Franko költöztetés logó

Referenciák

Cégünk, a Franko-költöztetés szemében a legtöbbet mondó és a legtöbbet jelentő referencia: ügyfeleink elégedettsége!

Éves szinten kb. 1400-1600 lakossági, illetve közületi költöztetést végzünk el. Az általunk végzett statisztikai felmérések alapján ügyfeleink 98%-ban elégedettek voltak.

A hosszú évek során a személyi állomány alig változott, ami garancia a megbízható, hozzáértő munkára. Tehergépkocsi parkunk modernsége, tisztasága és speciális kialakítása is jelzi, hogy cégünk hosszú távon gondolkodik, és a tökéletes, minden igényt kielégíthető szolgáltatásban látja a jövőt.

Céges referenciák - Nagyobb közületi munkáink

 

 

Frankó költöztet céges referenciák

Az előbbi - a teljesség igénye nélkül készült - felsorolásban szereplő tételeknél több százmilliós nagyságrendű értékeket mozgattunk meg. Garanciális probléma egyik ügyfélnél sem merült föl. Egy évben kb. 1400-1600 lakossági, illetve közületi költöztetést végzünk el. Cégünk 1991 óta végzi költöztetési munkáját, ebben a nehéz, nagyfokú hozzáértést, gyakorlatot, és megbízhatóságot kívánó szakmában.  

 

Lakossági referenciák

A Franko-költöztetés, a magyar piacon egyedülálló lehetőséget biztosít, minden kedves költöztetés előtt álló ügyfelének.  A különböző cégek, különböző weblapjain nyilvánossá tett referencia nyilatkozatok sajátja, hogy az olvasó igen hézagos képet kap a választani kívánt költöztető cégről, mert csak egy-két darab dicsérő, vagy köszönő levél alapján kell véleményeznie az adott szolgáltatót. A beírások valódiságáról, és azok hitelességéről szintén nem tud meggyőződni az érdeklődő.

Még az is felmerülhet, hogy véletlenül is sikerülhet jól egy költöztetés, pláne úgy, hogy a munka nehézségét, nehézségi fokát nem ismerjük. Nálunk, a Franko-költöztetésnél lehetősége van több ezernyi, tehát minden eddig elvégzett költöztetés után kitöltött kérdőívet elolvasni, tanulmányozni. Ezt visszamenőleg is megteheti, akár évtizedes viszonylatokban is.

Dolgozóink minden elvégzett költöztetési munka után, egy, az irodánk által biztosított kérdőívet töltetnek ki, a szolgáltatásunkat már megtapasztalt ügyfeleinkkel. Ezen információk útmutatása alapján fejlődött, formálódott és formálódik cégünk szolgáltatásban nyújtott profilja már 34 éve. 

27 darab, itt nyilvánossá tett kérdőívet lentebb olvashatja, de ha a teljes képre kíváncsi , kérjük látogassa meg irodánkat, és több ezernyi, válogatás nélküli véleményezést olvashat, a teljesség igényével. Kiválaszt egy dátumot, és diszpécsereink az aznap elvégzett költöztetés kérdőívét, tehát az ügyfél általi véleményezését átadja Önnek. Ennek valódiságát az aznapi munkalap (csak az azonosításhoz szükséges rész - adatvédelmi nyilatkozat szerint) összevetésével is alátámasztjuk.

Ilyen lehetőséget senki, és semmilyen költöztető nem kínál a piacon, hiszen mi ismerjük az általunk több évtizede nyújtott színvonalat, és azt szeretnénk, ha Ön is megismerné. Kérjük használja ki ezt a páratlan, és egyedülálló lehetőséget. Várjuk szeretettel irodánkban egy előre, közösen egyeztetett időpontban.

Költöztetés a gondja? A Franko-Teher megoldja! A költöztetés egy szakma, mi pedig ebből a szakmából élünk 1990 óta!

FrankoKöltöztetés (Franko-Teher Kft.)

Budapest, 1182 Regöly u. 8.
Adószám: 13192103-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 723012

Telefonos elérhetőségünk:
hétfő—szombat: 9 - 18
vas.—ünnepnapokon: zárva
Telefon: +36-1-290-33-80

telefonszámok

Telefonos elérhetőségünk:

hétfő—szombat: 9 - 18

vas.—ünnepnapokon: zárva


+36-1-290-33-80

+36-20-9552-669

+36-20-9797-004

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.