Franko költöztetés logó

Bútortárolás szolgáltatásunkról

Költözés csomagolás bútortárolásCégünk a Franko – költöztetés, mind a belföldi költöztetések, mind a nemzetközi költöztetések esetében, teljes, mindenre kiterjedő szolgáltatást kíván nyújtani. Így a becsomagolás, csomagolóanyagok biztosítása, előre történő kiszállítása, szakszerű, magas színvonalú, és minőségű költöztetés, és akár a kicsomagolás biztosítása mellett, a rövidebb-hosszabb időtartamú tárolást is biztosítja ügyfeleinek.
A szakszerű, biztonságos, garanciával, tehát biztosítás mellett végzett tárolás, komoly gyakorlatot, szakértelmet és szakmaiságot igényel. Ezért a Franko Költöztetés saját raktározási szolgáltatást is biztosít, tiszta, kizárólag ingóságok tárolására kialakított helyiségben, kényes, minőségi ingóságok tárolására. Kizárólag lakossági bútor és személyes ingóság tárolását végezzük, így megoldjuk, hogy a bútorai, személyes ingóságai elkülönítve, fóliázva, por- és nedvességmentesen, őrizet mellett töltsék azt a rövidebb, hosszabb időt, amíg Önnek újra szüksége lesz rájuk.
Költözés csomagolás bútortárolásRaktárunkban történő szakszerű lerakodást és elhelyezést emberink végzik el. Bútorait, személyes ingóságait palettára rakjuk, lefóliázzuk, majd úgy helyezzük el a raktárban, hogy a legkevesebb tárolóhelyet használjuk fel. Így maximális költséghatékonysággal történik a tárolás, mely az Ön költségeit minimalizálják.

Az ilyen jellegű tárolás nagy előnye, hogyha Önnek a raktározási időtartam alatt szüksége lenne egy adott tárgyra, vagy dobozra, akkor azt nagyon egyszerűen ki tudjuk keresni Önnek. A leltár alapján beazonosítjuk melyik raklapra van föltéve, és fóliázva, majd azt könnyen kiválasztva, és kihúzva a szükséges ingóság egyszerűen, és gyorsan kiválasztható. Komplett raktárhelyiség bérlésekor ez sok esetben csak az egész mennyiségű ingóság átrakodása, átválogatása után oldható meg.

Bővebb, mindenre kiterjedő információval tudunk szolgálni telefonszámainkon.

A tárolási szolgáltatás részletei:

 • Minden beszállított személyes ingóságot raklapon, (1 m2) teljes mértékben lefóliázva, pormentesen csomagolva, tárolunk. (nagyságrendileg egy raklapon 2 m3 ingóság helyezhető el.)
 • Szakképzett rakodóink, biztonságosan, leburkoltan, sérülésektől garantáltan védetten, és tökéletesen pormentesen helyezik el ingóságait, a raklapokon.
 • A tárolt anyagról a megrendelő aláírásával is hitelesített leltárt készítünk, és a raklapok csak a megrendelő jelenlétében kerülhetnek megbontásra.
 • Bútorai, ingóságai minden más ügyfél ingóságtól elkülönítve kerülnek tárolásra.
 • Bútortároló részlegünk, kizárólag lakossági ügyfelek ingóságainak a tárolására szakosodott, így egyéb áru mozgása ebben a raktárban kizárt.
 • Raktárunk tiszta és pormentes, így ingóságait hosszabb tárolási idő után is eredeti állapotban látja viszont.
 • A raktár éjjel-nappal őrzött, kivilágított telephelyen található.
 • A raktár belső része kamerarendszerrel, és riasztóval is biztosított, és felügyelt.
 • A hét minden munkanapján  8-18 óra között, ingyenes hozzáférést biztosítunk ügyfeleinknek a raktárunkban tárolt ingóságaikhoz.
 • Igény esetében munkaszüneti napokon is biztosítjuk az ingóságok hozzáférését.
 • Az Ügyfél által igényelt egy, vagy akár több tétel ingóságot, a raktáros dolgozónk előkészíti, így ügyfelünk pár perc alatt hozzájuthat, az igényelt tételhez. 
 • A raktárbérlet 1 naptól 1 évig terjedhet - 1 év után a bérlet meghosszabbítható.
 • A legkisebb tárolható mennyiség 1 raklapnyi.
 • A tárolás alapára 115 Ft/nm/nap (1 raklap nagyságrendileg 1 nm)
 • Ha a Franko-költöztetéstől rendeli meg a költöztetését, és a tárolását is, akkor kedvezményben részesítjük.
 • 1 nm rakhelyre (raklapra) átlagosan 2-2,5 m3 mennyiség tárolható biztonságos, stabil elhelyezéssel.
 • Az ár a tárolási idő, a tárolt mennyiség és a választott fizetési periódus függvényében, akár 25%-kal is alacsonyabb lehet.
 • Nagyságrendileg természetesen a személyes ingóság mennyiségétől függően, egy átlagosan bútorozott, 1,5-2 szobás lakás tárolása, 6-12 nm-es rakhelyen oldható meg.
 • A tárolt ingóságokra, egy alapösszegre vonatkozó biztosítást nyújtunk.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
sutike
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatvédelmi nyilatkozat...