Franko költöztetés logó

Közületi költöztetés

A Franko-költöztetés 1990-es megalakulásakor - mint általában az egy darab tehergépkocsival dolgozó vállalkozások - szinte csak lakossági, kisebb volumenű költöztetéseket vállalt, és végzett el. Évek múlásával, ahogy a magas szinten elvégzett költöztetések száma gyarapodott, több brigádra, és ezáltal több speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított tehergépkocsira lett szükségünk. 

A nagyobb brigád létszám, illetve az infrastruktúra gyarapodása lehetővé tette nagyobb volumenű közületi költöztetések elvégzését is. Folyamatos lineáris fejlődés eredményeként már több ezer négyzetméteres irodák, irodaházak költöztetését végezzük el, akár nemzetközi viszonylatban is.

Cégünk végezte 2015-ben a Siemens Müncheni székházának, és azok irodabútorainak a Siemens Budapesti Irodájába történő költöztetését. A több száz szekrény, motorosan állítható magasságú íróasztal, irodai székek költöztetését nagyságrendileg 10 fordulóval 3 darab 90 m3-es költöztető szerelvény alkalmazásával oldottuk meg. 4 fős előkészítő brigádunk müncheni kitelepüléssel végezte az előkészítést, csomagolást és a felrakodást. Budapesti lerakodáskor 5-6 fős brigád végezte a bútorok emeletekre történő elosztását, kicsomagolását, és összeállítását. 

Hasonló felállásban végeztük a ThyssenKrupp felbachi irodaházából, raktáraiból szintén a budapesti telephelyükre történő költöztetésüket. Nagyságrendileg 5 darab költöztető tehergépkocsi két fordulóval végezte el az irodai, és raktári ingóságok szakértő költöztetését. Ebben az esetben is általunk biztosított kitelepüléssel végeztük az előkészítést, csomagolást. A 34 éves fennállásunk alatt elvégzett közületi költöztetésekből ez a két kiragadott példa is jelzi kapacitásunk, mobilitásunk nagyságát, sokszínűségét, és főleg cégünk közületi költöztetések terén megszerzett szakértelmét.

Kisebb közületi költöztetéseket elvégzünk akár óradíjas tarifával, de értelemszerűen előzetes felmérés, és egyeztetés után fix díjas kalkulációt is készítünk. Nagyobb volumenű közületi költöztetéseknél általában a fix díjas ár lehet a megoldás.

Ha a megbízó cég raktárait is költöztetni kell, abban az esetben targoncát, békát, áru rögzítésére szolgáló spanifereket, és ha igényli a megrendelő, akkor emelőhátfalas tehergépkocsit, vagy akár 34 paletta árut szállítani képes kamiont is tudunk biztosítani. Mindezeket nem alvállalkozói segédlettel, hanem cégünk különböző részlegei segítségével, és ezáltal a szolgáltatási palettánk mindenre kiterjedő.

Csomagolás, csomagolóanyagok teljes körű biztosítása, előre történő kiszállítása, bútorok szét-, és összeszerelése, behajtási engedélyek beszerzése, vámolási ügyintézés, páncélszekrények szállítása, illetve az ingóságok rövidebb-hosszabb ideig történő tárolása szintén részét képezi a közületi költöztetési szolgáltatásunknak.

Rögzítjük ügyfeleink igényét, költöztetés menetére vonatkozó kéréseit, majd a helyszíni felmérés megtörténte után rövid határidővel küldjük részletes, a kapcsolt szolgáltatásokat is bemutató ajánlatunkat.

Nagyszámú, szakképzett dolgozói létszámunk, 14 darab speciális költöztető tehergépkocsink megléte garantálja a nagyobb volumenű költöztetési munkák probléma nélküli, gördülékeny megoldását.

Cégünknek és dolgozóinknak egyértelmű és elsődleges célja, hogy a munkánkkal, szolgáltatásunk egészével tökéletesen elégedett megbízóként tovább ajánljon ügyfelei és üzlettársai körében.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.