Franko költöztetés logó

Nemzetközi költöztetés

A nemzetközi költöztetés, egy nagyon igényes, és sok összetevős, bizalmi szakma. Sajnos Magyarországon a szakmai elismertsége igen alacsony szinten van, alapvetően az általános áruszállítás részeként tekintenek rá.

Pedig nem az, sokan csak a félresikerült nemzetközi költöztetésük után ébrednek rá, hogy hibáztak, mikor nem egy erre a szakmára specializálódott céget bíztak meg lakásuk, személyes ingóságaik nemzetközi viszonylatban történő költöztetésével.

Rendkívül fontos ebben a szakmában, a specializálódott párnázott dobozos, egyedi költöztető tehergépkocsik megléte, és nélkülözhetetlen ebben a nehéz munkában, a kitartó, gyakorlott, és megbízható rakodó, költöztető személyzet megléte.

Ebben a cikkben segíteni kívánunk minden érdeklődőnknek, bemutatva a költöztetéshez nélkülözhetetlen specializált dobozos, párnázott költöztető tehergépkocsik szükségességét, és a gyakorlott személyzet fontosságát. Bemutatjuk árképzésünket is, hogy teljes képet kaphasson minden kedves ügyfelünk, magáról a nemzetközi költöztetésről.

Dobozos, párnázott költöztető tehergépkocsik szükségessége.

A dobozos tehergépkocsik nem csak azért nélkülözhetetlenek, bár ez is kiemelten fontos szempont, hogy a parkolókban a kötelezően kiveendő 9-11 órás pihenő időkben, ne tudják a ponyvát felvágva megdézsmálni az erre szakosodott, és sajnos igen gyakori tolvajok. Ennél jóval fontosabb, hogy a sérülésmentességet a csomagoláson, és a szakértő elhelyezésen felül, csak a dobozos, és párnázott oldalfalú felépítmény tudja biztosítani.

A bútorok, ingóságok cégünk szakemberei által végzett csomagolását, majd a költöztető felépítményen való elhelyezését részletesen leírjuk „A nemzetközi költöztetés munkafolyamatai” aloldalunkon. Abban a cikkben látja minden kedves érdeklődő, hogy az előzetesen alaposan filcekbe, illetve légbuborékos fóliába általunk becsomagolt bútorok, úgy kerülnek a költöztető tehergépkocsi felépítményén elhelyezésre, mint egy kirakós játék darabjai. A felépítmény teljes keresztmetszete kivan rakva, kitöltve a több sorban egymásra helyezett bútorokkal, és ingóságokkal. A bútorok, és ingóságok külön-külön levédetten, és egységesen nagyon feszesen, minden külön mozgást megakadályozva van elhelyezve, akár 2,6 méter magasan a felépítményen. Ennek az „egységnek” a merevségét, minden mozgás nélküliségét, maga a párnázott oldalfal, tehát a dobozos felépítmény adja meg.

Ennek tökéletes ellentéte, a ponyvás felépítményű tehergépkocsi. Az általános áruszállítás ponyvás kocsikkal történik. Magát a ponyvát, egy fém tartó szerkezet tartja, de mind a ponyva, illetve a tartószerkezet nagy mozgásban, folyamatos rezonanciában van az út során. Általános, raklapos áruszállításnál nincs szükség egy merev oldalfalra, hiszen az árut egy racsnis, több tonnát is rögzíteni képes szerkezettel kapcsolják a felépítmény aljához, tehát magához a platóhoz. A ponyva csak az esőtől, és egyéb időjárási tényezőtől óvja az általános, raklapos árut, támasztási, és rögzítési szerepe nincs.

Kicsit hasonlatos példa, ha Ön a kényes porcelánjait külön-külön igényesen csomagolja, és behelyezi, egy erős oldalfalú 5 rétegű dobozba, és annak teljes légköbméterét feszesen kirakja. Ebben az esetben ingóságainak sérülés veszélye minimális. Viszont, ha ön ugyan olyan alaposan becsomagolja porcelánjait, de egy gyenge, lágy oldalfalú 2, vagy 3 rétegű dobozba csomagolja, akkor valószínűsíthetően porcelánjai nem ússzák meg sérülés nélkül a nemzetközi költöztetést. Ez abból adódik, hogy a lágy oldalfal nem rögzíti egységesen, egy egységes egészként a doboz beltartalmát. Külön-külön mozognak az ingóságok, így valószínűsíthetően sérülnek is.

A fentebb leírtak alapján, a legalapvetőbb követelmény nemzetközi költöztetések esetében, a dobozos tehergépkocsi, és azon belül is a párnázott oldalfalú speciálisan költöztetésre kialakított felépítmény. A Franko-költöztetés 5 különböző méretkategóriában képes biztosítani, ilyen fentebb leírt követelményeknek megfelelő egyedi költöztető tehergépkocsit. A magyar piacon egyedülálló választékban, és minőségben biztosítunk modern nemzetközi költöztetésre kialakított tehergépkocsikat.

Profi rakodók.

Egy pár szót érdemes a rakodást végző személyzetről is ejteni. Rendkívül nehéz, nagy gyakorlatot, figyelmet, és hozzáértést igényel a nemzetközi költöztetésben az ingóságok bútorok előkészítése, profi sérülésmentességet jelentő csomagolása. Ugyanilyen nélkülözhetetlen az ingóságok, bútorok akár emeletekről történő sérülésmentes lehordása, majd a lerakóhelyen a lakásba történő beszállítása, majd az ott történő elhelyezése. A költöztető tehergépkocsin a fentebb leírt módon történő „bútor kirakós” elvégzésére csak a legképzettebb „pakkerek” képesek.

Higgyék el erre nem képes egy általános sofőr, vagy egy barát, ehhez több év gyakorlat kell, aminek a megszerzését, csak kemény munkával több év gyakorlatával lehet elérni. És még nem is beszéltünk a megbízhatóságról, lekáderezhetőségről.

A Franko költöztetés csak saját bejelentett alkalmazottjaival, és csak saját infrastruktúrájával végez nemzetközi költöztetéseket. Nem alkalmazunk alvállalkozókat, nem adunk el fuvarokat. A nemzetközi költöztetéseket magas színvonalon, profi alkalmazottakkal, és egyedi speciális költöztető tehergépkocsikkal végezzük.

Általános áruszállítás, kapcsolt munkák, a nemzetközi költöztetés végelszámolása nem lesz kellemes.

Igen sok általános fuvarozó, illetve fuvarozó cég vállal esetenként nemzetközi költöztetést összekapcsolva más jellegű áruszállítással. Ebből igen kevés, aki ezzel a nagyon kényes, és nagy szakértelmet kívánó munkával kizárólagosan, a szakmai szempontokat maradéktalanul figyelembe véve foglalkozik. Így a rakodók hiánya, vagy szakképzetlensége, a gépkocsi felépítményének minden védelmet nélkülöző kialakítása, burkolatlansága, illetve minden a költöztetéshez szükséges védő, szállítóeszköz hiánya, bizonytalanná teszi a költöztetés végkimenetelét. És erre a sok rossz dologra felteszi a koronát, a ponyvás felépítményű általános tehergépkocsi használata.

A végén az olcsóbb, lesz a drágább.

Kapcsolt, általános vagy gyűjtő fuvarozásnál, szinte mindig a megrendelőnek kell biztosítani a fel- és lerakodáshoz szükséges rakodókat, vagy gyakorlatlan, a költöztetésben, mint szakmában járatlan embereket biztosít az általános fuvarozást végző cég. Szaktudás hiányában szinte lehetetlen sérülések nélkül megoldani egy nemzetközi költöztetést. A végső költségelésnél kiderül az általános igazság, hogy a végén, az olcsó lesz az igazán drága. Minden plusz felmerülő költséget összeadva, és rászámolva az idegeskedést, saját munkát, sérüléseket, azok kijavítási költségét, negatív lesz az egyenleg. Higgye el a nemzetközi költöztetés egy szakma, amit érdemes egy felelősséggel, magas színvonalon dolgozó, több évtizednyi gyakorlattal rendelkező speciális felszereltséggel, és tudással rendelkező költöztető cégre bízni.

Specializált, profi, komplett költöztetési szolgáltatás.

A költöztetésnél legfontosabb dolgot, a profi „pakkert”, a gépkocsin való sérülésmentességet garantáló elpakolást, elhelyezést, végző szakembert, és a gyakorlott le- és felhordást végző rakodókat, illetve a védő, burkolóanyagok és szállító eszközök biztosítását, csak kizárólag nemzetközi költöztetést végző cég tudja maradéktalanul biztosítani.

Nemzetközi költöztetés teherautó

Ezért érdemes, egy kizárólag költöztetések elvégzésére specializálódott cég, szakképzett brigádjait igénybe venni, nemzetközi költöztetés esetén. 
A Franko-költöztetés, mint a nemzetközi költöztetést szakmaként kezelő cég, 1990-óta, tehát közel három évtizede specializálódott, nemzetközi viszonylatú komplett költöztetéseinek az elvégzésére.

Nemzetközi költöztetés teherautó

Cégünk vállalja Magyarországról külföldre, illetve külföldről hazánkba történő nemzetközi költöztetések, akár be- és kicsomagolással, mindennemű csomagoló anyag biztosításával együtt történő magas színvonalú komplett elvégzését is. Természetesen az ingóságai, hosszabb, rövidebb ideig történő tárolását is elvégezzük, az erre szakosodott raktárunkban. Az Európai Unió, Magyarországon kívüli országai közötti nemzetközi költöztetéseket is, magas, és professzionális szinten elvégezzük.

Svájc, és Norvégia, Montenegró, Szerbia esetében végzett nemzetközi költöztetéseknél, a komplett vámolást, vámolási procedúrát ismerjük, és igény szerint el is végezzük. Több évtizedes gyakorlatunk segít e kényes, összetett folyamat tökéletes, és problémamentes elvégzésében. Biztosítjuk a nyugodt vámkezelést, és ezáltali nyugodt, és magas színvonalú nemzetközi költöztetés kivitelezését, nem EU országokból, és országokba is.

Komplett szolgáltatások.

Egyéni igényeknek megfelelően, csomagolóanyagot biztosítunk, teljes körű komplett becsomagolást, előkészítést, igény szerinti kicsomagolást, bútorok szét-, majd összeszerelését, iratanyagok sorrendtartásos költöztetését, számítástechnika (IT) rendszerek mozgatását is professzionális szinten megoldjuk. Költöztetünk nemzetközi viszonylatban zongorákat, pianínókat, élmény medencéket, szoláriumokat, és egyéb extra súlykategóriás ingóságokat is. Összefoglalva, nemzetközi költöztetéseket esetén is mindent kompletten, saját szakképzett, kizárólag költöztetéssel foglalkozó embereinkkel, és a nemzetközi költöztetésre kialakított speciális, dobozos, burkolt, védő, és szállító eszközökkel ellátott egyedi tehergépkocsiijainkkal végzünk el.

Teljes körű felelősség vállalás, garancia mellett végzett nemzetközi költöztetés.

A cégünk, a Franko-költöztetés, a nemzetközi költöztetések elvégzése esetén, bútorai, személyes ingóságai kevés és szakértő kézen mennek keresztül, így a sérülés veszélye statisztikánk szerint elenyésző, illetve a felelősség, és ezáltali garancia vállalás is teljesen konkrét. 
Nemzetközi költöztetési munkánkat külön eseti, egyutas, speciálisan költöztetésekre kialakított nemzetközi biztosítással végezzük, így teljes körű garanciát vállalunk a költöztetés egészére.
Embereink a pihenőidejüket a hálófülkével rendelkező tehergépkocsijainkon töltik, így az Ön bútorai, ingóságai soha nem maradnak őrizetlenül. A nemzetközi költöztetéseknél használt dobozos felépítményű tehergépkocsiaink kívülről nem bonthatóak (pl. ponyva felvágás), így ingóságai rablás és lopás ellen is biztonságban vannak.

A jó szolgáltató kiválasztása, egyet jelent, a gondtalan nemzetközi költöztetéssel.

Nemzetközi költöztetés

A Franko költöztetés minden dolgozója és nemzetközi költöztetést végző különböző kategóriájú tehergépkocsija rendelkezik a nemzetközi költöztetéshez szükséges dokumentumokkal.
Angolul beszélő diszpécsereink megkönnyítik, a magyarul nem beszélő ügyfelekkel a kapcsolattartást.

Cégünk által belföldi költöztetések esetén is nyújtott széles szolgáltatási kör, és a teljes garanciával végzett költöztetési munka, ugyan úgy érvényes a nemzetközi költöztetéseknél is. Ezt részletesen elolvashatja a "szolgáltatásaink" részben.

Nemzetközi költöztetés

Árképzésünk, a nemzetközi költöztetések esetében.

A nemzetközi költöztetéseket fix díjszabás ellenében tudjuk elvégezni.

A nemzetközi költöztetések esetében, egy alapos, részletes, ügyféllel történő megbeszélés után, melyben közösen kiválasztjuk az adott nemzetközi költöztetéshez, illetve annak elvégzéséhez szükséges kategóriájú (méretű) speciális költöztető tehergépkocsit, készítjük el a részletes ajánlatunkat.

Nagyon fontos, és a nemzetközi költöztetés árát, illetve sikerességét legjobban meghatározó tényező, az egyedi felépítményű, dobozos, párnázott költöztető tehergépkocsi kiválasztása. Ebben segít ügyfeleinknek a Nemzetközi költöztető tehergépkocsik (Tgk) kategóriák linkünk.

Itt részletes leírásokkal, fényképekkel, bemutatásra kerülnek a különböző (5 nemzetközi) kategóriák. Nemzetközi költöztető tehergépkocsijaink egyedileg, nemzetközi költöztetések professzionális szinten történő elvégzéséhez lettek kialakítva. Dobozos felépítményűek (minimális elvárás egy nemzetközi költöztetés esetében) belül párnázott, burkolt oldalfalúak, hogy teljes biztonsággal, és sérülésmentesen tudjuk a költöztetését elvégezni.

A tehergépkocsi kategória, ebből kifolyólag a költöztetésre kerülő lakás nagyságának meghatározása, és a költöztetés körülményeinek megismerése után elkészítjük ajánlatunkat. Ajánlatunk tartalmazni fog különböző nemzetközi költöztetési szolgáltatásokat, opciókat, mint komplett becsomagolás, kicsomagolás, csomagolóanyagok biztosítása, esetleges tárolási szolgáltatás. Felkészültségünk, gyakorlatunk lehetővé teszi akár olyan komplex szolgáltatási csomag igénybevételét is melyben a költöztetendő lakást becsomagoljuk, a csomagolóanyagok biztosításával együtt, majd a cél országban történő lerakodás után kicsomagolunk. Igényelt esetekben olyan szinten berendezzük a lakást, hogy mire az ügyfelünk fáradtan megérkezik a hosszú út után, egyből a megvetett ágy nyugalma, és kényelme fogadja. Ezt a minőségi szolgáltatásunkat, Norvégiába történő, hazai orvosok kiköltöztetésénél rendszeresen igénybe veszik tisztelt megrendelőink.

Alap költöztetési szolgáltatásunk is tartalmazza a bútorok teljes becsomagolását, filcekkel, légbuborékos fóliával történő szakszerű teljes, és sérülésmentességet garantáló burkolását. Bútorok csomagolása, előkészítése költözéshez linkünk bemutatja ezt az igényes szolgáltatásunkat.

 Alap nemzetközi költöztetési csomagunk tartalmazza az ingóságok, a költöztetendő lakásból történő lehordását, majd a lerakodási országban, adott címre történő behordását, majd a lakásban, az ügyfél igényeinek megfelelő elhelyezését.

A bútorok csomagolásából visszamaradó hulladék csomagolóanyagot is elszállítjuk, hogy az ügyfeleinket ettől a gondtól is megszabadítsuk. Alapárunk is tartalmazza egy adott, a lakás méretéből adódó átlagos mennyiségű bútor szükségszerű szét, majd a lerakó címen történő összeszerelését. Munkánk minden fázisára felelősséget vállalunk, tehát garancia teljes körű.

Cégünk biztosítás mellet végzi ezt az igényes szakmát, melynek bemutatását a Költöztetések teljes garancia mellet illetve a Biztosítások linkünkben tanulmányozhat minden részletre kiterjedően.

Nem EU országokból, vagy országokba történő költöztetésnél a vámolási teljes körű ügyintézést is vállaljuk. Ennek a szolgáltatásunknak a bemutatását a Nemzetközi költöztetés-vámolási ügyintézés linkünkben olvashatja.

Kérjen ajánlatot nemzetközi költöztetésre, és cégünk a professzionális színvonalat mindenkor figyelembe véve, amellett maximálisan elkötelezve, a lehető legkedvezőbb ajánlatot készíti el Önnek. Hiszen tudjuk, hogy mind a szolgáltatás színvonalával, mind annak árával maradéktalanul elégedett ügyfél, a legjobb reklám  részünkre.

VIGYÁZZON!

A nemzetközi költöztetés egy minőségi szakma. 
A képzetlen, gyakorlatlan segítők, és a nem erre kialakított általános áruszállításban használt tehergépkocsik több kárt okozhatnak, mint amit összességében megspórol.

Nemzetközi költöztető-tehergépkocsik méret szerinti kategóriái

I. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított „furgon” kategória

I. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított „furgon” kategória

3,5 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 23 - 30 m3-es raktérfogattal. A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 800 kg!!!

Nemzetközi költöztető kategória I. ⤑

II. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű kategória

II. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű kategória

12 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 49 m3-es raktérfogattal. A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 5000 kg

Nemzetközi költöztető kategória II. ⤑

III. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű, „extra méretű” szóló kategória

III. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű, „extra méretű” szóló kategória

12 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 56 m3-es raktérfogattal. A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 5. 000 kg

Nemzetközi költöztető kategória III. ⤑

V. kategória – Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

V. kategória – Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

21 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 92 m3-es raktérfogattal. A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 11. 000 kg

Nemzetközi költöztető kategória V. ⤑

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.