Nemzetközi költöztetés

Hogy nem szabad, nemzetköz viszonylatban költözködni.

Igen sok általános fuvarozó, illetve fuvarozó cég vállal esetenként nemzetközi költöztetést összekapcsolva más jellegű áruszállítással. Ebből igen kevés, aki ezzel a nagyon kényes, és nagy szakértelmet kívánó munkával kizárólagosan, a szakmai szempontokat maradéktalanul figyelembe véve foglalkozik. Így a rakodók hiánya, vagy szakképzetlensége, a gépkocsi felépítményének minden védelmet nélkülöző kialakítása, burkolatlansága, illetve minden a költöztetéshez szükséges védő, szállítóeszköz hiánya, bizonytalanná teszi a költöztetés végkimenetelét. És erre a sok rossz dologra felteszi a koronát, a ponyvás felépítményű általános tehergépkocsi használata.

A végén az olcsóbb, lesz a drágább.

Kapcsolt, általános vagy gyűjtő fuvarozásnál, sok esetben Önnek kell biztosítani a fel- és lerakodáshoz szükséges rakodókat, vagy gyakorlatlan, a költöztetésben, mint szakmában járatlan embereket biztosít az általános fuvarozást végző cég. Szaktudás hiányában szinte lehetetlen sérülések nélkül megoldani egy költöztetést.

Specializált, profi költöztetési szolgáltatás.

A költöztetésnél legfontosabb dolgot, a profi „pakkert”, a gépkocsin való sérülésmentességet garantáló elpakolást, elhelyezést, végző szakembert, és a gyakorlott le- és felhordást végző rakodókat, illetve a védő és szállító eszközök biztosítását, csak kizárólag költöztetést végző cég tudja maradéktalanul biztosítani.

Nemzetközi költöztetésEzért érdemes, egy kizárólag költöztetések elvégzésére specializálódott cég, szakképzett brigádjait igénybe venni, nemzetközi költöztetés esetén. 
A Franko-költöztetés, mint a költöztetést szakmaként kezelő cég, 1991-óta, tehát 26 éve specializálódott, nemzetközi és belföldi, lakás és iroda teljeskörű komplett költöztetéseinek az elvégzésére.

Nemzetközi költöztetésCégünk vállalja Magyarországról külföldre, illetve külföldről hazánkba történő költöztetések, akár be- és kicsomagolással, mindennemű csomagoló anyag biztosításával együtt történő komplett elvégzését is. Természetesen az ingóságai, hosszabb, rövidebb ideig történő tárolását is elvégezzük, az erre szakosodott raktárunkban. Az Európai Unió, Magyarországon kívüli országai közötti költöztetéseket is, magas szinten elvégezzük.

Vámkezelés gyorsan, és nehézségek nélkül.

Svájc, és Norvégia esetében végzett költöztetéseknél, a komplett vámolást, vámolási procedúrát ismerjük, és igény szerint el is végezzük. Több évtizedes gyakorlatunk segít e kényes, összetett rész tökéletes megoldásában. Tehát ugyanúgy, mint a belföldi költöztetések esetében, a bútorok, személyes ingóságok épületből való lehordását, tehergépkocsira történő felrakodását, szakszerű levédését, majd a lepakoló címen, az adott épületben történő elhelyezését elvégezzük.

Komplett szolgáltatások.

Egyéni igényeknek megfelelően, csomagolóanyagot biztosítunk, teljeskörű komplett becsomagolást, előkészítést, igény szerinti kicsomagolást, bútorok szét-, majd összeszerelését, iratanyagok sorrendtartásos költöztetését, számítástechnika (IT) rendszerek mozgatását is professzionális szinten megoldjuk. Összefoglalva, nemzetközi költöztetéseket esetén is mindent kompletten, saját szakképzett, kizárólag költöztetéssel foglalkozó embereinkkel, és a költöztetésre kialakított speciális, dobozos, burkolt, védő, és szállító eszközökkel ellátott tehergépkocsiijainkkal végzünk el.

Teljeskörű felelőségvállalás, garanciális költöztetés.

Bútorai, személyes ingóságai kevés kézen mennek keresztül, így a sérülés veszélye kisebb, illetve a felelősségvállalás is konkrét. 
Munkánkat külön eseti, egyutas, speciálisan költöztetésekre kialakított nemzetközi biztosítással végezzük, így teljeskörű garanciát vállalunk a költöztetés egészére.
Embereink a pihenőidejüket a hálófülkével rendelkező tehergépkocsijainkon töltik, így az Ön bútorai, ingóságai soha nem maradnak őrizetlenül. A nemzetközi költöztetéseknél használt dobozos felépítményű tehergépkocsiaink kívülről nem bonthatóak (pl. ponyva felvágás), így ingóságai rablás és lopás ellen is biztonságban vannak.

A jó szolgáltató kiválasztása, egyet jelent, a gondtalan nemzetközi költöztetéssel.

Nemzetközi költöztetésMind a cégünk, azon belül az embereink, és a gépkocsijaink rendelkeznek a nemzetközi költöztetéshez szükséges dokumentumokkal.
Angolul beszélő rakodóink megkönnyítik, a magyarul nem beszélő ügyfelekkel a kommunikációt.

Minden belföldön nyújtott szolgáltatás, és garancia érvényes a nemzetközi költöztetéseknél is. Ezt részletesen elolvashatja a "szolgáltatásaink" részben

Árképzésünk, a nemzetközi költöztetések esetében.

A nemzetközi költöztetéseket fix díjszabás ellenében tudjuk elvégezni.

A nemzetközi költöztetések esetében, egy alapos, részletes, ügyféllel történő megbeszélés után, melyben közösen kiválasztjuk az adott költöztetéshez, illetve annak elvégzéséhez szükséges kategóriájú (méretű) speciális költöztető tehergépkocsit, készítjük el az ajánlatunkat.

Nagyon fontos, és a költöztetés árát, illetve sikerességét meghatározó tényező az egyedi felépítményű, dobozos, párnázott költöztető tehergépkocsi kiválasztása. Ebben segít ügyfeleinknek a „Költöztető tehergépkocsik (Tgk) kategóriák” linkünk. Itt részletes leírásokkal, fényképekkel, bemutatásra kerülnek a különböző kategóriák. Költöztető tehergépkocsijaink egyedileg, költöztetések professzionális szinten történő elvégzéséhez lettek kialakítva. Dobozos felépítményűek (minimális elvárás egy nemzetközi költöztetés esetében) belül párnázott, burkolt oldalfalúak, hogy teljes biztonsággal, és sérülésmentesen tudjuk a költöztetését elvégezni. A dobozos felépítmény fontosságáról, nemzetközi költöztetésben a nélkülözhetetlenségéről, szintén olvashat a költöztető tehergépkocsijainkat bemutató linkünkben.

A tehergépkocsi kategória, ebből kifolyólag a költöztetésre kerülő lakás nagyságának meghatározása, és a költöztetés körülményeinek megismerése után elkészítjük ajánlatunkat. Ajánlatunk tartalmazni fog különböző költöztetési szolgáltatásokat, opciókat, mint komplett becsomagolás, kicsomagolás, csomagolóanyagok biztosítása. Felkészültségünk, gyakorlatunk lehetővé teszi akár olyan komplex szolgáltatási csomag igénybevételét is melyben a költöztetendő lakást becsomagoljuk, a csomagolóanyagok biztosításával együtt, majd a cél országban történő lerakodás után kicsomagolunk. Igényelt esetekben olyan szinten berendezzük a lakást, hogy mire az ügyfelünk fáradtan megérkezik a hosszú út után, egyből a megvetett ágy nyugalma, és kényelme fogadja. Ezt a minőségi szolgáltatásunkat, Norvégiába történő, hazai orvosok kiköltöztetésénél rendszeresen igénybe veszik megrendelőink.

Alap költöztetési szolgáltatásunk is tartalmazza a bútorok teljes becsomagolását, filcekkel, légbuborékos fóliával történő szakszerű burkolását. „Bútorok csomagolása, előkészítése költözéshez” linkünk bemutatja ezt az igényes szolgáltatásunkat.

 Alap csomagunk tartalmazza az ingóságok, a költöztetendő lakásból történő lehordását, majd a lerakodási országban, adott címre történő behordását, majd a lakásban, az ügyfél igényeinek megfelelő elhelyezését. A bútorok csomagolásából visszamaradó hulladék csomagolóanyagot elszállítjuk, hogy az ügyfeleinket ettől a gondtól is megszabadítsuk. Alap árunk is tartalmazza egy adott, a lakás méretéből adódó átlagos mennyiségű bútor szükségszerű szét, majd a lerakó címen történő összeszerelését. Munkánk minden fázisára felelősséget vállalunk, tehát garancia teljes körű.

Cégünk biztosítás mellet végzi ezt az igényes szakmát, melynek bemutatását a „Költöztetések teljes garancia mellet” illetve a „Biztosítások” linkünkben tanulmányozhat minden részletre kiterjedően.

Nem EU országokból, vagy országokba történő költöztetésnél a vámolási teljes körű ügyintézést is vállaljuk. Ennek a szolgáltatásunknak a bemutatását a „Nemzetközi költöztetés-vámolási ügyintézés” linkünkben olvashatja.

Kérjen ajánlatot nemzetközi költöztetésre, és cégünk a professzionális színvonalat mindenkor figyelembe véve, amellett maximális kitartva, a lehető legkedvezőbb ajánlatot készíti el. Hiszen tudjuk, hogy mind a szolgáltatással színvonalával, mind annak áraival maradéktalanul elégedett ügyfél, a legjobb reklám  részünkre.

VIGYÁZZON!
A költöztetés egy szakma. 
A képzetlen, gyakorlatlan segítők, és a nem erre kialakított tehergépkocsi több kárt okozhatnak, mint amit összességében megspórol.

Nemzetközi költöztetés

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

infoHázszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

infoKomplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

infoA költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

infoA költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

infoItt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

infoItt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.