Franko költöztetés logó

Tehertaxi szolgáltatás

Cégünk a Franko-költöztetés, megoldást kínál nemcsak a belföldön, és nemzetközi viszonylatban végzett komplett költöztetést igénylő ügyfeleinek, hanem egy pár tétel, egy-két ingóság mozgatását, költöztetését igénylő megrendelőinek egyaránt.

Szolgáltatásunk, a kevés ingóság ellenére tartalmazza a bútor, vagy bútorok, egyéb ingóságok komplett csomagolását, előkészítését szükségszerű szét, és összeszerelését, teljes garanciával történő mozgatását, mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatban.

Természetesen, ilyen kis tételek esetében egyik ügyfél sem szeretné egy teljes költöztetés árát kifizetni, még akkor sem, ha tisztában vele, hogy a költöztetőnél felmerülő költségek nagyobb része ugyanaz, mint egy nagy, és teljes munka esetében.

Tehertaxi csomagolás

Ilyen munkára, csak olyan cég tud megoldást nyújtani, akinek több brigádja, több költöztető tehergépkocsija, nagyobb infrastruktúrája, és ezáltal több megrendelése is van, így a költöztetési feladatok optimalizálásával, részkapcsolásával, költöztetések összhangba hozásával, kedvező árat tud mondani, kisseb tételek költöztetése esetében is.

Tehertaxi

A Franko költöztetés közel három évtizedes költöztetésben szerzett gyakorlatával, kiterjedt ügyfélkörével, nyolc brigádjával, mindig talál, egy optimális megoldást, amivel az ügyfél kiadásai csökkenthetők lesznek. Megrendelőink megelégedettsége maximális még akkor is, ha tisztában kell lenni azzal, hogy a kisebb munka arányiban véve, és arányai szerint, mindig drágább, mint egy komplett költöztetés.

Kisebb tételek költöztetése, belföldi, és nemzetközi viszonylatban.

Tehertaxi kissebb tételek szállítása

Kisebb tételek esetében diszpécsereink felveszik ügyfeleink megrendelését, és amint a legalkalmasabb, és egyben költséghatékony megoldást, tehát kapcsolható útvonalat találnak, akkor jelzik ügyfelünknek, hogy az időben és árban megfelelő megoldást jelent neki.

Mindig arra törekszünk, hogy a kisebb költöztetést megrendelők, később a nagyobb munkák esetében is a mi szolgáltatásunkat vegyék igénybe. Tehát tisztában vagyunk azzal, hogy a kis költöztetések, bútorszállítások nagyon jó reklám lehetőséget kínálnak cégünknek.

Garantáljuk a Magyarországon egyedülálló minőséget, összekapcsolva a lehető legkedvezőbb árfekvéssel. Ügyfelünk a időponttal kapcsolatban minél rugalmasabb, annál nagyobb mozgásteret kínál cégünknek, hogy a legkedvezőbb árfekvésű megoldással költöztessük el kis tételű ingóságát, ingóságait, akár belföldön, akár külföldön.

Kérem, hívjanak minket, vagy írjanak nekünk, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb lehetőséget, akár belföldi, akár nemzetközi viszonylatban, kisebb, vagy egyes tételek költöztetésére is.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
sutike
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatvédelmi nyilatkozat...