Lakossági referenciák

A Franko-költöztetés, a magyar piacon egyedülálló lehetőséget biztosít, minden kedves költöztetés előtt álló ügyfelének.  A különböző cégek, különböző web lapjain nyilvánossá tett referencia nyilatkozatok sajátja, hogy az olvasó igen hézagos képet kap a választani kívánt költöztető cégről, mert csak egy-két darab dicsérő, vagy köszönő levél alapján kell véleményeznie az adott szolgáltatót. A beírások valódiságáról, és azok hitelességéről, szintén nem tud meggyőződni, az érdeklődő.

Még az is felmerülhet, hogy véletlenül is sikerülhet jól egy költöztetés, pláne úgy, hogy a munka nehézségét, nehézségi fokát nem ismerjük. Nálunk, a Franko-költöztetésnél lehetősége van több ezernyi, tehát minden eddig elvégzett költöztetés után kitöltött kérdőívet elolvasni, tanulmányozni. Ezt visszamenőleg is megteheti, akár évtizedes viszonylatokban is.

Dolgozóink, minden elvégzett költöztetési munka után, egy irodánk által biztosított kérdőívet töltetnek ki, a szolgáltatásunkat már megtapasztalt ügyfeleinkkel. Ezen információk útmutatása alapján fejlődött, formálódott és formálódik cégünk szolgáltatásban nyújtott profilja, már 31 éve. 27 darab itt nyilvánossá tett kérdőívet lentebb olvashatja, de ha a teljes képre kíváncsi , kérjük látogassa meg irodánkat, és több ezernyi, válogatás nélküli véleményezést olvashat, a teljesség igényével. Kiválaszt egy dátumot, és diszpécsereink, az aznap elvégzett költöztetés kérdőívét, tehát az ügyfél általi véleményezését átadja Önnek. Ennek valódiságát az aznapi munkalap (csak az azonosításhoz szükséges rész - adatvédemi nyilatkozat szerint) összevetésével is alátámasztjuk.

Ilyen lehetőséget senki, és semmilyen költöztető nem kínál a piacon, hiszen mi ismerjük az általunk több évtizede nyújtott színvonalat, és azt szeretnénk, ha Ön is megismerné. Kérjük használja ki ezt a páratlan, és egyedülálló lehetőséget. Várjuk szeretettel irodánkban, egy előre, közösen egyeztetett időpontban.