Miért érdemes megbízható költöztető céget választania?

Miért érdemes megbízható költöztető céget választania?

Ha költözni kell, akkor érdemes előre gondolkodni!

Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy a költözés a lehető legkevesebb gonddal, zökkenőmentesen zajlik le – vagy annyi fennakadással, hogy ellopja az új otthon miatti örömet.

Bizonyára sok rémtörténet hallott már félresikerült költözésekről.

Ha költözni kell, akkor érdemes előre gondolkodni!

Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy a költözés a lehető legkevesebb gonddal, zökkenőmentesen zajlik le – vagy annyi fennakadással, hogy ellopja az új otthon miatti örömet.

Bizonyára sok rémtörténet hallott már félresikerült költözésekről.

 

Amikor a „profinak mondott” költöztető az utolsó pillanatban lemondta a fuvart.

Ilyen-olyan indokkal. Azért, mert hirtelen bejött egy nagy megrendelés. Vagy egy halaszthatatlan munka. Esetleg elromlott az autó, vagy beteg lett a költöztető.

Amikor összetört valami értékes.

Azért, mert nem jól lett becsomagolva, hiszen mi nem tudhattuk, pontosan hogyan kell. És ebben a költöztetőtől semmilyen eligazítást vagy segítséget nem kaptunk.

Vagy azért, mert egy nagyobb zökkenőnél minden felborult, mert nem lett a teher megfelelően rögzítve.

Az is előfordulhat, hogy emelésnél, cipelésnél véletlenül nekiütődött a korlátnak az értékes bútor, vagy kicsúszott az alkalmi rakodó kezéből.

Garancia természetesen nincs. A károkat saját magunknak kell megtéríteni, és még hálásak is lehetünk, ha nem történtek nagyobb bajok.

Lehet, hogy úgy tűnt, jól járunk. Olcsó költöztető céggel oldjuk meg az átpakolást, spóroltunk egy kicsit. Sajnos azonban az olcsó húsnak itt is híg a leve…

Velünk nem járhat így!

 

Keressen megbízható költöztető céget!

Mi a garanciája annak, hogy nálunk a költözés alatt is biztonságban lesznek értékei? Hogy nem fog a költözés egy rémálommá változni?

Professzionális géppark

Cégünk 1990 óta foglalkozik költöztetéssel. Emiatt nem csak rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, de úgy is alakítottuk ki gépparkunkat, hogy a költöztetés modern követelményeinek minden szempontból megfeleljenek.

Akár kevés berendezési tárgyat, akár sokat kell fuvarozni, mi az ehhez megfelelő teherautót ajánljuk Önnek! Nem kell kifizetnie egy 12 tonnás teherautó költöztetési díját, ha Önnek minden ingósága elfér egy furgonban! Autóink nagy választéka a garancia arra, hogy az Önnek legmegfelelőbbet meg fogja találni nálunk. A választásban természetesen segítünk Önnek.

Állandó személyzet: ez nem a Szomszédok című teleregény!

Rakodóink, sofőreink tapasztalattal rendelkeznek a költöztető szakmában. Nem csak hétvégi kiegészítésként ugranak be „keccsölni”. Nem alkalmi rakodók.

Ők jól képzett szakemberek. Pontosan ismerik a költöztetés menetét, és profik a részletekben is. Akár csomagolásról, akár pakolásról, akár emelésről van szó, tudják, hogyan kell megfogni a munka végét.

Ügyfélorientált magatartásukkal, segítőkészségükkel minden felmerülő problémát megoldanak! Nálunk alapvető elvárás, hogy alkalmazottaink rugalmasan kezeljék az ügyfelek igényeit.

Segítünk az előkészületekben

Amennyiben ennek az igényét jelzik nekünk, az előkészületi munkákban is segítünk.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy segítünk abban, hogy a költöztetés napjára az egész lakás készen legyen a költözésre! Segítünk a pakolásban és a csomagolásban. A professzionális csomagoló anyagokat is biztosítjuk. Előre egyeztetünk megrendelőnkkel a költöztetés menetével kapcsolatban, hogy minden zökkenőmentesen haladjon a költözés napján!

Nálunk nem éri kellemetlen meglepetés!

Ha költöztetésről van szó, bízzon a profikban! Hívjon minket bizalommal, kérjen árajánlatot!