IV. Speciálisan költöztetésre kialakított Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

21 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 92 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 11. 000 kg

IV. Speciálisan költöztetésre kialakított Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

21 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 92 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 11. 000 kg
Speciálisan költöztetésre kialakított  Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

Ennek a kategóriának, a közutakon közlekedő, lehető legnagyobb raktérfogat az előnye, mely alkalmassá teszi, akár egy komplett családi ház költöztetésének az elvégzését is.

92 m3-es a hasznos raktérfogat kihasználásával, akár egy 4-6 szobás lakás, teljekörű, és szakszerű költöztetése is elvégezhető ezzel a kategóriával. Hátránya, az extrém nagyságú autópálya, és autóútdíjak. Például az Ausztrián történő áthaladás oda-vissza történő viszonylatban (Hegyeshalom-Suben-Hegyeshalom), nagyságrendileg 96.000 Ft /320 EUR/ extra költséget jelent. Európa szinte összes országában jeladókon alapuló, extra magas autópálya, és autóút díjjal kell számolni ennél a kategóriánál. 2013 júliusától már Magyarországon is bevezetésre került, a „HU-GO” mely Budapest-Hegyeshalom-Budapest viszonylatban, ennél a kategóriánál nagyságrendileg 30.000 Ft plusz költséget jelent. 
Ez a kategória, már Németország területén is autópályadíj köteles jármű (0.21 EUR/km).

Értelemszerűen az üzemanyag fogyasztás, és egyéb járulékos költségek is ebben a kategóriában a legmagasabbak.

Pótkocsis szerelvény

Összterhelhetőség: 21 tonna
Hasznos raksúly: 11. 000 kg

hossz-szélesség-magasság:

Gépes /vontató/: 7.5 m * 2.5 m * 2.6 m ~ 49 m3

Pótkocsi: 6.6 m * 2.5 m * 2.6 m ~ 43 m3

Összes hasznos raktérfogat: 92 m3

A „IV. kategóriás” pótkocsis szerelvény (vontató+pót) nagyságrendileg egy 4-6 szobás lakás komplett elköltöztetésére is megoldást kínál.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

Házszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

Komplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

A költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

A költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

Itt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

Itt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.