Miért Minket?

Segíteni szeretnénk Önnek a választásban, tehát röviden és objektíven leírni, hogy miben tudunk többet nyújtani egy „átlagos” költöztetőnél:

 • Nem mellékállásban dolgozunk

 Kizárólag költöztetéssel foglalkozunk, tehát erre specializálódott maga a cég, így mind az embereink szaktudása, mind a tehergépkocsijaink költöztetésre való kialakítása adott.

31 év tapasztalata, évi átlagosan 1400-1600 db elvégzett költöztetés gyakorlata formálta cégünket, és az itt dolgozó munkatársainkat, hogy a szakmánkban tökéletes szolgáltatást tudjunk nyújtani.

 • Nem „egy kocsis” cég vagyunk

Több brigáddal, illetve költöztető gépkocsival rendelkezzünk. (14 tgk, 8 brigád) Ez nagyon fontos, hiszen egy műszaki probléma, illetve egy nagyobb munka lehetősége miatt, nem mondjuk le a költöztetést, tehát ez egy biztosítékot jelent az Ön részére, az egy autóval rendelkező költöztetővel szemben.

 • Soha nem mondtunk vissza költöztetést

31 év alatt nem volt általunk lemondott költöztetés. Amit vállalunk, azt el is végezzük.

 • Modern gépkocsikkal rendelkezünk, a fejlődésre hangsúlyt fektetünk

 Modern, tiszta költöztetésre kialakított, nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkezünk. Az infrastruktúra milyensége, tehát a gépkocsik modernsége fontos tényező. Folytonosan beruházunk a vállalkozásunkba, mert komolyan is gondoljuk, amit csinálunk, ezért színvonalas munkát is nyújtunk Önnek.

 • Vállaljuk a „macerát” is – Ön helyett intézkedünk

Nemzetközi költöztetések esetében - komplett magas szintű, specializált szolgáltatás keretében - a vámolási (Svájc, Norvégia), vámkezelési procedúra terhét is levesszük ügyfeleink válláról.

 • Nálunk nincsenek rejtett költségek - átlátható árak, világos árképzés

Egyszerű, könnyen átlátható és ügyfeleink által követhető, ellenőrizhető árképzést alkalmazunk. Árainkról meggyőződhet költöztetés elején a brigádvezető által átadott ismertetőből. Így biztosítva Önt, nehogy a költözés végén esetleg más - előzőekben nem ismertetett tényezők-, tehát plusz költségek (emelet-díj, km-díj) is felszámolásra kerüljenek.

 • Nem bonyolítjuk az életét, inkább megkönnyítjük

Nálunk egy Budapesten belül végzett költöztetés egyszerű tarifája áll egy alapdíjból, (kiszállási) és egy óradíjból. Nem kell ezt cifrázni kilométer (legtöbb költöztető úgyis telephelytől, telephelyig számolja) és emelet díjjakkal.

Az alacsonyan tartott óradíjunk; a felszámolt, egyszeri alapdíj ellenére is lehetővé teszi, hogy kedvezőbb áron tudjunk dolgozni, mint az egy tétellel, csak a magas óradíjjal dolgozó szolgáltatók. Fontos még a tarifával kapcsolatban megemlíteni, hogy az óradíjat honnan, és meddig számoljuk.

Mi az első felrakó címtől, az utolsó lerakó címig - tehát maga a felszámításra kerülő munka- ellenőrizhetően, kontrolálhatóan végig az Ön szeme előtt játszódik.

 • Világos adatokkal szolgálunk, megkönnyítjük a választást - Térfogatban számolunk

Nagyon fontos tényező egy költöztető gépkocsi rakható felépítményének a méretei. Ezt térfogatban tehát köbméterben adja meg a cégünk diszpécsere.

Viszonyítási alapként a közelmúltban költöztetésben gyakran használt tehergépkocsi méretei a következők voltak: IFA dobozos tgk. 4.9 méter hosszú, 2.2 méter széles, és 2.3 méter magas felépítménnyel rendelkezett; ez köbméterben közel 25 m3 jelentett.

 • Ingóságok nálunk kényelemben: a teherautóink nagyobbak, mint az általánosan használt tehergépkocsik

Cégünk autói speciálisan, lakások költöztetésére kialakított felépítménnyel rendelkeznek, ez 37-49 m3 közötti hasznos rakfelületet jelent, tehát gépkocsijaink jóval nagyobbak, mint az általánosan használt tehergépkocsik.

Erre már biztonsággal felrakható egy szakértő pakker által, egy 2-3 szobás, átlagosan belakott, bebútorozott lakás. Ennél kisebb és nagyobb lakásra is tudunk megfelelő méretű költöztető autót biztosítani (furgon vagy pótkocsis szerelvény). Mi nem kábítjuk Önöket tonnaterhelhetőséggel, hiszen tudjuk, hogy egy nagy tonna terhelésű gépkocsinak is lehet kicsi a felépítménye.

 • Rendelkezünk állandó belvárosi behajtási engedéllyel

Az első, és az ötödik kerületben teljes egészében 3.5 tonna behajtási tilalom van érvényben. Az ide külön engedély nélkül behajtható gépkocsik maximum egy nagyon kis lakást képesek elköltöztetni. Mi rendelkezünk nagyobb autókra szükséges behajtási engedélyekkel. (pl.: I. ker., V. ker., Wekerle lkt., dél-pesti övezet, stb). Egyéb, lezárt övezetekre behajtási engedélyeket beszerezzük.

 • Nem csak szállítunk és cipelünk, de dobozolunk is

Ügyfeleink kérésére akár kompletten, tehát be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt elvégezzük a költöztetést.

 • Költöztetés előtt hasznos tanácsokkal is szolgálunk

A költöztetés megkezdése előtt minden ügyfelünk kap egy leírást a brigádvezetőtől, melyben fontos, és megszívlelendő tanácsokkal látjuk el. Ezt betartva a költöztetés biztonságos és korrekt lesz mindkét fél részére egyaránt.

 A költöztetés végén ügyfeleink leírhatják észrevételeiket, egy általunk biztosított kérdőívre, így a cégünk vezetősége minden nap kontrolálhatja, hogy a részünkről ígért szolgáltatásokat, milyen mértékben tudjuk átültetni a valóságba.

 

Ha többre vágyik a macerás költözésnél, keressen minket! Megfizethető árakon biztosítjuk Önnek a szakszerű és gondtalan költözést!