Költöztetés rovat

Kutyák és macskák költöztetése (3. rész)A költöztetés utáni időszak elvileg arról szól, hogy végre megnyugodhatunk, élvezhetjük az új otthon örömeit, és kipihenhetjük a költözéssel járó stresszt és fáradságokat. A gyakorlatban ez azonban nem így van. Még ha igazán előrelátók voltunk, akkor is sok feladat vár még ránk. Ehhez tartozik többek között házikedvenceink hozzászoktatása az új helyszínhez.

Kutyák és macskák költöztetése (2. rész)Ahogy legutóbb is írtunk róla: nemcsak a családtagokat, de kedvenceinket is megviseli a költöztetéssel járó rengeteg tennivaló. Mind az előkészületek, mind maga a költözés napja igen megterhelő lehet számukra. Érdemes ezért előre átgondolnunk, hogyan szervezzük meg a nagy napot. Íme, néhány jótanács, amit ha megfogad, a költözés napja mind Önnek, mind kedvenceinek könnyebb lesz!

Kutyák és macskák költöztetése (1. rész)A költözés és a vele járó rengeteg feladat mindenki számára megterhelő. Különösen igaz ez akkor, ha háziállataink vannak. Őket ugyanis ugyanúgy, sőt, jobban megviseli a költöztetéssel járó rengeteg változás, mint minket. Akár macskát, akár kutyát tartunk, külön szervezést igényel, hogy minél zökkenőmentesebben vegyék a költözés akadályát. Mire érdemes figyelni? Hogyan tudjuk felkészíteni a kis kedvenceket a nagy napra?

Szobanövények szakszerű költöztetéseA modern ember sajnos nagyon elszakadt a természettől. A mi életünket már nem a vetés-aratás állandó körforgása szabályozza. Mi a reggeli rohanást, a napközbeni kemény - legtöbbször irodai vagy egyéb zárt helyen elvégzendő - munkát és az esti rutint próbáljuk megszervezni. Lelkünknek felüdülést tud nyújtani, ha közel hozzuk magunkhoz kicsit a természetet. Ezért tartanak sokan háziállatot és ezért tartoznak “berendezési tárgyaink” közé a szobanövények.

biztonsagos tarolas koltoztetesA költözés mindig bonyolult feladat. Sok stresszel járhat. Ennek oka lehet az is, ha már eladtuk régi otthonunkat, de az újba még nem sikerült beköltözni. Mert elcsúszott az építkezés. Vagy tart még a felújítás. Vagy valami egyéb késedelem adódott. Emiatt sürgősen meg kell oldani a család átmeneti lakhatását. Ez pont elég nagy feladat, nem kell, hogy még értékei tárolása miatt is aggódjon! Költöztető cégünk ebben is segít!

 

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.