Zongora, pianínó belföldi, és nemzetközi költöztetése

zongora pianino költöztetés

Cégünk, a költöztetési szolgáltatások széles, és teljes skáláját végzi, már 31 éve. Így értelemszerűen 8 brigádunk közül egy szakosodott, zongorák, és pianínók garancia mellett történő, nemzetközi, és belföldi viszonylatban végzett költöztetésére. A brigádban dolgozó kollegák fizikai paraméterei, évtizedek alatt felhalmozódott gyakorlati tudása, és a megfelelő szállítási eszközök megléte garancia, az értékes hangszerek szakértő, és sérülésmentes költöztetésére.

Általában, a zongorák esetében 3 fős brigád végzi a költöztetést, ugyanez a pianínó esetében 2 szakértő kollegát igényel.

A zongora, és a pianínó teljes felületét becsomagoljuk egy fólia, majd egy filc rétegbe. Zongora esetében az oldalsó hosszú részre, steppelt vastag filces plusz védelmet is rögzítünk, éppen az állítva történő szállítás erő behatásait kizárva, így garantálva a nagy értékű hangszer állagának tökéletes megóvását. A  lakkréteg teljes, és  extra megóvása miatt, a felépítményen egy vastag pokrócos védelmet, és csomagolást is biztosítjuk.

A filcezett oldalfalú költöztető tehergépkocsin a zongora, a kocsi oldalfalához, oldalára állítva kerül rögzítésre, pont azért, hogy a leg minimálisabb erőhatás érje az út során. Pianínó álló helyzetében kerül a filcezett oldalfalhoz rögzítésre.

Nagyobb kategóriájú, tehát értelemszerűen nehezebb hangszereknél, emelőhátfalas költöztető tehergépkocsit biztosítunk, így nem a könnyebb zongoráknál alkalmazott zongora bak segíti a felépítményre történő megemelését, a hangszereknek.

A hangszerek költöztetési ára, a zongora, és a pianínó nagysága, mérete, és ebből is következő súlya, illetve a költöztetés fel, és lerakodócímének a távolsága, emeletek száma, és a folyosó jellege összességének tételeiből kerül meghatározásra. Itt pontosan, a nagy lehetséges súly eltérések, és a változó nehézségű körülmények okán, jelentős eltérések mutatkozhatnak az árak területén is.

Diszpécsereink segítenek, a körülmények pontos megismerése után, egy Önnek kedvező ár/értékű hangszer költöztetés kalkulálásában.

Örömmel, szakmai felkészültséggel, és nagy gyakorlattal várjuk, zongora, és pianínó költöztetésre vonatkozó érdeklődését.

Franko-Teher Kft.

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Bp. 1182. Regöly u. 8.
Tel. : +36-1/290-33-80
Fax : +36-1/291-09-95
Mobil : +36-20/9-552-669