Franko költöztetés logó

Miért válasszon Minket?

Segíteni szeretnénk Önnek a választásban azzal, hogy röviden és objektíven leírjuk, miben tudunk többet nyújtani egy ‘átlagos’ költöztetőnél vagy költöztető cégnél:

 • Nem mellékállásban dolgozunk

Kizárólag költöztetéssel foglalkozunk, tehát erre specializálódott a cég. Így mind az embereink szaktudása, mind a tehergépkocsijaink költöztetésre való kialakítása mind ezt a célt szolgálja.

33 év tapasztalata, évi átlagosan 1400-1600 db elvégzett költöztetés által szerzett gyakorlat formálta cégünket és itt dolgozó munkatársainkat annak érdekében, hogy a szakmában tökéletes szolgáltatást tudjunk nyújtani.

 • Nem ‘egykocsis’ cég vagyunk

Több brigáddal, illetve költöztető gépkocsival rendelkezünk (14 tehergépkocsi és 8 brigád). Ez nagyon fontos, hiszen egy műszaki probléma, illetve egy nagyobb munka lehetősége miatt mi nem fogjuk elmondani a költöztetést - ez egy biztosítékot jelent az Ön számára az egyetlen autóval rendelkező költöztetőkkel szemben.

 • Soha nem mondtunk még vissza költöztetést

33  év alatt nem volt általunk lemondott költöztetés! Amit vállalunk, azt el is végezzük!

 • Modern gépkocsikkal rendelkezünk, a fejlődésre hangsúlyt fektetünk

Modern, tiszta, kimondottan költöztetésre kialakított, nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkezünk. Az infrastruktúra milyensége, azaz a gépkocsik modernsége nálunk fontos tényező. Folyamatosan ruházunk be vállalkozásunkba, mert komolyan gondoljuk amit csinálunk, ezért is tudunk színvonalas szolgáltatást nyújtani Önnek.

 • Vállaljuk a ‘macerát’ is – Ön helyett intézkedünk

Nemzetközi költöztetések esetében - komplett, magas szintű, specializált szolgáltatás keretében - a vámolási és vámkezelési procedúra terhét is levesszük ügyfeleink válláról Svájc és Norvégia területén.

 • Nálunk nincsenek rejtett költségek - átlátható árak, világos árképzés

Egyszerű, könnyen átlátható és ügyfeleink által követhető, ellenőrizhető árképzést alkalmazunk. Árainkról meggyőződhet a költöztetés elején a brigádvezető által átadott ismertetőből. Így biztosítjuk Önt, hogy a költözés végén esetleg más - előzőekben nem ismertetett - tényezők, például plusz költségek (emeletdíj, kilométerdíj) nehogy felszámolásra kerüljenek.

 • Nem bonyolítjuk az életét, hanem megkönnyítjük

Nálunk egy Budapesten belül végzett költöztetés egyszerű tarifája egy alapdíjból, (kiszállási díj) és egy óradíjból áll. Nem tetézzük ezt kilométer és emelet díjakkal, még akkor sem, ha a legtöbb költöztető telephelytől, telephelyig számolja a díjakat.

Az alacsonyan tartott óradíjunk a felszámolt, egyszeri alapdíj ellenére is lehetővé teszi, hogy kedvezőbb áron tudjunk dolgozni, mint az egyetlen tétellel, azaz egy magas óradíjjal dolgozó szolgáltatók. Fontos még a tarifával kapcsolatban tisztázni, hogy az óradíjat honnan és meddig számoljuk.

Mi az első felrakó címtől az utolsó lerakó címig - azaz ez nem más, mint a felszámításra kerülő munka maga - számoljuk az óradíjat, ellenőrizhetően, kontrollálhatóan végig az Ön szeme előtt játszódik le az egész folyamat..

 • Világos adatokkal szolgálunk, megkönnyítjük a választást - térfogatban számolunk

Nagyon fontos tényező egy költöztető gépkocsi rakható felépítményének a méretei. Ezt térfogatban, azaz köbméterben adja meg cégünk diszpécsere.

Viszonyítási alapként a közelmúltban költöztetésben gyakran használt tehergépkocsijaink méretei a következők voltak: IFA dobozos tgk.: 4.9 méter hosszú, 2.2 méter széles, és 2.3 méter magas felépítménnyel rendelkezett, ez köbméterben közel 25 m3-t jelentett.

 • Az ingóságok nálunk kényelemben vannak: teherautóink nagyobbak, mint az általánosan használt tehergépkocsik

Cégünk autói speciális, lakások költöztetésére kialakított felépítménnyel rendelkeznek, ez 37-49 m3 közötti hasznos rakfelületet jelent. Tehát gépkocsijaink jóval nagyobbak, mint az általánosan használt hasonló járművek.

Erre már biztonsággal felrakható egy szakértő ‘pakker’ által, egy 2-3 szobás, átlagosan belakott, bebútorozott lakás. Ennél kisebb és nagyobb lakásra is tudunk megfelelő méretű költöztető autót biztosítani (furgon vagy pótkocsis szerelvény). Mi nem ámítjuk Önöket tonnaterhelhetőséggel, hiszen tudjuk, hogy egy nagy tonnaterhelésű gépkocsinak is lehet kicsi a felépítménye.

 • Rendelkezünk állandó belvárosi behajtási engedéllyel

Az első, és az ötödik kerületben teljes egészében 3.5 tonna behajtási tilalom van érvényben. Az ide külön engedély nélkül behajtásra jogosult gépkocsik maximum egy nagyon kis lakást képesek elköltöztetni. Mi rendelkezünk nagyobb autókra szükséges behajtási engedélyekkel. (pl.: I. ker., V. ker., Wekerle lkt., Dél-pesti övezet, stb). Az egyéb, lezárt övezetekre a behajtási engedélyeket beszerezzük.

 • Nem csak szállítunk és cipelünk, de dobozolunk is

Ügyfeleink kérésére akár kompletten, be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét-, és összeszerelésével együtt elvégezzük a költöztetést.

 • Költöztetés előtt hasznos tanácsokkal is szolgálunk

A költöztetés megkezdése előtt minden ügyfelünk kap egy leírást a brigádvezetőtől, melyben fontos, és megszívlelendő tanácsokkal látjuk el. Ezt betartva a költöztetés biztonságos és korrekt lesz mindkét fél részére egyaránt.

 A költöztetés végén ügyfeleink leírhatják észrevételeiket egy általunk biztosított kérdőívre, így a cégünk vezetősége minden nap kontrollálhatja, hogy a részünkről ígért szolgáltatásokat milyen mértékben tudjuk átültetni a valóságba.

 • Költözés: irány Gödöllő!

  Költözés: irány Gödöllő!

  Gödöllőre költözne, vagy éppen elhagyni készül eme csodás várost? Ránk mindkét esetben számíthat!  Hogyan alakulnak az árak, munkamenetek Gödöllői költözés esetében? Minden, amit tudnia kell a gödöllői költözésről. Az ember kisiskolásként még fehér kerítéses házról, kövér esőcseppek által öntözött kertről és egy nyikorgó verandás házról álmodozik, ha szóba kerül a felnőttkor. Aztán elérkezik az a kor felnőttként is, amikor már Olvasson tovább a témában
 • S.O.S költöztetés – hogyan minimalizáljuk a káoszt?

  S.O.S költöztetés – hogyan minimalizáljuk a káoszt?

  Vegyen elő egy peches helyzetet, fűszerezze meg az azonnali költözés szükségességével. Majd hevítse a hőfokot a kapkodásból eredő hibákkal, a költöztetők inkorrektségével és máris kész a rémálom főzet. Hogyan költözzünk S.O.S.-ben még nagyobb káosz nélkül, mint amit a szituáció megteremt? Melyik szituáció igényel nagyobb szervezést egy költözésnél? Az azonnali költözés! A potenciális hibasorozatok imbolygó padlóján megcsúszva nagyobbat eshetünk, ha az Olvasson tovább a témában
 • 1
 

Ha többre vágyik a macerás költözésnél, keressen minket! Megfizethető árakon biztosítjuk Önnek a szakszerű és gondtalan költözést!

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.