IV. Speciálisan költöztetésre kialakított Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

21 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 92 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 11. 000 kg

IV. Speciálisan költöztetésre kialakított Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

21 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 92 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 11. 000 kg
Speciálisan költöztetésre kialakított  Pótkocsis szerelvény - 4 tengelyes - 21 tonna összterhelhetőségű kategória

Ennek a kategóriának, a közutakon közlekedő, lehető legnagyobb raktérfogat az előnye, mely alkalmassá teszi, akár egy komplett családi ház költöztetésének az elvégzését is.

92 m3-es a hasznos raktérfogat kihasználásával, akár egy 4-6 szobás lakás, teljekörű, és szakszerű költöztetése is elvégezhető ezzel a kategóriával. Hátránya, az extrém nagyságú autópálya, és autóútdíjak. Például az Ausztrián történő áthaladás oda-vissza történő viszonylatban (Hegyeshalom-Suben-Hegyeshalom), nagyságrendileg 96.000 Ft /320 EUR/ extra költséget jelent. Európa szinte összes országában jeladókon alapuló, extra magas autópálya, és autóút díjjal kell számolni ennél a kategóriánál. 2013 júliusától már Magyarországon is bevezetésre került, a „HU-GO” mely Budapest-Hegyeshalom-Budapest viszonylatban, ennél a kategóriánál nagyságrendileg 30.000 Ft plusz költséget jelent. 
Ez a kategória, már Németország területén is autópályadíj köteles jármű (0.21 EUR/km).

Értelemszerűen az üzemanyag fogyasztás, és egyéb járulékos költségek is ebben a kategóriában a legmagasabbak.

Pótkocsis szerelvény

Összterhelhetőség: 21 tonna
Hasznos raksúly: 11. 000 kg

hossz-szélesség-magasság:

Gépes /vontató/: 7.5 m * 2.5 m * 2.6 m ~ 49 m3

Pótkocsi: 6.6 m * 2.5 m * 2.6 m ~ 43 m3

Összes hasznos raktérfogat: 92 m3

A „IV. kategóriás” pótkocsis szerelvény (vontató+pót) nagyságrendileg egy 4-6 szobás lakás komplett elköltöztetésére is megoldást kínál.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

infoHázszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

infoKomplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

infoA költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

infoA költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

infoItt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

infoItt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.