Garanciavállalás! Költöztetés teljes garancia mellett!

Cégünk, az 1991-ben alakult Franko költöztetés minden biztosítási formával rendelkezik, amit a belföldi, és a nemzetközi költöztetések szakértő, és garanciális elvégzéséhez szükséges. Ilyen a belföldi munkák esetében, a belföldi árukár biztosítás (BÁF), nemzetközi költöztetéseknél a CMR biztosítás. Ezek kötvényeit a web lapunk biztosítások aloldalán megtalálja. 

Természetesen web lapunk nem minden aloldala frissül negyed évente, így előfordulhat, hogy lejárt biztosítási kötvényt talál a nevezett linken. Ebben az esetben, ügyfelünknek kérésére elküldjük, vagy bemutatjuk az aktuális, és érvényben lévő biztosítási kötvényt. Költöztető cégünk természetesen a fuvarozási szabályzatban kötelezővé tett fedezettel, ebből kifolyólag fedezett igazolással is rendelkezik.

Tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy e biztosítások meglétéről érdeklődjék minden ajánlatra kért költöztető cégnél. Így már szűrheti a cégeket, vállalkozókat, hogy ki veszi komolyan a szakmáját, és az általa nyújtott kötelezettségeket.  

Viszont amit nagyon kevés költöztető cég mond el az ügyfelének, az ezek a biztosítási formák nagyon nehéz érvényesítési lehetősége lakossági költöztetések közben keletkező káresemények esetében. Ezek a biztosítások standard árukra, és azok szállítási biztosítására lettek kialakítva. Ezek az áruk kézzelfoghatóak mind értékre, mind súlyra, és természetesen mindről, miden tételről van számla. Sajnos ezek a tények nem igazak, a lakossági ingóságok esetében. Így a biztosító is fenntartással kezeli a lakossági ingóságokat, és körülményesen kártalanít, hiába vannak meg a felsorolt biztosítások.

Ez kivédhető az egy útra, tehát egy adott költöztetési munkára köthető eseti egyutas biztosítás megkötésével. Ez egy csomaglistán felsorolt mennyiségű ingóságra, és meghatározott értékre köthető. Ezek a biztosítások felárasok, de értelemszerűen nagyobb biztonságot, és ezáltal nyugalmat kínál az ügyfeleinknek akár belföldi, akár nemzetközi költöztetések esetében. Cégünk ügyfeleink kívánságára kedvezményesen köt eseti, egyutas biztosításokat, a kívánt értékhatárra.

Fontos tudni, hogy eddig felsorolt biztosítások komplett megsemmisülés, tehát karambol, szállítás közbeni tűzvész, ingóságok komplett ellopása esetében fizet. De mi van akkor, ha egy szekrény sarka sérül meg a költöztetési munka közben. Ekkor jön jól a költöztető cég több évtizedes fennállása, nagyobb kapacitásából fakadó tőkeereje, elérhetősége, tehát összességében a számonkérhetősége. Hiszen ilyen kárra egyetlen biztosító sem fizet, erre a költöztetési szolgáltatást végző cégnek, vállalkozónak kell garanciát, tehát javítási, vagy kártalanítási ellenszolgáltatást vállalnia.

Költöztetés, költöztetési szolgáltató választása, kiválasztása nagyon nehéz feladat. Minden ügyfél a saját belátása, mérlegelése szerint dönt, de az árak, szolgáltatások, mellett, figyelembe kell venni a biztosítások meglétét, és a teljes garancia mellett végzett költöztetés kivitelezhetőségét is.

A Franko költöztetés 31 éves fennállása, töretlen fejlődése bizonyíték a profi, és felelősségteljes munkavégzésre. Cégünk dolgozói által okozott mechanikus sérülések, tehát külső behatás által okozott látható sérülés esetében, cégünk vállalja a kár kijavítatását, vagy annak költségét.

Teljes garancia mellett végzett munkánkkal szeretnék újabb, és újabb ügyfelek ajánlását, kiérdemelni, hiszen közel három évtizede ebből a szolgáltatásból élünk. Erre a szakmára szakosodva, hosszútávban gondolkoztunk, és hosszútávban gondolkodunk, tehát bízunk benne, hogy megtalálta a költöztetőjét.

Franko - költöztetés

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
Tel./Fax: +36 1 2948 075
Mobil: +36 20 9552 669
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.