Rólunk

Rólunk tudni érdemes

Cégünk 1991 óta foglalkozik belföldi költöztetéssel, majd később nemzetközi költöztetéssel. A kezdetekben egy korszerűtlen elavult tehergépkocsival, és 3 fővel végeztük a költöztetéseket.

Az akkori brigádvezető /a mai ügyvezető/ és a két rakodó /egyikük ma is a cég hírnevét öregbíti/ odafigyelő, hosszútávra gondolkodó munkája eredményeként, ma ez a kis cég, 25 fővel és 14 db modern, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsival rendelkezik.

költöztető tehergépkocsik

Évek tapasztalatainak eredménye

Ezalatt az idő alatt cégünk magas szintű szakmai tapasztalatot és gyakorlatot szerzett a megrendelői igények kifogástalan és teljes körű teljesítése érdekében. Fennállásunk és folyamatos növekedésünk is jelzi, hogy cégünk érdeke a tisztességes, hosszútávú és magas szintű szakmai munka.

Cégünk minden munkatársának 1991 óta, tehát 26 éve fő célkitűzése, hogy kiemelkedő színvonalú költöztetést, nagy darabszámban és ezáltal a piaci ár alatt nyújtson.

költöztetők

Tevékenységünk legfőbb irányelve a minőség, megbízhatóság és korrektség. Számunkra a legfontosabb a megelégedett, visszatérő ügyfél, hiszen ennél jobb és hatékonyabb reklám nem létezik.

Kikkel és mivel dolgozunk?

Jelenleg 25 gyakorlott, szakképzett, állandó dolgozóval; 14 db nagyméretű speciálisan burkolt, ápolt, tiszta, költöztetésre kialakított tehergépkocsival és egy pótkocsival dolgozunk.

Nem hagyjuk pácban

A több járműből álló gépkocsipark, illetve a nagyobb dolgozói létszám biztosítja Önt arról, hogy műszaki probléma, illetve egy nagyobb haszonnal kecsegtető munka miatt sem mondjuk vissza a megrendelését!

Erre 26 éves szakmai múltunk alatt - és évente 1400-1600 db elvégzett lakossági és közületi költöztetés mellett - sem volt példa. Amit mi vállalunk, azt el is végezzük.

Az ügyfelek tájékoztatását, megrendelések felvételét, a költöztetések szervezését, a költöztető brigádok irányítását diszpécsereink végzik. Hívjon minket még ma!

Kapcsolattartás:

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály költöztetés ügyfélszolgálat

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó költöztetés ügyfélszolgálat

 

 

 

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.