Költöztetési árak összehasonlítása

Költöztetés legjutányosabban.

A megrendelőnek, a leendő költözőnek nehéz eldönteni, a különböző költöztetők által adott árajánlatok közül, hogy melyik felel meg neki a legjobban, tehát egy adott, lehetőség szerint magas szolgáltatási szint biztosítása mellett, melyik árképzési forma nyújtja számára, a legjutányosabb árat. Értelemszerűen minden szolgáltató a saját árképzését dicséri, kritizálva a konkurencia által preferált formát. Ebben a kérdésben szeretnénk önnek segíteni, ezáltal könnyebbé tenni Ön/Önök számára, e nehéz döntést.

Budapesti költöztetés árképzése.

Mint ahogy „árajánlatunk” linkben olvasták, illetve tanulmányozhatták, Budapest területén belül végzendő költöztetési szolgáltatásunk díjazása 2 tételből áll. Alapdíjból mely egyszer fizetendő, és óradíjból, melyet értelemszerűen óránként kell fizetni. Az alapdíj a költöztető tehergépkocsi kiállási, két cím közötti, majd visszaállási költségét fedezi. Ezt a tételt nagymértékben az üzemanyagok magas ára, kismértékben a tehergépkocsi járulékos költségei alakítják. Tarifánk egyszerű könnyen kalkulálható, és követhető, tehát ellenőrizhető díjszabás, melyben az óradíj igen alacsony összegen van tartva. Fontos még, hogy az óradíj kezdete a kiérkezéstől nyit, és a lerakodás végéig tart, magyarán, csak a megrendelő szeme előtt végzett munka kerül számlázásra.

Konkurens költöztetés árai.

Mostanában a konkurens szolgáltatók kiemelten reklámozzák, hogy csak óradíjjal számolnak elhagyva az alapdíjat, mellyel hangsúlyozzák, hogy az ügyfél ezzel csak jól jár. Ennek eldöntése értelemszerűen az ügyfél feladata, de fontos néhány tényezőt figyelembe venni mely reálisan összevetheti, tehát számolhatóvá teszi a megrendelő számára, a két különböző elszámolási formát. Legnehezebb feladat, a költözésben, költöztetésben járatlan ügyfélnek, hogy reálisan megbecsülje, az adott munka, magas szintű elvégzéséhez szükséges időt.

Hogyan kalkulálnak az ügyfelek, illetve a költöztetők.

Minden szolgáltató, így mi is alapból alacsony munkavégzési időt jelölünk meg, hiszen a járatlan megrendelőnek szimpatikusabb az ajánlatában eleve kevés munkaórával, reálisnál visszafogottabban kalkuláló költöztető. Így az ügyfél visszahalja a vállalkozótól, amit amúgy is szeretne hallani. De bizony a tények, és a valóság sokszor mást mutatnak. Egy másfél, két szobás átlagosan bútorozott, és átlagosan megközelíthető lakás nagyságrendileg 4-6 óra között költöztethető el. Ennél nagyobb méretű, több ingóságot tartalmazó, vagy nehezen megközelíthető (emeletes, lift nélküli, esetleg távhordásos) lakások költöztetési munkaideje ezt az időtartamot is meghaladja. Ezt figyelembe véve hasonlítsuk össze egy szimplán óradíjjal számoló költöztető díjszabását, és az általunk évtizedek óta használt, és bevált, alapdíjas tarifát. Jellemzően manapság 9.500 Ft/óra, körüli megemelt óradíjjal számolnak az alapdíjat nem használó, költöztetést is vállaló fuvarozók.

Magas színvonal, jó árakkal.

Ezen a kiélezett, túltelített piacon sokan vállalnak költöztetést, de minőségi, számonkérhető munkát kevesen végeznek. Azok a cégek, kik több brigádot alkalmaznak, modern, filcezett, burkolt, költöztető tehergépkocsijai, és bejelentett, leellenőrzött, és leellenőrizhető emberei vannak, azok az előzőekből következve nem képesek 7000 Ft/ó/3 fő környéki díjazást használni. Egy egy autós, jellemzően régi ponyvás kialakítással, a múltban egy terítő munkáról kikopott tehergépkocsi, és egy „valahonnan ismerős rakodó” alkalmazásával képes erre az ára, egy „ideig, óráig”, de a minőség, és a számonkérhetőség nem létező fogalom esetükben. Azon kevesek, akik minőségi munkára képesek a költöztetések elvégzése terén, jelen állás szerint 11.000 Ft/óra körüli óradíjat számítanak fel, egy 3 fős brigád esetében. Cégünk a nagy darabszámban végzett minőségi költöztetések több évtizede végzett tapasztalatával felvértezve, és a lehetőségeit, a rugalmas, és kedvező árak tekintetében maximálisan kihasználva, alakította ki évtizedek óta használt kedvező díjazását. A minőségben nem, de az árakban kompromisszumot kínálunk ügyfeleinknek.

Táblázatunkban összevetettük a színvonalas költöztetésben alkalmazott alapdíj nélküli óradíjas ajánlatot, az általunk kínált alapdíj + óradíj ajánlattal:

Összevetés:

Az alábbi táblázat mobilon oldalirányba mozgatható!
Franko költöztetés: Más költöztetők:

Tarifa

alapdíj

8500 Ft

alapdíj

0 Ft

(3 fős alapbrigád-hétköznap)

óradíj

8500 Ft

óradíj

11000 Ft

 

 

4 órás munka esetében:

 

42500 Ft

 

44000 Ft

5 órás munka esetében:

 

51000 Ft

 

55000 Ft

6 órás munka esetében:

 

59500 Ft

 

66000 Ft

7 órás munka esetében:

 

68000 Ft

 

77000 Ft

8 órás munka esetében:

 

76500 Ft

 

88000 Ft

9 órás munka esetében:

 

85000 Ft

 

99000 Ft

10 órás munka esetében:

 

93500 Ft

 

110000 Ft

 

Az igazság a számokban rejlik.

Ebből a számításból is látszik, hogy már, egy 4 órai munkánál is kedvezőbb ár érhető el egy alapdíjjal és egy kedvező óradíjjal kalkuláló költöztetővel, tehát velünk, a Franko-költöztetéssel. Ezt az óraszámot meghaladó munkák esetében a különbség hatványozottan nő, már egy 8 órai munka esetében 11. 500 Ft-ra növekszik a különbség, 10 órai munkánál ez az összeg már 16.500 Ft-ot tesz ki. Ez már igen jelentős összeg, és ha velünk, A Franko-költöztetéssel végezteti lakásának, irodájának a költöztetését, akkor ez a pénz, az Ön pénztárcájában marad, és közben arra törekszünk, hogy a költöztetésének a minősége érezhetően magasabb színvonalon legyen.

Jelentős árkülönbség a Franko költöztetés javára.

Tisztán látszik, amit a számok is megerősítenek, hogy az általunk használt tarifával Ön jól jár. És ehhez a tarifához hozzáadjuk a 26 év gyakorlatát, a több mint két évtized alatt felgyülemlett tapasztalatot, és munkamorált, mellyel, ezen a nehéz piacon ilyen jelentős ideig megmaradtunk, továbbfejlődtünk. Természetesen mindezt nagymértékben az egyszeri, és visszatérő ügyfeleinknek köszönhetjük, amit mi mindig a munkánkkal igyekeztünk, és igyekszünk meghálálni.

3 órás költöztetésnél is árengedmény.

Kis 1 szobás lakások, albérletek esetében egyedi kedvezményeket nyújtunk, így törekszünk arra, hogy egy 3 órás költöztetés esetén hátrányunkra jelentkező 1.000 Ft-os különbséget eltüntessük. Így a költöztetés teljes palettáján a legkisebbtől, a legnagyobb lakásig, a lehető legkedvezőbb díj, és szolgáltatási minőség összhangját nyújtsuk régi, és leendő ügyfeleinknek egyaránt. Költözzön velünk, és mi a munkánk minőségével, és a díjainkkal megháláljuk Önnek!

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.