II. Kategória - Speciálisan nemzetközi költöztetésre kialakított 2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű kategória

12 tonna össztömegű költöztető tehergépkocsi, 49 m3-es raktérfogattal.
A hasznos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 5000 kg

A „II. kategória” nagy előnye a jelentős méretű raktérfogat, mely alkalmassá teszi nagy, és komplett nemzetközi költöztetések szakszerű, és minőségi elvégzésére. A burkolt, filcezett, párnázott oldalfalú dobozos kialakítású raktér térfogata 49 m3-es, így 1,5 - 3,0 (közötti) szobás lakások teljes körű nemzetközi költöztetésére igénybe vehető. Összességében ez a kategória a leggyakrabban igényelt, és használt nemzetközi költöztető tehergépkocsikat képviseli.

A kategória hátránya, hogy már minden európai országban kivetet, nagyon magas útdíjakkal kell számolni. Például az Ausztrián történő áthaladás oda-vissza viszonylatba (Hegyeshalom-Suben-Hegyeshalom), közel 49.000 Ft /160 EUR/ költséget jelent. Európa, már minden országában, a tehergépkocsikban elhelyezett jeladókra épülő, extra magas útdíjakkal kell kalkulálni, sajnos már ennél a kategóriánál is. 2013-as évben, Magyarországon is bevezetésre került, a „HU-GO” rendszer, mely Budapest- Hegyeshalom-Budapest viszonylatban, megközelítőleg 16.000 Ft fizetendő költséget jelent, ebben a kategóriában.

3.5 tonna összterhelésen, tehát a furgonokon (I. kategória) felül, már az összes tehergépkocsira kilométer arányos útdíj kivetése jellemző egész Európa területén. Itt a tengelyszám, és a környezetvédelmi osztály határozza meg a díjakat. Európában 20-30 cent kilométerenkénti díjszabás a jellemző útdíj.

Ez a kategória, már Németország területén is autópályadíj köteles jármű (0.12 EUR/km).

Cégünk a Franko-költöztetés a legmodernebb EUR 5, EUR 6 környezetvédelmi besorolású egyedi tehergépkocsikkal végzi a nemzetközi költöztetéseket.

Értelemszerűen az egyéb járulékos költségek, is jóval magasabbak, mint az I. kategóriánál. Viszont összességében, az elköltöztethető mennyiség arányát összevetve a költségekkel, ez a kategória jóval költséghatékonyabb nemzetközi költöztetést tesz lehetővé, mint, egy I. kategóriás „furgon.”

Természetesen, mint mindegyik nemzetközi költöztetésben használt tehergépkocsink ez a kategória is dobozos, belül párnázott kialakítású, speciálisan igényes költöztetésre minden szempontból felkészített.

Ennél a kategóriánál emelőhátfalas kialakítás is a tehergépkocsi részét képezi, így nehéz, súlyos tárgyak, mint zongora, páncélszekrény, stb. nemzetközi költöztetése is megoldható általa.

A személyzetnek pihenőhelye kialakított a költöztető tehergépkocsin, így az Ön ingóságai, még a kötelező 9 – 11 órás pihenőidő alatt sem maradnak őrizetlenül.

MAN 12. 240.  - zárt, burkolt, filcezett, speciálisan nemzetközi költöztetésekre kialakított, dobozos – emelőhátfalas felépítménnyel ellátva.

Összterhelhetőség: 12 tonna
Hasznos raksúly: 5.000 kg

A költöztetésre kialakított felépítmény mérete (hossz-szélesség-magasság):
7.5m x 2.5m x 2.6m ~ 49m3 

Egy fordulóval megközelítőleg, egy 1.5 – 3,0 szobás (közötti) lakás, komplett költöztetése végezhető el, ezzel a speciális tehergépkocsival.
Emelőhátfallal felszerelve, így páncélszekrények, szoláriumok, jakuzzik, vagy nehéz hangszerek, bútorok, felépítményre történő, sérülésmentes felrakodása is megoldható ezzel a kategóriával.

Kérjen ajánlatot!

= Kitöltési útmutató, melynek betartásával konkrétabb, és pontosabb ajánlatot tudunk készíteni Önnek. Köszönjük!
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek: . , -)
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek - + . ,)
Érvénytelen e-mail cím!
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek : ; - + . , ? !)
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek : ; - + . , ? !)
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek - + : ; / . , m² m³)
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek : ; - + . , ? !)
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek : ; - + . , ? !)
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek : ; - + . , ? !)

Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés! (extra megengedett karakterek : ; - + . , ? !)
Érvénytelen kitöltés!