Franko költöztetés logó

Belföldi költöztetés, piaci árainak összehasonlítása!

A költöztetés, mint szakma

A költöztetés, mint a szolgáltatások legtöbbje, a közelmúltban, illetve jelenleg is nagy változásokon megy keresztül hazánkban. Kezd, fokozatosan kialakulni egy minőségi szolgáltatást elváró megrendelői réteg, bár Magyarországon legtöbben, még mindig, egy sima fuvarozásnak, bárki által elvégezhető rakodásnak tekinti magát a költöztetést. Nálunk nyugatabbra, ez egy külön szakma, ami a nehéz fizikai munkavégzésen felül, bizalmi jelleggel is bír. A szolgáltatónak biztosítania kell az egyedi párnázott oldalfalú, dobozos költöztető tehergépkocsikat, szakértő személyzetet, és a teljes garanciát, és felelősségvállalást.

 

A költöztetés, mint minőségi szolgáltatás

A költöztetésünket végző szolgáltató minőségi szintjének a fontosságára csak akkor döbbenünk rá, ha nehezen megszerzett ingóságainkat a költöztetés folyamán sérülés éri. Bizony ennek tükrében már felértékelődik a specializált szakértelem, az egyedi költöztető tehergépkocsipark, az ellenőrizhetőség, és a felelősségvállalás ténye.

 

Költöztetés árai

Magyarországon jelenleg, illetve főleg a közelmúltig, a költségeket figyelembe véve, igen nyomott áron lehet, lehetett költöztetési szolgáltatást igényelni.

A költöztetés költségei

A 2018-as év viszont nagyon komoly költségnövekedést hozott magával, ami természetesen a szolgáltatás árára is komoly hatással volt.

Tehát mikor reálisan mérlegel, kérem vegye figyelembe azokat a költségeket, amik terhelik egy költöztetési szolgáltatót. A dolgozói órabérek rövid idő alatt meg kétszereződtek, így jelenleg a költöztetési díj 50%-a, a nettó munkabérre fordítódik. A kötelező biztosítás szintén döbbenetes mértékben emelkedett, kell a telephelyre, dolgozók járulékaira, a költöztetését végző tehergépkocsik javíttatására, ugyanezek amortizációjára, árukár biztosításra, cég fenntartására, üzemanyagra, útdíjakra, irodai dolgozók bérére, és súlyadóra is fizetni. Sajnos ezeken a teljesség igénye nélkül felsorolt jelentős számú költségeken felül, még hosszan sorolhatnánk további, a kiadási oldalt terhelő tételeket.

A belföldi költöztetés kedvező díjszabásai

A felsoroltak fényében látható, és átlátható még egy laikus számára is, hogy a költöztetési díjak még manapság is igen kedvezőek, a megrendelők számára.

Belföldi költöztetést végző szolgáltatók eltérő színvonala, és ennek megfelelő árképzése

Természetesen lehetnek kis különbségek a szolgáltatók árai között, de igazából ez csak abból adódhat, ha valamilyen költség tényezőből lenyeseget a szolgáltató.

 

A Franko – költöztetés, mint professzionális szolgáltató

Cégünknél minden dolgozó be van jelentve, pont amiatt, hogy mivel ez egy bizalmi szolgáltatás, így a megbízható, és ellenőrizhető munkaerő ténye nagymértékben felértékelődött.

Költöztető tehergépkocsijaink nemzetközi költöztetés esetében Magyarországon egyedülálló minőséget képviselnek, míg belföldi költöztető tehergépkocsijaink karbantartottak, és ennek a szakmának, tehát a költöztetésnek az igényeire, és elvárásaira kialakítottak. A több brigád, és a több eltérő méret kategóriájú költöztető tehergépkocsik megléte biztosítja a zökkenőmentes, és az ingóság mennyisége szerinti szolgáltatás meglétét.

 

A költöztetés egy bizalmi szolgáltatás

Cégünk a Franko-költöztetés soha nem mondott le egy már megrendelt költöztetést. Ez köszönhető a nagyobb kapacitásunknak, és a  33 éve követendő elvnek, hogy amit vállaltunk, azt el is végezzük, még abban az esetben is, ha egy nagyobb haszonnal kecsegtető munka lehetősége felmerülne.

A Franko – költöztetés, már 3 évtizede követendő irányelve

Hiszünk benne már 33 éve, hogy a tisztességes, és minőségi munkának, melyet kedvező áron végzünk, meglesz a hozadéka.

 

Körültekintően válasszunk költöztetőt

Tehát kérjük minden ügyfelünket, éljen a mai világban könnyen megtehető információgyűjtés, ellenőrizhetőség lehetőségével, és próbáljon az esetlegesen felmerülő pár ezer forintos megtakarítási lehetőségen felül emelkedni, mert higgyék, el megéri. Nem mindegy, hogy ingóságai sértetlenül, minőségi szolgáltatással, teljes garancia mellett költözködnek. És ha ne adj Isten, sérülés történik, akkor számíthat arra, hogy a felelősség vállalás konkrét, és tényleges.

Franko – költöztetés hiteles web lapjai

A Franko költöztetés az igényes, és részletes web lapjain csak saját költöztető tehergépkocsijait, saját embereit, és a 33 év alatt felgyülemlett szakmai tapasztalatát ossza meg az érdeklődőkkel. Nem a net világából letöltött mosolygós emberkék formaruhás képe jelenik meg, egy szuper tehergépkocsi társaságában, aminek valóságtartalma egyenlő a nullával. Írásaiban, mint ebben is, őszintén, és a 33 éves tapasztalatának megfelelően fejti ki a minőségi költöztetések szakmai elvárásait, és írja le, hogy cégünk, a Franko költöztetés mit tud segíteni ebben ügyfeleinek.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket.

Őszintén reméljük, hogy tudtunk segíteni, mert egy jó választással könnyeddé, és szép emlékűvé válik a költöztetése.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.