. Bízza csapatunkra a lomtalanítást, az adott lakás kiürítését és garantáljuk, hogy az ingatlan a legrövidebb időn belül üressé, és tisztává válik! Fontos még, hogy nem szennyezzük a környezetet, tehát nem találkozik „a saját lomjaival” egy elhagyatott út menti bokrosban, erdőségben.

nem szennyezzük a környezetet

A lom, és szemét elhelyezését Budapest környékén kizárólag két bánya teszi lehetővé, amely fogad lakossági hulladékot is, (ilyen a bútor) mint a Felsőpakonyi ASA bánya, és a Herceghalmi FKFV bánya.

Sajnos Budapest környékén csak, ez a két bánya fogad lakossági hulladékot, más lerakodásra nincs mód.

A lomtalanítást a lakossági költöztetésnél megismert árunkon, azon belül a „közeli vidék” (Budapest agglomeráció) áron tudjuk elvégezni. Természetesen erre még rárakodik a hulladék lerakók költsége. Ez a két Budapest közeli bánya jelenleg 1 tonna lakossági hulladékot a következő áron tud fogadni: tonnánként /1.000 kg/ : 32.790 Ft +ÁFA -  /41.645 Ft/

Ha a kidobásra váró ingóságai csak bútorok, akkor jobb, és költséghatékonyabb megoldás lehet a bányáknál, az FKFV által üzemeltetett, Budapest területén jó néhány helyen fogadó, úgynevezett bútorudvarok. Ott a bányáknál jóval kedvezőbb árakon tudjuk elhelyezni a megunt, kidobandó bútorait. Ráadásul ebben az esetben a költöztetési díj is kedvezőbb, hiszen csak Budapesten belüli költöztetési árak rakodnak a lom elhelyezési költségeihez.

lomtalanítás, egy szükséges rossz, amin jó minél hamarabb túlesni. De ha végre túl van rajta, és meglátja a tiszta, kiürített lakást, akkor rájön, hogy ez tényleg megérte.

Lomtalanítás esetében is forduljon hozzánk bizalommal!

Az alábbiakban két, árakkal kiegészített,
és konkretizált példát talál lomtalanítási munkára.

Lomtalanítás Budapestről - 1 szobás lakás méretig

23 m3-es speciális költöztető tehergépkocsi (I. kategória - furgon), 2 fő rakodó, a Felsőpakonyi ASA bányában történő hulladék lerakodás esetében:

Alapdíj: 14.500 Ft (egyszer fizetendő – a tehergépkocsi ki, és visszaállását, és két cím közötti  

/+ HU-GO/ távolság megtételét fedezi)

Hétköznapi, óradíj: 9.900 Ft/óra (költöztető tehergépkocsi + 2 fő együttes óradíja kiérkezéstől lerakodásig számolva)

Egy plusz órát fölszámítunk a vidéki végzés, tehát a Budapestre történő visszaút miatt. (Kiérkezéstől a lepakolásig számolandó óradíj, + 1 óra visszaút Felsőpakonyról)

Az óradíjat a kiérkezéstől a lepakolás végéig számítjuk, tehát nem a telephelyünktől való kiindulástól, a telephelyünkre történő visszaérkezésig, (+ 1 óra visszaút) így az Ön számára teljes egészében kontrolálható, ellenőrizhető az általunk végzett lomtalanítási munka, illetve annak folyamatossága.

A díjunk egyszerűségét, és átláthatóságát szemléltető példa:

Ha hétköznapi napon 8:00-kor érkezik a 2 fős brigád a felrakodó címre, és mondjuk 10:40-kor végez a komplett lomtalanítással, a Felsőpakonyi bányában, akkor Ön, a következő alapján fizet:

3 óra + 1 óra (4 × 9.900 = 39.600 Ft) + az alapdíj (HU-GO-val) egy fel-, 
és egy lerakó cím (egy forduló) esetén (14.500 Ft).

Így a példa alapján, az Ön által fizetendő végösszeg: 54.100 Ft lenne.

Erre az összegre még rá kell számolnia a hulladéklerakó díját, ami kilogrammonként 41.7 Ft/kg.

Lomtalanítás Budapestről - 1.5 – 2.5 szobás lakás méretig:

37 - 41 m3-es (közötti) speciális költöztető tehergépkocsi (II. kategória), 3 fő rakodó, a Felsőpakonyi ASA bányában történő hulladék lerakodás esetében:

Alapdíj: 16.500 Ft (egyszer fizetendő – a tehergépkocsi ki, és visszaállását, és két cím közötti  /+ HU-GO/ távolság megtételét fedezi)

Hétköznapi, óradíj: 11.500 Ft/óra (költöztető tehergépkocsi + 3 fő együttes óradíja kiérkezéstől lerakodásig számolva)

Egy plusz órát fölszámítunk a vidéki végzés, tehát a Budapestre történő visszaút miatt. (Kiérkezéstől a lepakolásig számolandó óradíj, + 1 óra visszaút Felsőpakonyról)

Az óradíjat a kiérkezéstől a lepakolás végéig számítjuk, tehát nem a telephelyünktől való kiindulástól, a telephelyünkre történő visszaérkezésig, (+ 1 óra visszaút) így az Ön számára teljes egészében kontrolálható, ellenőrizhető az általunk végzett lomtalanítási munka, illetve annak folyamatossága.

A díjunk egyszerűségét, és átláthatóságát szemléltető példa:

Ha hétköznapi napon 8:00-kor érkezik a 3 fős brigád a felrakodó címre, és mondjuk 11:40-kor végez a komplett lomtalanítással, a Felsőpakonyi bányában, akkor Ön, a következő alapján fizet:

4 óra + 1 óra (5 × 11.500 = 57.500 Ft) + az alapdíj (HU-GO-val) egy fel-, 
és egy lerakó cím (egy forduló) esetén (16.500 Ft).

Így a példa alapján, az Ön által fizetendő végösszeg: 74.000 Ft lenne.

Erre az összegre még rá kell számolnia a hulladéklerakó díját, ami kilogrammonként 41.7 Ft/kg.

Az alapbrigád (3 fő) létszáma az Ön igényei (nagyobb lakás, több ingóság lomtalanítása) szerint növelhető.

A növelt hatékonyságú, és létszámú 4 fős brigád óradíja a következő:

Hétköznap: Egy 4 fős brigád együttes óradíja 14.500 Ft/óra/4 fő, a többi költség azonos a 3 fős brigádnál leírtakkal.

Keressen bizalommal minket, és diszpécsereink segítenek Önnek a legjobb, és költséghatékonyabb megoldás megtalálásában.