III. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű, „extra méretű” szóló kategória

12 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 56 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 5. 000 kg

Cégünk a Franko költöztetés közel 30 éves nemzetközi költöztetésében megszerzett gyakorlata, és tapasztalata, azt eredményezte, hogy az egy fordulóval elvégezhető nemzetközi költöztetések mérethatárát, a lehető legtágabbra nyújtsuk, a nemzetközi költöztető autók széles méretskálának megteremtésével.

Már egyedi, a magyar nemzetközi költöztetésben tevékenykedő piacán nagyon ritka méret, az általunk kínált III. kategóriás költöztető tehergépkocsi.

Szóló költöztető tehergépkocsi esetében, ez a kategória, a jelenlegi Európai közlekedési szabályok szerinti „majdnem” a legnagyobb hasznos rakfelülettel rendelkező nemzetközi költöztető tehergépkocsi. Hazánkban, tehát Magyarországon, magyar költöztető cég ilyen extra nagyméretű és rakfelületű, költöztetésre kialakított tehergépkocsit, kizárólag cégünk, a Franko-költöztetés biztosít tisztelt ügyfelei részére.

A járulékos költségei szinte azonosak az előző (II. kategória) kategóriáéval, így ha Ön a saját ingóságai mennyiségét felmérve, éppen csak szűknek találja az előző II. kategória tehergépkocsiját, és annak kapacitását, akkor megtalálta, a tökéletes megoldást. A „II. kategóriát” kissé meghaladó mennyiségű ingóság esetében, ez egy jóval kedvezőbb áru megoldást jelenthet, mint a pótkocsis szerelvényre vonatkozó „V. kategória”. Összefoglalva, extra nagy raktér, kissé magasabb árért, mint a „II. kategóriás” költöztető tehergépkocsik esetében.

A „III. kategóriában”, a speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított, burkolt, filcezett, dobozos raktérfogat extra méretű nagysága 56 m3-es. Ez a költöztető tehergépkocsi, egy fordulóval lehetővé teszi, 3 - 4 szobás lakások, komplett nemzetközi költöztetését is. Nagyon jó ár/érték arányban tud dolgozni, az ár, és a költöztethető mennyiség összevetésében. Maximum 10%-al drágább árfekvésű, mint a „II. kategóriában” található költöztető tehergépkocsik.

Természetesen, mint mindegyik nemzetközi költöztetésben használt tehergépkocsink ez a kategória is dobozos, belül párnázott kialakítású, speciálisan igényes költöztetésre minden szempontból felkészített.

A személyzetnek pihenőhelye kialakított a költöztető tehergépkocsin, így az Ön ingóságai, még a kötelező 9 – 11 órás pihenőidő alatt sem maradnak őrizetlenül.

Esetleges hátránya hogy az 56 m3-es raktér befogadó készségéből adódóan előfordulhat az 5000. kg-os hasznos terhelhetőség átlépése. Ennek okán cégünk 2018. január 01.-től üzembe helyezte a IV. kategóriát, mely kategória ezt az esetleges hátrányt próbálja kiküszöbölni.

MERCEDES Atego 1224.  - - zárt, burkolt, filcezett, speciálisan költöztetésekre kialakított, dobozos – felépítménnyel ellátva.

Összterhelhetőség: 12 tonna
Hasznos raksúly: 5.000 kg

A költöztetésre kialakított felépítmény mérete (hossz-szélesség-magasság):
8.65m x 2.5m x 2.6m ~ 56m3 

Egy fordulóval megközelítőleg, egy 3 – 4 szobás lakás, komplett költöztetése végezhető el, ezzel a speciális tehergépkocsival.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

infoHázszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

infoKomplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

infoA költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

infoA költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

infoItt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

infoItt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.