Franko költöztetés logó

Tehertaxi szolgáltatás

Cégünk a Franko-költöztetés megoldást kínál nemcsak a belföldön és nemzetközi viszonylatban végzett komplett költöztetést igénylő ügyfeleinek, hanem a csak pár tétel, vagy egy-két ingóság mozgatását, költöztetését igénylő megrendelőinek egyaránt.

Szolgáltatásunk a kevés ingóság költöztetésének esetére is tartalmazza a bútor, vagy bútorok, egyéb ingóságok komplett csomagolását, előkészítését szükség esetén szétszedését és összeszerelését, teljes garanciával történő mozgatását, mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatban.

Természetesen ilyen kis tételek esetében egyik ügyfél sem szeretné egy teljes költöztetés árát kifizetni, még akkor sem, ha tisztában vele, hogy a költöztetőnél felmerülő költségek nagyobb része ugyanaz, mint egy nagyobb és teljes munka esetében.

Tehertaxi csomagolás

Ilyen munkára csak olyan cég tud megoldást nyújtani, akinek több brigádja, több költöztető tehergépkocsija, nagyobb infrastruktúrája, és ezáltal több megrendelése is van. Így a költöztetési feladatok optimalizálásával, részkapcsolásával, költöztetések összhangba hozásával kedvező árat tud mondani, kisebb tételek költöztetése esetében is.

Tehertaxi

A Franko költöztetés közel három évtizedes, költöztetésben szerzett gyakorlatával, kiterjedt ügyfélkörével, nyolc brigádjával mindig talál egy optimális megoldást, amivel az ügyfél kiadásai csökkenthetőek lesznek. Megrendelőink elégedettsége maximális még akkor is, ha tisztában kell lenni azzal, hogy a kisebb munka arányaiban véve és arányai szerint mindig drágább, mint egy komplett költöztetés.

Kisebb tételek költöztetése, belföldi, és nemzetközi viszonylatban.

Tehertaxi kissebb tételek szállítása

Kisebb tételek esetén diszpécsereink felveszik ügyfeleink megrendelését, és amint a legalkalmasabb, egyben költséghatékony megoldást, kapcsolható útvonalat találnak, akkor jelzik ügyfelünknek, hogy az vajon időben és árban megfelelő megoldást jelent-e neki.

Mindig arra törekszünk, hogy a kisebb költöztetést megrendelők később a nagyobb munkák esetében is a mi szolgáltatásunkat vegyék igénybe. Tehát tisztában vagyunk azzal, hogy a kis költöztetések, bútorszállítások nagyon jó reklámlehetőséget kínálnak cégünknek.

Garantáljuk a Magyarországon egyedülálló minőséget, összekapcsolva a lehető legkedvezőbb árfekvéssel. Kedvező, ha ügyfelünk az időponttal kapcsolatban minél rugalmasabb, nagyobb mozgásteret kínál cégünknek, hogy a legkedvezőbb árfekvésű megoldással költöztessük el kis tételű ingóságát, ingóságait, akár belföldön, akár külföldön.

Kérem, hívjanak minket, vagy írjanak nekünk, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb lehetőséget, akár belföldi, akár nemzetközi viszonylatban, kisebb, vagy egyes tételek költöztetésére is.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.