Franko költöztetés logó

IV. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított 2 tengelyes 18 tonna összterhelhetőségű, „szuper extra méretű, és terhelhetőségű” szóló kategória

18 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 61 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 9. 000 kg

2018 január elejétől, üzembeállítót, extra, egyedi, egyedül nálunk a Franko-költöztetésnél rendelhető, szuper felszereltségű, és szuper méretű rakteret, és raksúlyt biztosító, nemzetközi költöztető tehergépkocsi. A magyar költöztető piacon egyedülálló, még csak alternatívája sem létezik. Ez a szóló, nemzetközi költöztetésre kialakított tehergépkocsink, a nálunk sokkal nagyobb költöztetési kultúrával rendelkező nyugati országokban is kuriózumnak számit a méretét, hasznos raksúlyát és felszereltségét tekintve. És ami az ügyfeleink számára a legfontosabb, hogy mindezt 2 tengelyen teszi, tehát a legalacsonyabb tehergépkocsikra vonatkozó útdíjakkal közlekedhet, a legmagasabb EUR 6-os környezetvédelmi besorolással.

Cégünk, a Franko-költöztetés  33 éves fennállása, és annak minden tapasztalata, és gyakorlata benne van ebben a 2018. januárjában átvett szuper méretű, és felszereltségű, egyedileg kialakított költöztető tehergépkocsiban.

Erre a IV. kategóriára, és költöztetési potenciáljára minden igaz, amit a III. kategória esetében leírtunk, csak azt még megfejeli 5 m3-i többlet ingóság elköltöztethetőségének a lehetőségével.

Mint a III. kategória leírása végén megjegyeztük, annak felmerülhető korlátját, hátrányát, miszerint 56 m3-i ingóságnál már előfordulhat, hogy a hasznos 5.000 kg terhelhetőség kevés lesz, ez a kategória kiküszöböli.

Ez a IV. kategória, a plusz 5 m3-en felül, még 4000 kg plusz terhelhetőséget ad a költöztető ügyfelünk kezébe.

Ha az elköltöztethető ingóságban vannak nehéz régi, például stílbútorok, és ha a személyes ingóságok, dobozok tartalma nehéz, például sok a könyv, akkor biztosra vehetjük, hogy a III. kategória, melynek 5.000 kg a rakható hasznos terhelhetősége, már nem lesz alkalmas az adott költöztetés elvégzésére.

A túlsúlyt nagyon sűrűn ellenőrzik, és szigorúan szankcionálják, és büntetik Európa összes közútjain. A büntetés mértéke 10 % túlsúly esetében már több ezer EUR is lehet, plusz átrakodási kötelezettséggel is növelik a büntetés mértékét.

Ez nem szabad, és nem is érdemes megkockáztatni, mert a büntetés mértéke nagyon nagy lehet. Eddig a nehezebb, és az 56 m3-t épphogy meghaladó ingóság mennyiségének költöztetése esetében, egyetlen lehetséges megoldás, az V. kategória lett volna, tehát a pótkocsis szerelvény igénybevétele. Az V. kategória 90 m3-t, és 11.000 kg-ot tud költöztetni egy fordulójával, viszont annak a költsége, a tengelyszám alapján működő tehergépkocsikat sújtó útdíjakkal, és a magasabb fogyasztással együtt jelentős költség, és ezáltali ár növekedéssel sújtotta, és terhelte volna az ügyfeleinket.

Ezzel az új „szuper és extra” IV. kategóriával ez elkerülhető, hiszen a hasznos terhelhetősége, az egyszerre költöztethető 61 m3-i ingóság szerint 9.000 kg lehet.

Nehézsúlyú, és a III. kategóriát épphogy meghaladó mennyiségű ingóság esetében, ez a fantasztikusan egyedi, és költségkímélő IV. kategória lehet a jó megoldás.

Felszereltsége, a költöztető felépítmény, és a doboz kialakítása, annak párnázottsága egyedülálló színvonalú.

Dolgozóink is sokkal nagyobb kényelemben utaznak, és pihennek a kötelező pihenő idők kivételénél.

Egy kipihent dolgozó nagyobb figyelemmel tudja végezni, ezt a kényes, és nagy szakmai gyakorlatot igénylő munkát, a nemzetközi költöztetést.

Ennek, a Magyarországon csak cégünk, a Franko költöztetés által biztosítani tudott, szuper méretű, és felszereltségű kategóriának járulékos költségei, szinte azonosak az előzőekben bemutatott (II. kategória, és III. kategória) költségeivel.

Így ha Ön a saját nemzetközi költöztetés viszonylatában mozgatásra kerülő ingóságai mennyiségét, és súlyát felmérve, éppen csak szűknek, vagy az 5000 kg-ot meghaladó súlyúnak véli, akkor megtalálta, a tökéletes, és ár/elköltöztethető mennyiség szempontjából messze a legjobb megoldást.

Az extra nagy, egyedi raktérfogatot, és nagy 9000 kg súlyterhelhetőséget biztosító IV. kategóriát maximum 5 - 10%-al (közötti) nagyobb szolgáltatási árért tudjuk biztosítani, mint a „III. kategóriás” (56 m3-es) költöztető tehergépkocsit.

Összehasonlításképpen, a két lépcsővel lejjebb kínált II. kategóriához képest 12 m3-el, és 4.000 kg-al több, és nehezebb személyes ingóságot, tudd nemzetközi viszonylatban elköltöztetni, alig 10 -20 %-al nagyobb költöztetési díj ellenében a most bemutatott IV. kategória.

Ez a IV. kategóriás nemzetközi költöztető tehergépkocsi, 61 m3-es felépítmény nagyságával, és 9000 kg hasznos terhelhetőségével, egy fordulóval lehetővé teszi, nemzetközi költöztetések esetében, a 3.5 – 4 szobás lakások, komplett, egyszerre, egy fordulóval történő költöztetését is.

Európában a tehergépjárművekre kirótt megtett kilométer alapú útdíjak nagysága a tehergépkocsi (szerelvény) tengelyeinek száma, és a tehergépkocsi EURO (környezetvédelmi) besorolása határozza meg.

A legmagasabb árért igénybe vehető utak Franciaországban, Ausztriában, Szlovéniában, és Svájcban vannak. példaképpen, egy két tengelyes EUR 5 – ös tehergépkocsi ezekben az országokban 20 - 30 euro cent (közötti) kilométer díjért haladhat a közutakon. Ha egy pótkocsit is húz a kéttengelyes költöztető tehergépkocsi, (ez lesz az V. kategória) akkor + 2 tengellyel növekedik a besorolása, és ezáltal egyes országokban, mint például Ausztria, és Svájc megduplázódik a felszámolt kilométer díj.

Hasonló a rendszer, a kissé mérsékeltebb árakat kiszámlázó Németország, Olaszország, és Belgium közútjain is.

A Magyarországi HU-GO, Csehországi Premid D, és a Szlovák MI-TO jelenleg viszonylag olcsóbbnak számítanak az Európai útvonaldíjak rendszerében. Magyarországon, egy két tengelyes tehergépkocsi (II. III. IV. kategória) 42 HUF/km díjért közlekedhet, míg pótkocsival 82 HUF/km ugyanez a költség. Természetesen ez nem csak az autóutakra, hanem az összes közútnál felszámításra kerül, eklatáns példaként Svájcban a földutak használatáért is fizetni kell tehergépkocsik esetében.

Magyarországon 2018. január 01.től rendszerbe állt, az aszfaltburkolatba épített automatikus, még 1 kg-i toleranciát sem engedményező súlymérő rendszer.

Cégünk a Franko-költöztetés modern nemzetközi költöztető tehergépkocsi parkja, és ebből kifolyólag magas EURO környezetvédelmi (EUR 5, EUR 6) besorolása miatt, az előbb ismertetett nagyon magas tehergépkocsikra kivetett útdíjakon belül, a legmérsékeltebb díjfizetést kell fizetnie. Így a magas költségek összességén alapuló árajánlatunk, értelemszerűen kedvezőbbek ügyfeleink részére. Ezen felül a megbízható üzemeltetés is előny ennél a kényes szolgáltatási formánál, a nemzetközi költöztetésnél.

A IV. méretkategóriában a Franko-költöztetés által, a nemzetközi költöztetések viszonylatában biztosított speciális költöztető tehergépkocsi, a következő:

DAF CF 320

Extra méretű, zárt, burkolt, párnázott speciálisan költöztetésekre kialakított, dobozos felépítménnyel, és emelőhátfallal felszerelve.

Összterhelhetőség: 18 tonna
Hasznos raksúly:    9.000 kg

A nemzetközi költöztetésre kialakított dobozos, párnázott, egyedi felépítmény mérete (hossz-szélesség-magasság): 9.1 m × 2.5 m × 2.7 m ~ 61 m3 

Egy fordulóval nagyságrendileg, egy 3.5 – 4 szobás lakás, komplett nemzetközi költöztetése végezhető el, ezzel a speciális, extra méretű, és súlyterhelhetőségű költöztető tehergépkocsival.

Kérjen ajánlatot!

= Kitöltési útmutató, melynek betartásával konkrétabb, és pontosabb ajánlatot tudunk készíteni Önnek. Köszönjük!

Űrlap hiba jelentése

Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális karakterek)
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális karakterek)
Érvénytelen e-mail cím!
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális nem Magyar karakterek)
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális nem Magyar karakterek)
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális nem Magyar karakterek)
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális nem Magyar karakterek)
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális nem Magyar karakterek)
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális nem Magyar karakterek)

Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés! vagy (Speciális nem Magyar karakterek)
Érvénytelen kitöltés!

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.