Költöztetés rovat

Költöztetés stresszmentesen - Írjunk listát!Ha rászántuk magunkat a költözésre, érdemes előre gondolkodni és megszervezni mindent. Könnyebb így, mint az utolsó pillanatokban kapkodni, a nagy napon improvizálni. Régóta működő költöztető cégként természetesen tudjuk, hogy mindig felmerülhetnek előre nem várható kihívások. Ezeket mindig igyekszünk professzinálisan megoldani. A hosszú évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egy jó költözési ütemterv egyszerűbbé, stresszmentessé teheti a költöztetés folyamatát. Írjuk le a feladatokat, és próbáljuk meg tartani magunkat hozzá!

Megbízható költöztetésHa költözni kell, akkor érdemes előre gondolkodni!

Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy a költözés a lehető legkevesebb gonddal, zökkenőmentesen zajlik le – vagy annyi fennakadással, hogy ellopja az új otthon miatti örömet.

Bizonyára sok rémtörténet hallott már félresikerült költözésekről.

Költözni időnként szükséges. Nem kis feladat maga a költöztetés megszervezése sem: előkészületekkel és utómunkálatokkal együtt bizony sok időt és energiát elvesz. Ha valamilyen okból kifolyólag lakhelyet váltunk, érdemes már a vásárlás vagy a bérlés előtt alaposan átgondolnunk néhány dolgot. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy hová költözünk.

Megtörtént a lakás vagy ház vásárlása, vagy megvan az új albérlet?  Kijelöltük a napot? Túl vagyunk a szortírozáson - tudjuk, miket viszünk magunkkal, és mik azok, amikre nincs szükségünk? Megtaláltuk a profi költöztető céget, akikben megbízhatunk? Akiknek sikeres múltjuk és jó referenciáik vannak? Akkor hajrá, mert jön a következő lépés: csomagolás, dobozolás…. De miért olyan fontos ez? És miért érdemes ezt is a költöztető cégre bíznunk?

A költöztetés bonyolult folyamat. Feladat, ami megterheli az egész családot. Megszervezni a pakolást. Megbízható költöztető céget keresni. Kitalálni, hogy minek, kinek hol legyen a helye az új lakásban. Ha nem gondolkodunk előre, nem csak a költöztetés előtt, de utána is álmatlan éjszakáink lehetnek. A költöztetés utáni kényelmetlenségeket sok minden okozhatja. Ezeknek egyike az, ha felfedezzük: egészen egyszerű oka van annak, hogy az új lakásban nem férünk el. Akkor sem, ha esetleg tágasabb és praktikusabban berendezett, mint az előző. Ez az egyszerű ok az, hogy sok a felesleges holmi. Amire semmi szükség. Csak a helyet foglalja. Csak gond van vele.

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.