Franko költöztetés logó

Csomagolási áraink

Szolgáltatás, mellyel komplett lesz a költöztetése – így nagyban megkönnyíti az Ön dolgát.

Cégünk a belföldi költöztetésben, és a nemzetközi költöztetésben komplett, széleskörű, mindenre kiterjedő szolgáltatást kíván végezni, amibe az ügyfeleink igénye szerint, a teljes be- és kicsomagolás is beletartozik. Ha ügyfelünk megrendeli a csomagolási szolgáltatásunkat, akkor csak legszemélyesebb ékszerereit, értéktárgyait, készpénzét, hitelkártyáit, iratait, kulcsait  és az egyéb, ránk nem tartozó személyes ingóságait kell elkülönítenie. A bútorokat, tárgyakat, személyes ingóságokat, bútorok, tárolók beltartalmát, az ingatlan minden helyiségéből precízen becsomagoljuk, majd dobozoljuk, tehát tökéletesen előkészítjük a szállításra.

Minőségi csomagolóanyagok biztosítása.

A biztonságos csomagoláshoz nélkülözhetetlen jó minőségű csomagolóanyagokat mi biztosítjuk. Komplett teljeskörű szolgáltatás esetében mindenre kiterjedő garanciát és konkrét felelősségvállalást nyújtunk. Minden költözéssel járó terhet levesszük az Ön és családja válláról, így rengeteg időt és energiát takarít meg.

A csomagolással végzett költöztetés, teljeskörű felelősség, és garanciavállalással.

Sok kellemetlen idegeskedést elkerül, amennyiben minket bíz meg a komplett szolgáltatási csomag elvégzésével. 
A személyes ingóságok csomagolását és dobozolását, fix díjas belföldi vagy nemzetközi költöztetési ajánlatunkban opcióként (opció I.) megtalálja.

Csomagolás árképzése.

A fix díjas belföldi vagy a nemzetközi költöztetéseknél, ha a csomagolási szolgáltatást megrendeli, akkor az ajánlatnak részét képezi (opció I.) mind a csomagolási munkadíj, mind a csomagolásnál felhasznált csomagolóanyag ára is. 

Az alapköltöztetés, tehát a csomagolás nélküli költöztetés tartalmazza, a bútorok, szekrények előkészítését, csomagolását, fóliázását, tehát ez a tétel nem számít plusz (csomagolási) szolgáltatásnak. 
Ha ügyfelünk igényli, akár a belföldi, akár a nemzetközi költöztetéshez kapcsolódó kicsomagolásra is külön árajánlatot adunk.

koltoztetes csomagolas

CSOMAGOLÁS ÁRAI:

koltoztetes csomagolas

  • Budapesten belül vagy Budapest vonzáskörzetében (közeli vidék) végzett, kisebb vagy átlagos méretű lakások (1-2 szobás), óradíjas költöztetésénél, a költöztetés napján is elvégezhető a teljeskörű csomagolás és dobozolás. Ebben az esetben nem számítunk a csomagolási szolgáltatásra külön díjat, hiszen itt ez a tétel beépül a költöztetés óradíjába. Plusz költségként csak az általunk biztosítót és felhasznált, jó minőségű csomagolóanyag kerül felszámításra. A csomagolóanyagok árait lent olvashatják.
  • Nagyobb, vagy túlbútorozott lakások költöztetésénél, ez a munkaidő elhúzódása miatt kivitelezhetetlen. Ebben az esetben előző nap kiküldünk egy csomagolásra szakosodott brigádot az adott címre, ahol a csomagolást, előkészítést elvégzik. Biztosítjuk a csomagolóanyagot, amelyből ténylegesen csak a munkánál felhasznált mennyiség kerül fölszámításra. 
    A csomagolást végző szakemberek, és a csomagolóanyagok munkaterületre történő kiszállítását kis tehergépkocsijainkal végezzük. A csomagoló brigád létszámát a lakás nagysága és a csomagolni való ingóság mennyisége határozza meg együttesen.

A költöztetést megelőző napon végzett csomagolási szolgáltatás díja:

alapdíj:(egyszer fizetendő - Budapest belterületére vonatkozóan) : 12.500 Ft 

A kisméretű költöztető tehergépkocsi költség fedezete, mellyel a felhasznált csomagolóanyagokat, és a csomagolást végző munkatársainkat kiszállítjuk az adott Budapesti címre.

óradíj hétköznap:  (óránkénti díj, 1 fő csomagolásban szakértő rakodóra vonatkoztatva) : 8.000 Ft/ó/1 fő

óradíj szombaton:  Csak egyedi esetekben előzetesen egyeztetve, és egyedi árképzés alapján!

Fölszámításra kerülnek a csomagolási munka esetében a munka folyamán felhasznált, és általunk biztosított minőségi csomagolóanyagok! (csomagolóanyag árak lentebb részletezve)

  • Nemzetközi költöztetések vagy vidéki fix díjjal végzett költöztetések esetében komplett egyösszegű ajánlatot készítünk a csomagolásra, mely tartalmazza a felhasznált csomagolóanyag árait is. Ebben az esetben az erre vonatkozó rész, az ajánlat „opció I” részében található.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.