Franko költöztetés logó

Garanciavállalás! Költöztetés teljes garancia mellett!

Cégünk, a Franko-költöztetés rendelkezik egyaránt belföldi és nemzetközi biztosításokkal, amelyek szükségesek a minőségi, garanciális költöztetés elvégzéséhez, 

  • Belföld: belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítás - BÁF
  • Külföld: nemzetközi árufuvarozói felelősségbiztosítás - CMR

A biztosítások kötvényeit honlapunk Biztosítások aloldalán találja. Amennyiben lejárt biztosítási kötvényt talál az oldalon, kérésére elküldjük az aktuális, érvényes kötvényt. Rendelkezünk továbbá a fuvarozási szabályzatban kötelezővé tett fedezettel, ebből kifolyólag pedig fedezetigazolással is.

Tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy e biztosítások meglétéről érdeklődjenek minden ajánlatra kért költöztető cégnél. Ezek segítségével már szűrheti a cégeket, vállalkozókat azok szakma iránti elkötelezettségük alapján.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a biztosítási formák nagyon nehéz érvényesítési lehetőséggel rendelkeznek lakossági költöztetések, fuvarozások közben keletkező káresemények esetében. Ezek a biztosítások standard árukra, és azok szállítási biztosítására lettek kialakítva, amelyek kézzelfoghatóak mind értékre, mind súlyra, illetve számlával rendelkeznek róla.

Sajnos ezek a szempontok nem érvényesek a lakossági ingóságok esetében. Így a biztosító is fenntartással kezeli a lakossági ingóságokat, és körülményesen kártalanít, hiába rendelkezik a felsorolt biztosításokkal.

Megoldásnak bizonyulhat egy adott költöztetési munkára köthető eseti egyutas biztosítás megkötése, amely egy csomaglistán felsorolt mennyiségű ingóságra és meghatározott értékre köthető. Ezek a biztosítások bár felárasok, nagyobb biztonságot, és ezáltal nyugalmat kínál az ügyfeleinknek akár belföldi, akár nemzetközi költöztetések, fuvarozások esetében.

Cégünk ügyfeleink kérésére kedvezményesen köt eseti, egyutas biztosításokat a kívánt értékhatárra.

Fontos megjegyezni, hogy az eddig felsorolt biztosítások kizárólag komplett megsemmisülés, karambol, szállítás közbeni tűzvész vagy az ingóságok komplett ellopása esetében fizetnek.

Emiatt lényeges olyan költöztető céget választani, amely nagy kapacitással és számonkérhetőséggel rendelkezik, hiszen egy bútor megsérülésekor a költöztető cégnek, vállalkozónak kell garanciát, tehát javítási, vagy kártalanítási ellenszolgáltatást vállalnia.

A megfelelő költöztető cég kiválasztása nehéz feladat, mivel bútorainkat, értékeinket és azok épségét bízzuk rájuk. Minden ügyfél a saját belátása, mérlegelése szerint dönt, viszont az árak, szolgáltatások mellett figyelembe kell venni a biztosítások meglétét, és a teljes felelősségvállalást is.

 

A Franko-költöztetés 34 éves fennállása, töretlen fejlődése bizonyíték a profi, és felelősségteljes munkavégzésre. Cégünk dolgozói által okozott mechanikus sérülések, külső behatás által okozott látható sérülés esetében vállalja a kár kijavítását, vagy annak költségét.

Teljes garancia mellett végzett minőségi munkánkkal szeretnék kiérdemelni ügyfeleink elégedett visszajelzéseit, ajánlásait. A Franko-költöztetés csapata több évtizedes tapasztalattal, szakértő munkatársakkal és garanciavállalással várja Önt is ügyfélkörébe!

Franko - költöztetés

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
Tel./Fax: +36 1 2948 075
Mobil: +36 20 9552 669
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.