III. Speciálisan költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű, „extra méretű” szóló kategória

12 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 56 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 5. 000 kg

III. Speciálisan költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű, „extra méretű” szóló kategória

12 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 56 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 5. 000 kg
Speciálisan költöztetésre kialakított  2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű, „extra méretű” szóló kategória

Szóló tehergépkocsi esetében, ez a kategória, a jelenlegi Európai közlekedési szabályok szerinti legnagyobb hasznos rakfelülettel rendelkező költöztető tehergépkocsi. Hazánkban, tehát Magyarországon ilyen extra nagyméretű és rakfelületű, költöztetésre kialakított tehergépkocsit, kizárólag cégünk, a Franko-költöztetés biztosít tisztelt ügyfelei részére. A járulékos költségei szinte azonosak az előző (II. kategória) kategóriáéval, így ha Ön a saját ingóságai mennyiségét felmérve, éppen csak szűknek találja az előző kategória tehergépkocsijait, akkor megtalálta, a tökéletes megoldást. A „II. kategóriát” kissé meghaladó mennyiségű ingóság esetében, ez egy jóval kedvezőbb áru megoldást jelenthet, mint a pótkocsis szerelvényre vonatkozó „IV. kategória”. Összefoglalva, extra nagy raktér, kissé magasabb árért, mint a „II. kategóriás” költöztető tehergépkocsik esetében. A „III. kategóriában”, a speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított, burkolt, filcezett, dobozos raktérfogat extra méretű nagysága 56 m3-es. Ez a költöztető tehergépkocsi, egy fordulóval lehetővé teszi, 3 - 4 szobás lakások, komplett költöztetését is. Nagyon jó ár/érték arányban tud dolgozni, az ár, és a költöztethető mennyiség összevetésében. Maximum 10%-al drágább árfekvésű, mint a „II. kategóriában” található költöztető tehergépkocsik.

MERCEDES Atego 1224.  - - zárt, burkolt, filcezett, speciálisan költöztetésekre kialakított, dobozos – felépítménnyel ellátva.

Összterhelhetőség: 12 tonna
Hasznos raksúly:    5.000 kg

A költöztetésre kialakított felépítmény mérete (hossz-szélesség-magasság): 8.65 m * 2.5 m * 2.6 m ~ 56 m3 

Egy fordulóval megközelítőleg, egy 3 – 4 szobás lakás, komplett költöztetése végezhető el, ezzel a speciális tehergépkocsival.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

Házszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

Komplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

A költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

A költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

Itt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

Itt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.