I. Speciálisan költöztetésre kialakított „furgon” kategória

3,5 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 23 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 800 kg!!!

I. Speciálisan költöztetésre kialakított „furgon” kategória

3,5 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 23 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 800 kg!!!
Speciálisan költöztetésre kialakított „furgon” kategória

Cégünk, nem az általános, döntött és bordázott, fém oldallal kialakított, raktéren belüli kerékjárati dobbal gyártott, költöztetésre egyáltalán nem alkalmas furgonokat alkalmazza. Speciálisan kialakított, és gyártatott, külön önjáró alvázra épített, zárt, magas dobozos, filcezett felépítményű tehergépkocsikat biztosítunk, az I. kategóriában is. Így az általánosan elfogadottnál jóval nagyobb raktérfogatot tudunk biztosítani, a „furgon” kategóriában is, az ügyfeleinknek. Nem beszélve a speciális, és egyedi kialakításról, mely alkalmassá teszi ingóságok, és kényes féltett bútorok szakértő, és biztonságos költöztetését is.

Az „I. kategória” kimagasló előnye, hogy a viszonylagosan nagy raktérfogat ellenére (23 m3), személykocsikra érvényes autópálya, és autóút díjakkal (vignettákkal) közlekedhet, a nagyobb kategóriákhoz képest alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Így kimagaslóan ez a legolcsóbb költségű, és árfekvésű, választható kategória. Viszont jelentős hátránya, a méretéhez, és raktérfogatához viszonyított csekély hasznos terhelhetőség. Ez csupán 800 kg, ebből kifolyólag, a nagy raktér ellenére, csak kis mennyiségű ingóság költöztetésére lehet alkalmas ez a kategória. Túlterhelést mind a belföldi, mind a nemzetközi közlekedési hatóság, sűrűn ellenőrzi, és nagyon komolyan bírságolja.

Ebben a kategóriában alkalmazott „furgonok” lehetősége, és kapacitása, a kisebb albérletek, vagy alulbútorozott 1 szobás lakások költöztetésének elvégzése. Cégünk 3 darab „I. kategóriás” speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított tehergépkocsival rendelkezik.

Mercedes-Benz Sprinter 313. – zárt, burkolt, filcezett, speciálisan költöztetésekre kialakított, dobozos felépítménnyel

Összterhelhetőség: 3,5 tonna
Hasznos raksúly:    800 kg !!

A költöztetésre kialakított felépítmény mérete (hossz-szélesség-magasság): 5.0 m * 2.2 m * 2.2 m ~ 23 m3

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

infoHázszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

infoKomplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

infoA költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

infoA költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

infoItt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

infoItt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.