III. Speciálisan belföldi költöztetésre kialakított kategória (Extra méretü szóló kategória)

12 tonna össztömegű speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított, ponyvás megoldású, burkolt, párnázott lécezésű tehergépkocsi, 56 m3-es raktérfogattal. 
A hasznos terhelhetőség 5. 000 kg.

Extra méretű kategória, a szóló tehergépkocsik legnagyobbika, mamutja. A belföldi költöztető cégek palettáján egyedülálló, amit cégünk a Franko – költöztetés biztosítani képes ezzel a kategóriával.

Speciálisan költöztetésre kialakított szóló, tehát nem pótkocsis tehergépkocsi esetében, ez a kategória, a mesze legnagyobb hasznos rakfelülettel rendelkező költöztető tehergépkocsi. Fontos még egyszer kiemelni, hogy Magyarországon ilyen extra nagyméretű és rakfelületű, költöztetésre kialakított tehergépkocsit, kizárólag cégünk tud biztosítani.

Nagyságának előnye abból adódik, hogy ha a II. kategóriás költöztető tehergépkocsival szándékozik ügyfelünk elvégezni a költöztetését, de előzetes becslés alapján a 41 m3 nem lenne erre elegendő, esetlegesen 10-15 m3-i ingóság nem fér fel az adott II. kategóriára, akkor nem kell egy igen költséges, és nem teljesen kihasználható pótkocsis szerelvényt megrendelni.

Ez az extra méretű III. kategóriás költöztető tehergépkocsi megoldja a II. és a IV. kategória közötti mennyiségű ingóságok költséghatékony belföldi költöztetését. Ha ez a kategória nem lenne, akkor a négytengelyes pótkocsis szerelvényt, kellene bevetni, az adott költöztetéshez, aminek a költségei, mint a, HU-GO autóút díjjak, és az üzemanyag fogyasztás nagyfokú többlet költséget jelentene a megrendelőnk számára.

Ennek a kategóriának járulékos költségei szinte azonosak az előző II. kategóriában bemutatott kocsikéval, így ha Ön a saját ingóságai mennyiségét felmérve, éppen csak szűknek találja az előző kategóriában bemutatott költöztető tehergépkocsikat, akkor megtalálta, a tökéletes, és ár/elköltöztethető mennyiség szempontjából a legjobb megoldást.

Összefoglalva, ez a III. kategória, extra nagy raktérfogatot, alig több mint 10 – 20 % - al nagyobb szolgáltatási díjért, tudja nyújtani, mint a „II. kategóriás” költöztető tehergépkocsik.

Ebben a „III. kategóriában”, a speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított, burkolt, filcezett, ponyvás raktérfogat, extra, és egyedülálló méretének a nagysága 56 m3. Ez a költöztető tehergépkocsi, belföldi költöztetések esetében egy fordulóval lehetővé teszi, 3 – 3.5 szobás lakások, komplett, egyszerre, egy fordulóval történő költöztetésének kivitelezését is. Nagyon jó ár/érték arányban tud költöztetni, az ár, és a költöztethető mennyiség összevetésében egy tökéletes megoldás. Nagyságrendileg 10 - 20 % - al drágább árfekvésű, mint a „II. kategóriában” található költöztető tehergépkocsiknál kínált szolgáltatási ár.

 

MERCEDES Atego 1224.  - - ponyvás, zárt, burkolt, filcezett, megerősített szerkezetű, speciálisan költöztetésekre kialakított felépítménnyel ellátva.

Összterhelhetőség: 12 tonna
Hasznos raksúly: 5.000 kg

A belföldi költöztetésre kialakított, egyedileg épített, extra méretű ponyvás, párnázott lécezésű, erősített szerkezetű felépítmény mérete (hossz-szélesség-magasság): 8.65m x 2.5m x 2.6m ~ 56m3 

Ezzel az egyedi méretekkel büszkélkedhető költöztető tehergépkocsinak az egy fordulójával megközelítőleg, egy 3 – 3.5 szobás lakás, komplett költöztetése végezhető el.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük helyesen megadni, a gyorsabb, és bővebb felvilágosítás lehetősége, illetve az általunk, vagy Ön által felvetődött kérdések részletesebb kommunikálása miatt.

infoHázszámot nem kérjük, megadni, de a többi adatra a megfelelő brigádlétszám kiajánlása, és az ajánlat elkészítése miatt szükség van. pl. nem mindegy, hogy egy III. emeleti lakásnál, a lift használható e?
Irányítószámot nemzetközi költözés esetében, feltétlen kérjük megadni.
Az összes felrakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e, (házszám, ajtószám nem szükséges)

A lerakó címnél ugyanúgy kérjük az általunk leírt adatok pontos megadását.
Az összes lerakodó cím adatai: irányítószám, város, kerület, utca, emelet, lift van-e (házszám, ajtószám nem szükséges)

infoKomplett költöztetés esetében fontos az elköltöztetendő lakás négyzetméterének megadása, mert abból, az évtizedek alatt elvégzett több ezer költöztetés tapasztalatait figyelembe véve, következtetni tudunk a munka valószínű volumenére.
Érdemes hozzáfűzni, hogy átlagosan, alul, vagy túlbútorozott lakás költöztetésére kér ajánlatott.
m2 alapterület, szobák száma, bebútorozás jellege, (pl. átlagos vagy túlbútorozott), hány fős család lakja.

infoA költöztetés hosszát nagyban befolyásolja, hogy a költöztetendő lakás bejárati ajtajához milyen közelségben tud a költöztető tehergépkocsi szabályosan leparkolni, és ott folyamatos rakodást végezni.

Hány méterre megoldható a lakástól (a tehergépkocsijaink 3 személyautónyi helyen tudnak parkolni)

infoA költöztetésre megadott minden ajánlati formánk tartalmazza, egy átlagos mennyiségre értve, a bútorok szükségszerű szét, majd összeszerelését. Az alól, csak a fix díjas ajánlat lehet kivétel, de ott is csak a speciális, és nagy darabszámban kívánt szerelési munkák képeznek külön díjazást. Pl. több darabszámú gardróbszekrény, vagy ajtókat, fiókokat behúzós autómatikával ellátott speciális szekrények.
Kell-e és ha igen, akkor Ön végzi-e el? Igényli-e a bútorok szét, majd összerakását? Ha igen, hányat?

infoItt érdemes, de nem feltétlen szükséges a különálló bútorokat felsorolni. Például: a nappaliban található 5 részes (egységre bontható) 2.4 méter magas, leszedhető felső, vagy alsó résszel nem rendelkező szekrénysor. Egy három részes ülőgarnitúra, és egy fiókos komód, stb.

Pl.: szekrények száma

infoItt az Ön által igényelt időpontok megadását kérnénk, de ha ezt még nem tudja konkretizálni, akkor lehetőség szerint, a költözését hétköznapi, vagy szombati napon történő elvégzését jelölje meg.

Nemzetközi költöztetéseknél, ez természetesen a több munkanap okán, külön egyeztetést kíván, melyben minden segítséget megadunk, hogy Ön átlássa a nemzetközi költöztetés lehetséges menetét.

Adatvédelemi nyilatkozat


Nyomtatás