Nincs stresszmentes költöztetés biztosítás nélkül!

Nincs stresszmentes költöztetés biztosítás nélkül!

Ha költözésről van szó, majdnem mindannyiunknak az idegeskedés, az álmatlan éjszakák, a végkimerültségig történő pakolás jut eszünkbe. Pedig nem kellene ennek így lennie. Egy megbízható költöztető cég leveszi a vállunkról a terheket!

Stresszmentes költözés

Ha költöztetésről van szó, mindenképpen érdemes megbízható, referenciákkal rendelkező, nagy múltra visszatekintő költöztető céget keresni, aki nemcsak a költözés egészének folyamatáért, de a részletekért is felelősséget vállal. Ennek egyik legkritikusabb része az, hogy ingóságainkat biztonságban tudjuk.

Biztosítás: egyedi igényeknek megfelelően alakítva

Általánosságban elmondhatjuk, hogy 1990 óta működő vállalkozásunk egyik alapelve, hogy minden, amit szállítunk, ugyanolyan tökéletes állapotba kell, hogy az új otthonba megérkezzen, mint ahogyan a régiből elindult. Ezt professzionális, speciálisan kialakított gépparkunk és szakértő, megbízható pakoló teamünk mellett a biztosítással érjük el.

Az esetlegesen felmerülő károkat ugyanis mindig rendezzük, és soha nem a megrendelőkre hárítjuk!

Minden biztosításra vonatkozó igényre megvan a válaszunk!

  • Garanciát vállalunk a munkáért, amit elvégzünk.
  • Komplett káreseményekre történő biztosítással is rendelkezünk. Erre mind belföldi, mind nemzetközi költöztetés esetén lehetőség van!
  • Igény szerint megemelt összeghatárra történő biztosításra is tudunk ajánlatot adni Önnek!

Érdemes tehát mindenképpen alaposan körülnézni a piacon, ha költöztető céget keres, és figyelni arra, hogy a munkavállalási garancia mellett ingóságink biztosítva is legyenek!

Cégünk segít Önnek, bármi is az igénye. Keressen minket bizalommal!