Belföldi költöztetés: bízza a profikra!

Belföldi költöztetés: bízza a profikra!

A költöztetés folyamata meglehetősen összetett. Nem csak annyiról van szó, hogy kirámolunk a lakásból, és mindent felpakolunk az autóra. Több apró részlet is van, amire minden profi odafigyel!

Ha költözésről van szó, még mindig sokan szeretnék a lehető legolcsóbban és leggyorsabban elintézni a dolgot. Baráti vagy rokoni segítséggel, kölcsönkért furgonnal vagy utánfutóval megoldani. Több évtizedes tapasztalatainkra építve azonban bátran kijelenthetjük: a költöztetés minden apró részlete fontos. Nemcsak azért, mert így lehet gyorsan elvégezni ezt a nem kis feladatot.

Azért is, mert a kapkodás és tervezetlenség nemcsak az idegrendszerünket tépázhatja meg alaposan, de pénztárcánkat is kiürítheti,  értéktárgyainkat is tönkreteheti.

Keresse meg a profikat!

A költöztetés nem véletlenül egy külön iparág. A jelenlegi vírusveszélyes helyzet idején inkább a belföldi költöztetés a gyakori. Ezekben az esetekben is érdemes a szakemberek segítségét kérni, hiszen mi a részletekre is figyelünk!

Segítünk az előkészületeknél

Ez azt jelenti, hogy előzetes helyszíni felmérés után adunk árajánlatot. Gyakorlatilag minden ingóságát olyan állapotba hozzuk, hogy teljes biztonságban lehessen átszállítani egyik helyszínről a másikra. Profi szakember gárdánk ugyanis nem csak kitűnően cipekedik, de a csomagolásban is otthon vagyunk. Garanciát vállalunk arra, hogy olyan módon lesz minden ingósága becsomagolva, hogy nem fogja kár érni a költözés során. A bútorok szétszerelését is megoldjuk, és az ehhez szükséges szerszámokkal is ellátjuk alkalmazottainkat.

Jól felszerelt gépkocsiparkunk van

A költöztetéshez ugyanis nem minden gépkocsi ideális. Teherautóink úgy vannak kialakítva, hogy belül filccel vannak bélelve, így rázkódáskor sem fogja kár érni értékeit. A zárt, folyamatosan karbantatott és tiszta teherautók garanciát jelentenek a profi munkára. Emellett mindegy, hogy a lakás kicsi vagy nagy, az ingóság sok vagy kevés, mi minden esetben megtaláljuk az Önnek ideális megoldást!

Profi rakodók és sofőrök

Nem ma kezdtük a szakmát! Kollégáink gyakorlattal rendelkeznek, és összehangoltan, csapatban dolgoznak. Fel vannak szerelve minden olyan eszközzel, ami a biztonságos költöztetéshez elengedhetetlen. Gurtnik, kötözők, kézikocsik – mi mindenre gondolunk!

Ha belföldi költöztetés a feladat, keressen minket. A költözés egész folyamatában Ön mellett állunk!