Franko költöztetés logó

Költöztetési áraink

Ezen az oldalon megismerheti költöztetési árainkat, különböző árképzési formáinkat, az eltérő viszonylatok, a különböző méretű lakások, az ennek megfelelő brigádlétszám, és speciális költöztető tehergépkocsi kategóriák esetében.

A költöztető tehergépkocsi „kategóriák” részletes bemutatását, a "TGK kategóriák" linkben olvashatja. A „kategóriák” nem a költöztető tehergépkocsik minőségi különbözőséget, hanem a költöztetést végző gépjármű rakfelületének eltérő méreteit kategorizálja. 
Így Ön összevetheti, a költöztetésre kerülő ingóságai mennyiségét, az adott kategóriás tehergépkocsi kapacitásával.

Költöztető árak

Négy költöztető tehergépkocsi méretkategória biztosítása, adott költöztetendő mennyiségre kiajánlva.

A belföldi, lakossági és közületi költöztetések  teljes skálájára vonatkozó, különböző árképzési formákkal készült ajánlatokat olvashatja lentebb,  mint a Budapest belterületén, Budapest vonzáskörzetében és a vidéki területeken végzett költözések. Ott az aktuális lakás nagyságoknak megfelelő „kategóriájú” költöztető tehergépkocsira és különböző nagyságú brigádokra készült ajánlatokat tanulmányozhatja.

Eltérő kialakítású, és egyénekre szabott költöztető tarifák. 

Árképzésünk fő célkitűzése, hogy egyszerű, könnyen követhető, illetve a megrendelőink számára átlátható és alacsony, ezáltal vonzó árképzésű díjszabást alakítsunk ki. Sikerült egy olyan árképzést megvalósítanunk, melyben a megrendelő számára minden felszámolt költség könnyen kontrollálható.

Ügyfél által kontrolálható, professzionális költöztetési szolgáltatások, és alacsony árszintű díjszabások. 

Az egyszerűség és átláthatóság mellett kiemelt szempont volt még, a piacképesség is, tehát az árainkat, az általánosan alkalmazott és felszámolt költöztetési tarifák árszintjéhez az általunk biztosított professzionális szintnek megfelelően igazítottuk. A költöztetési minőség, és a felszámolt ár viszonylatában sikerült egy korrekt, ügyfeleink számára nagyon jó kompromisszumot megvalósítanunk. Erre annak ellenére módunk volt, hogy az átlagos, általános fuvarozónál jóval magasabb szintű, modernebb, nagyobb darabszámban alkalmazott és a költöztetésre specializáltabb költöztető tehergépkocsikat, és gyakorlott lekáderezett, bejelentett dolgozókat alkalmazunk. Erre azért volt lehetőségünk, mert közel három évtizede, nagy darabszámban végezzük e speciális szolgáltatást, a minőségi költöztetést.

Fennállásunk 33 évének legfontosabb irányelvei.

Cégünk működésének  33 éve alatt, a legfontosabb szempont, hogy csak a költöztetés nagysága, nehézségi foka, illetve annak körülményei határozzák meg a költöztetés teljes és felszámolt időtartamát, tehát az ügyfelek fizetését. Megrendelőink egy adott munka esetében több, és eltérő elszámolási formával, rendelheti meg a költöztetését.  Megrendelőinknek  sem az órabéres, sem a km-díjas elszámolási formától nem kell tartania, hiszen a munka és a felszámolt költöztetési díj  minden tétele kontrollálható. Speciális kialakítású költöztető teherautóinkba két éve hitelesített "digitális tachográf" műszer került beszerelésre, így visszaolvashatóan tudjuk igazolni, mind a kilométer, mind az óra teljesítményt. Fizetés minden esetben, csak a munka végeztével, de csak az ügyfél teljes és maradéktalan elégedettsége esetén történik. 

Mottónk: hosszútávon, csak a magas színvonalú, és számonkérhető munkának van értelme.

A tisztességes munka mellett, a korrekt elszámolás, 1990 óta filozófiánk legfontosabb része, hiszen csak így tudjuk, jelen ügyfeleinket, később visszatérő és másoknak továbbajánló kuncsaftoknak tudni.

Ha az Önre vonatkozó árakat tanulmányozta, akkor kérjük, hogy a lentebb olvasható általános ismertetőt is olvassa át.

 • Az árak mindenkori változtatásának jogát fenntartjuk, de a már a telefonos vagy írásos árajánlatunkban megadott áron a későbbiekben nem változtatunk!
 • A leírt áraink, az aktuális mértékű általános forgalmi adót nem tartalmazzák!
 • A költöztetésben felmerülő összes problémát levesszük a válláról, elvégezzük a bútorok levédését, előkészítését, igény szerinti szét-, majd összeszerelését, majd a lerakó címen való elhelyezését, bútorok szükségszerű szét-, majd összeszerelését.
 • Bútorai, ingóságai teljesen befóliázuk, és a költöztető tehergépkocsin filccel, pókróccal burkoljuk.
 • Mindig a költöztetési munka nagysága és a rakodási, hordási körülmények határozzák meg az általunk végzett munka hosszát.
Nemzetközi és belföldi költöztetés árak
 • A folyamatos, szakértő, professzionális szakmunkát garantáljuk, teljeskörű garancia és felelősségvállalás mellett.
 • Igény szerint  becsomagoljuk, a szekrények tárolók beltartalmát, majd kívánságra elvégezzük a másik lakásban a kicsomagolást, ügyfél kívánságának megfelelő elhelyezést. Ehhez minden szükséges és első osztályú csomagolóanyagot mi biztosítunk. (csomagolás árak)
 • Speciális 5 rétegű dobozokat, csomagolóanyagokat, különböző méretben biztosítjuk és az ügyfél igénye szerint, előre kiszállítjuk. (csomagolóanyag áraink).
 • Az úgynevezett alap költöztetés esetében (csomagolás nélkül) is ajánlatunk tartalmazza a bútorok professzionális előkészítését, szükségszerű szét- és összeszerelését, csomagolását, fóliázását is. Fix díjszabású tarifánk esetében az ehhez felhasznált csomagolóanyagot is tartalmazza az árunk, viszont az óradíjas kalkuláció ezt a tételt nem tartalmazza. Ebben az esetben, a felhasznált csomagolóanyag külön fizetendő. (csomagolás árak)
 • A költöztetés végén, az általunk biztosított és az ügyfeleink által kitöltött kérdőíveink összesítése alapján a 2016-os évben ügyfeleink 98%-a maximálisan elégedett volt.
 • Km-díjat nem számolunk fel (budapesti költözés esetén).
 • Emelet pótlék nem terheli önt.
 • Plusz órát nem számítunk fel a ki- illetve visszaállásra (Budapesti költöztetés esetén).
 • Az óradíj a kiérkezéstől a lepakolás végéig tart (budapesti költöztetés esetében).
 • Fizetnie csak a munka kifogástalan elvégzése után kell.
 • Csak a folyamatos munka kerül felszámolásra (pl.: ebédszünet levonásra kerül).
 • A szükséges Budapesti behajtási engedélyeket költségtérítési áron beszerezzük.
 • Árképzésünknél az egyszerűségre, könnyű átláthatóságra törekedtünk.
 • A költöztetés végén, kérdőíven írhatja meg a véleményét.
 • Ha a gépkocsi egy adott költöztetésen belül több fordulót végez, akkor az alapdíj kismértékben növekszik (Bp.-en belül max. 3.500 Ft/forduló).
 • Forgalomtól elzárt területekre érvényes speciális engedélyeket, és behajtási hozzájárulásokat beszerezzük.
 • Egyszeri súlypénzt felszámítunk a 100 kg-nál nehezebb ingóságokra (pianínó, zongora, páncélszekrény, jakuzzi, szolárium stb.).
 • Minden megkezdett óra egésznek számít, minimum 2 óra 5 perc fizetendő.
 • 3 óránál rövidebb, kis munkákra fix, kedvezményes, egyedi díjazásban állapodunk meg az ügyféllel.


Köszönjük, hogy átolvasta költöztetési áraink menüpontunkat. Egyben reméljük, hogy mind az áraink, mind a szolgáltatásaink színvonalának összessége elnyerte az Ön tetszését.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.