Mi nem csak költöztetünk!

Mi nem csak költöztetünk!

A lomtalanítás általános időszakát a tavaszi vagy a nyári hónapok jelentik. Vannak azonban olyan esetek, amikor a felesleges bútoroktól és kacatoktól hirtelen, vagy egészen más időszakban vagyunk kénytelenek megszabadulni. Ilyenkor elkezdődhet a kapkodás, hogy mégis mit kezdjünk a sok cuccal? Megoldáskét tanácsoljuk: hívja a Frankot!

Cégünk a belföldi és nemzetközi fuvarozás specialistája évtizedek óta. Professzionális gépparkunk és kipróbált szakembereink segítségével a költöztetés minden apró és nagyobb problémáját megoldjuk. Így van ez abban az esetben is, ha lomtalanítás a feladat!

Költöztető cég vagyunk, de elvisszük a lomokat is!

Régi ingatlant örökölt, és szeretne megszabadulni az ósdi bútoroktól? Lakást vásárolt, de a régi vevők benne hagyták a megunt berendezési tárgyakat? Szeretné kiüríteni szerszámos kamráját vagy helyet csinálni a garázsban? Tele a padlás az ócska cuccokkal? Segítünk!

  • Ha nagy feladatnak látja a lomtalanítást
  • Ha kevés az ideje
  • Ha nem bírja a cipekedést
  • Ha nincs megfelelő teherautó
  • Ha nem tudja, hová szállítsa a lomokat

… Akkor érdemes professzionális költöztető cégünket megbíznia a feladattal.

 

Mit nyer vele, ha nem saját maga szervezi meg a lomtalanítást, hanem professzionális költöztető céget bíz meg vele?
 

Először is időt

Nem kell a hétvégéjét rászánnia arra, hogy cipekedjen és pakoljon. Nincs szüksége arra, hogy kivegye a fizetett szabadságot, amit eredetileg a karácsonyi ünnepekre és a nyaralásra tartogatott. Nem lesznek álmatlan éjszakái amiatt, hogy megszervezze a dolgokat – mert mi ezt megtesszük Ön helyett!

Energiát

Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell nehéz tárgyakat emelnie és pakolnia. Hiszen, valljuk be, a cipekedés még akkor is megviselhet minket, ha fiatalok vagyunk és gyakran látogatjuk a fittness termet. Hát még akkor, ha hajlamos megfájdulni a derekunk vagy túl vagyunk már életünk delén. Ezt a terhet vesszük le Önről képzett embereink segítségével. Nem fogja megemelni magát, lábára ejteni a bútort vagy beverni az oldalát a korlátba! Alkalmazottjaink nagy gyakorlattal fogják megtisztítani az ingatlant mindattól, amit Ön feleslegesnek ítél.
 

Nyugalmat

Nem kell a szervezés folyamatin gondolkodnia. Nincs szükség arra, hogy körbetelefonálja a rokonokat és ismerősöket, hogy kinek van szabadideje segíteni. Nem kell azon törnie a fejét, honnan szerez megfelelő teherautót vagy kisbuszt, amibe mindent be tud pakolni. Nem kell a szabadidejét ahhoz igazítania, hogy mikor van nyitva a szeméttelep. Mi ezt mind megoldjuk Ön helyett! Profi szakember gárda, kitűnően karbantartott géppark áll rendelkezésünkre, és a lomot mit magunk visszük el a szeméttelepre Ön helyett.

Ha lomtalanítás a feladat, keressen minket! A nemzetközi és belföldi fuvarozás és költöztetés mellett ebben is jók vagyunk!