Belvárosból a kertvárosba  -  miért hívjon profi költöztető céget ahelyett, hogy egyedül próbálja megszervezni az átpakolást?

Belvárosból a kertvárosba - miért hívjon profi költöztető céget ahelyett, hogy egyedül próbálja megszervezni az átpakolást?

Megtalálta a megfelelő telket, majd a tervezőt és az építési vállalkozót is? Felépült álmai otthona, és minden tökéletes lett, mert jó szakembereket talált? A költözésnél is keresse meg a legjobbat!
Ez ugyanis nem csak annyit jelent, hogy egyik helyszínről a másikra kell szállítani a családi ingóságokat. Az ördög itt is a részletekben rejtőzik. Könnyen belefuthatunk olyan problémákba, amik addig eszünkbe sem jutottak.

Gyerekek a nagyinál, cuccok bedobozolva, túl van a család a szortírozáson (két konténer lett tele mindenféle limlommal), apa-anya-nagypapa harci készültségben. És akkor most hogyan tovább?

Szét tudja szerelni a bútorokat? Új otthonában össze is tudja rakni majd?

A szorgoskodók fizikuma jól bírja a cipekedést, a lépcsőzést, a pakolást, a rohangálást?

Minden doboz bírni fogja azt a terhet, amit belepakol? Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor kiszakad az alja, és a lépcsőházban kell összesöpörni a Herendi porcelán darabkáit.

 

Hogyan fog a nagymama zongorája lekerülni a hetedik emeletről?

Mi tudjuk a megoldást.

Segítünk csomagolni (dobozt is viszünk!), szétszereljük a bútorokat (és össze is rakjuk!), mindent lecipelünk, mindent bepakolunk és kipakolunk! Átmeneti tárolási lehetőséget is biztosítunk, ha erre van szüksége.

Nem kell féltenie semmijét: teherautóink tiszták, nagy raktárfogatúak, zártak: megfelelnek a modern költöztetés minden feltételének.

Költöztetőink jó erőben vannak, és értik a dolgukat! Nem ejtik le, nem törik össze, nem hagyják el. Profik.

Nem jelent problémát számunkra a belvárosi parkolás sem. A nagy autókra is állandó engedéllyel rendelkezünk.

Áraink átláthatóak! Nem fordulhat elő az, hogy a végén többet fizet, mint amennyiben megegyezett velünk. A brigádvezető a helyszínen ad Önnek árajánlatot, a konkrétumok ismeretében.

A tervező megtervezte a házát. Az építési vállalkozó felépítette. Mi segítünk beköltözni, mert mi ebben vagyunk profik! Negyed évszázada költöztetéssel foglalkozunk. 25 - még gombócból is sok! Költöztetés a gondja? A Frankó-Teher megoldja!