Franko költöztetés logó

Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai

Cégünk a Franko-költöztetés, közel három évtizedes megalakulását követően, a folyamatos szakmai, és infrastrukturális fejlődésének köszönhetően, már 26 éve végez nemzetközi viszonylatú költöztetéseket.

Erre az egyedi, magas szakmai színvonalat követelő területre, speciális költöztető tehergépkocsikat, és nagy gyakorlattal rendelkező minőségi személyzetet biztosít.

Nemzetközi költöztetés területére biztosított tehergépkocsijaink kizárólag dobozos felépítménnyel, belül párnázott oldalfalakkal, és egyedileg, a költöztetés összetett munkafolyamataira vannak kialakítva.

Öt különböző méret kategóriát tudunk biztosítani, így egy fordulóval el tudjuk végezni, akár az 1 szobás, és akár a közel 5-6 szobás lakások költöztetését is. A költöztető tehergépkocsik méretkategóriáit részletesen leírva, bemutatva, fényképekkel is segítve ügyfeleinket, a web lapunk következő aloldalán találja: https://frankokoltoztetes.hu/koltozteto-tehergepkocsi-tgk-kategoriak

Nemzetközi költöztetés csomagolás

Minden érdeklődőnek fontos figyelembe venni, hogy a nemzetközi költöztetéseknél a dobozos felépítményű tehergépkocsi elengedhetetlen követelmény.

Nem csak a biztonság miatt, tehát, hogy a parkolókban a kötelező 9 -11 órás pihenő idők közben, ne tudják felvágni, és kifosztani a kocsit, hanem a költöztetési ingóságok rakodási metódusa okán is. Az ingóságokat a pakker, tehát a felépítményen dolgozó, az ingóságokat elhelyező kollega, úgy rakja fel, mint egy kirakós darabjait, tökéletesen kihasználva a költöztető tehergépkocsi rakható, és teljes köbméterét.

A légbuborékos fóliába, majd több réteg filcbe (vastag steppelt szövetanyagba) általunk csomagolt bútorok szorosan egymás mellett, és akár több sorban, egymáson utaznak a nemzetközi költöztetés több ezer kilométere alatt. Ez a „kirakós” egy ponyvás felépítmény csapkodó oldalfala, és mozgó vas szerkezete (ponyvát tartó szerkezet) által, folyamatosan nagy mozgásnak ütődésnek lennének kitéve.

Míg a dobozos felépítményen szakemberek által megvalósítható, hogy az ingóság szorosan csomagolva, berakva, és felépítve, együtt mozogjon a merev, és párnázott oldalfallal, tehát a felépítménnyel. Ebben az esetben nincsen ütődés, hanem csak együttes, és súrlódás mentes mozgás, tehát az ingóságai ugyanabban az állapotban érkeznek meg a lerakó címre, tehát az új lakásba, mint ahogy a Megrendelő a felrakodó helyen átadta munkatársainknak.

A költöztetés egy szakma, amit csak erre kialakított tehergépkocsikkal, és gyakorlott szakmai személyzettel lehet minőségi színvonalon, számon kérhetően, felelősség vállalással elvégezni.

A lentebb látható képeken is meggyőződhet az általunk végzett költöztetés csomagolásáról, és a dobozos költöztető tehergépkocsijainkkon történő, bútorok, ingóságok elhelyezési módjáról. A képeken látható módon végzett professzionális költöztetést, a sérülések ellen komplett garanciát nyújtó csomagolási, és költöztetési szolgáltatást, Magyarországon, nagyon kevés cég, vagy vállalkozó tudja biztosítani. Cégünk a Franko-költöztetés ezen kevesek között van, és a 26 év gyakorlatával, egyedi költöztető tehergépkocsijaival, és állandó, bejelentett, gyakorlott brigádjaival élen jár a nemzetközi költöztetések magas színvonalon történő elvégzésében.

Mi teljes felelősséggel, komplett felelősség vállalással arra törekszünk, hogy Ön később is velünk végeztesse akár nemzetközi költöztetését, akár belföldi viszonylatú költöztetését.

az általunk végzett költöztetés csomagolásai

Általunk, a nemzetközi költöztetésekhez biztosított személyzet, cégünk legmegbízhatóbb, legrutinosabb tagjai, akik kiérdemelték belföldi költöztetéseknél, hosszú éveken keresztül végzett, kifogástalan munkájukkal, hogy szintet lépjenek. A nemzetközi költöztetés ebben a szakmában a legmagasabb színt, de kizárólag csak akkor, ha a magas szakmai követelményeknek megfelelően van kezelve, és aszerint elvégezve.

Minden érdeklődőnek élnie kell a mai világban könnyen kivitelezhető tájékozódás lehetőségével. A hosszú évek munkájával megszerzett ingóságainak, nem mindegy hogy ki, milyen eszközökkel, és milyen felkészültséggel végzi el nemzetközi költöztetését. Lehet, hogy első látásra megtakarít egy kis pénzt, ha egy általános áruszállítást végző fuvarozó ponyvás kocsijával végzi el költöztetését, de az összes költséget figyelembe véve, már ez nem lesz annyira egyértelmű. Ki végzi el a felrakodást, bútorok becsomagolását, milyen anyagokkal teszi ezt, egyáltalán levédésre kerülnek bútorai. A lerakodócímen ki rakodja le az ingóságokat, ki vállalja a felelősséget a sérülésekért? Hány kézen megy keresztül ingósága, figyelem ez egy bizalmi szakma, amiben az Ön személyes, és egyedi értékei kerülnek mozgatásra.

Mindezt alaposan átgondolva kijelenthető, hogy egy bizalmi, és minőségi munkát, a nemzetközi költöztetést, csak szakmailag maximálisan felkészült céggel lehet gondtalanul, és összességében könnyedén elvégeztetni. Nagyon sok bosszúságot takarít meg magának minden kedves ügyfél, ha körültekintően, és minden tényezőt mérlegelve választ, hogy kivel végeztesse nemzetközi költöztetését. 

Cégünk a Franko-költöztetés nagyon sok szolgáltatás biztosításával könnyíti meg a költöztetését. Igény szerint becsomagolunk, kicsomagolunk, biztosítjuk egyedi csomagolóanyagokat, elszállítjuk a lerakodó helyről a kicsomagolásról visszamaradt hulladékot. Egyedi igények szerint mire megérkezik új lakásába, azt az Ön előzetes tervei szerint berendezzük, elvégezzük a kicsomagolást, tehát Ön, és családja szó szerint fáradtan megérkezve, a megvetett ágyban térhet pihenőre.

Cégünk, a Franko-költöztetés minőségi szolgáltatásaival mindig hosszú távban gondolkodott, amit bizonyít közel három évtizedes szakmai múltunk is.

Bővebb információ végett hívja diszpécsereinket, akik közül többen aktívan is végezték a nemzetközi költöztetések elvégzését, így tanácsaikkal nagy segítséget tudnak nyújtani ügyfeleinknek.

Kérjük ajánlatkérő űrlapjaink pontos kitöltésével segítség munkánkat, hogy a legoptimálisabb árajánlatot tudjuk elkészíteni, az Ön, Önök költöztetéséhez.

Franko - költöztetés

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
Tel./Fax: +36 1 2948 075
Mobil: +36 20 9552 669
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.