Egy-két ingóság költöztetése a feladat?

Egy-két ingóság költöztetése a feladat?

A mindennapokban időnként előfordulhat, hogy nagy méretű tárgyakat kell egyik helyről a másikra költöztetni. Ilyenkor nem új helyre, nem az egész családdal költözünk. Csak egy-két berendezési tárgy fuvarozásáról van szó, amit azonban nem tudunk saját magunk, a családi autóval, baráti segítséggel megoldani. Mi ezekben az esetekben is segítünk Önnek!

Mi a különbség a komplett költöztetés és a tehertaxi szolgáltatás között?

Alapvető különbség nem az elvégzett munka minőségében, hanem az árában van. Cégünk igyekezett létrehozni olyan lehetőséget, amit akkor vehet igénybe, ha egy komplett költöztetés felesleges pénzkidobás lenne az Ön számára.

  • Zongorát vásárolt a gyereknek, és meg kell oldani a szállítást és az emeletre cipelést?
  • Külföldről szobabútort rendelt, és szeretné jó áron, biztonságosan otthonába költöztetni?
  • Megörökölte a nagymama sublótját, és szüksége lenne megbízható segítségre, akik vidékről házhoz szállítják?

Ezek pont azok az esetek, amikor tökéletes megoldást a tehertaxi szolgáltatás!

Mit biztosítunk Önnek a tehertaxi szolgáltatás keretein belül?

Professzionálisan kialakított, a célnak leginkább megfelelő költöztető gépkocsit. Gépkocsiparkunk modern, jól felszerelt, és optimális a törékeny, sérülékeny, drága tárgyak akár hosszú szállítására is.

Hivatásos sofőrt és költöztető gárdát, akiknek gyerekjáték a biztonságos szállítás és pakolás. Mi nem amatőrökkel dolgozunk! Kipróbált, összeszokott team oldja meg a költözés minden részletét a csomagolástól a mozgatáson át a helyszínre pakolásig.

Csomagolást, ami biztosítja a tárgyak veszélytelen szállítását. Mi úgy csomagolunk, hogy az ingóságot nem fogja kár érni: nem ázik el, nem reped meg, nem pattogzik le a festék, mert a részletekre is figyelünk!

Kedvezményes árakat a különböző költöztetések összehangolásával. Nem kell egy teljes költöztetés árát kifizetnie. A Franko több költöztető gépkocsival és profi gárdával rendelkezik. Mivel folyamatosan több megrendelésünk is van, így rugalmasan tudjuk alakítani a szállítást, segítve Önnek a kisebb feladatok megoldásával!

Keressen minket, és megtaláljuk a megoldást néhány ingóság költöztetése esetén is!