Franko költöztetés logó

Bútortárolás

Nem tudja hol tárolni bútorait költözése alatt? 

Cégünk mind a belföldi, mind a nemzetközi költöztetések esetében teljeskörű szolgáltatást kíván nyújtani. Így többek között a bútorok rövidebb, illetve hosszabb időtartamú tárolását is biztosítja ügyfeleinek.

A szakszerű, biztonságos, biztosítás mellett végzett tárolás komoly gyakorlatot, szakértelmet és szakmaiságot igényel. Annak érdekében, hogy Ön teljes biztonságban tudja értékeit, saját raktározási szolgáltatást biztosítunk.

Image
Image

Raktárunkban történő szakszerű lerakodást és elhelyezést munkatársaink végzik el. A tárolás tiszta, kényes ingóságok tárolására kialakított helyiségben történik. Kizárólag lakossági bútor és személyes ingóság tárolását végezzük, így biztosítva, hogy értékei elkülönítve, fóliázva, por- és nedvességmentesen, őrizet mellett töltsék azt az időt, amíg Önnek újra szüksége lesz rájuk. 

Tárolás módja

Minden személyes ingóságot 1 m2-es raklapon, teljes mértékben lefóliázva, pormentesen csomagolva tárolunk. Szakképzett rakodóink biztonságosan, lefóliázva, sérülésektől védetten, pormentesen helyezik el ingóságait, amelyeket elkülönítve tárolunk. 

Bútortároló részlegünk kizárólag lakossági ügyfelek ingóságainak a tárolására szakosodott, így egyéb áru mozgása ebben a raktárban kizárt. Raktárunk tiszta és pormentes, így ingóságait hosszabb tárolási idő után is eredeti állapotban láthatja viszont.

Teljeskörű biztonság

A tárolt tárgyakról, dobozokról a megrendelő aláírásával hitelesített leltárt készítünk, a raklapok pedig csak a megrendelő jelenlétében kerülhetnek megbontásra.

A legnagyobb biztonság érdekében raktárunk egy éjjel-nappal őrzött, kivilágított telephelyen található. A belső tér kamerarendszerrel és riasztóval felügyelt.

Ezek mellett a tárolt ingóságokra egy alapösszegre vonatkozó biztosítást nyújtunk, garanciát vállalunk.

Hozzáférés raktározási idő alatt

A hét minden munkanapján 08:00 - 18:00 között ingyenes hozzáférést biztosítunk ügyfeleinknek a raktárunkban tárolt ingóságaikhoz, azonban igény esetén munkaszüneti napokon is biztosítjuk a hozzáférést.

Amennyiben szüksége lenne egy már leadott tárgyra, dobozra a raktározási időben, a leltár alapján munkatársunk előkészíti Önnek, így pár perc alatt hozzájuthat az igényelt tételhez! A dobozok úgy vannak elhelyezve a raklapon, hogy bármikor egyszerűen ki lehessen keresni bármit, amire szüksége lehet.

Komplett raktárhelyiség bérlésekor ez azonban sok esetben csak az egész mennyiségű ingóság átrakodása, átválogatása után oldható meg.

Bútortárolás árak és kedvezmények

Bútorait, személyes ingóságait lefóliázzuk, majd úgy helyezzük el a raktárban, hogy a legkevesebb tárolóhelyet használjuk fel. Így maximális költséghatékonysággal történik a tárolás, mely az Ön költségeit minimalizálják. 

  • A bérlés 1 naptól akár 1 évig terjedhet - 1 év után a bérlés meghosszabbítható.
  • Legkisebb tárolható mennyiség: 1 raklap, amelyen 2m3 ingóság helyezhető el
  • Tárolás alapár: 115 Ft / raklap / nap 

Tárolási időtől, a tárolt mennyiségtől és a választott fizetési periódustól függően akár 25% kedvezményt is kaphat az alapárból!

Amennyiben igénybe veszi költöztetés szolgáltatásunkat, kedvezményes tárolásban részesül!

Bővebb információra lenne szüksége? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.